• DJI FPV Combo - Dron s pogledom iz prve osebe UAV Quadcopter s kamero
  • DJI FPV Combo - Dron s pogledom iz prve osebe UAV Quadcopter s kamero
  • Ne zamudite priložnosti

DJI FPV Combo - Dron s pogledom iz prve osebe UAV Quadcopter s kamero

Cena
1.039 €
Šifra oglasa: 10867545

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
71327
Stanje
novo

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/ostali-izdelki/dji-fpv-combo-dron-s-pogledom-iz-prve-osebe-uav-quadcopter-s-kamero-4k-nacinom-letenja-s-izjemno-sirokim-150-fov-hd-prenosom-z-nizko-latenco-zaviranjem-v-sili-in-lebdenjem-siva/ .

DJI FPV Combo - Dron s pogledom iz prve osebe UAV Quadcopter s kamero 4K, načinom letenja S, izjemno širokim 150° FOV, HD prenosom z nizko latenco, zaviranjem v sili in lebdenjem, siva

DOŽIVETJE POGLOBLJENEGA LETENJA: DJI FPV Goggles V2 in izjemno širok 150° FOV DJI FPV vam omogočata izjemno gladek pogled na vaš let v realnem času: Občutite vznemirljivo izkušnjo letenja, ki jo zagotavljajo očala DJI FPV Goggles V2 in izjemno širok 150° FOV DJI FPV.

VIDEOPOSNETEK 4K/60FPS: Letalo DJI FPV lahko snema videoposnetke 4K/60fps s hitrostjo do 120 Mb/s, pri čemer zajame ostre podrobnosti, zaradi katerih so posnetki videti tako vznemirljivi kot let.

POPOLNOMA NOV NAČIN S: V načinu S zlahka dosežete dinamičen videz posnetkov FPV. Ta hibridni način letenja združuje svobodo ročnega letenja s poenostavljenim upravljanjem prejšnjih brezpilotnih letal DJI.

NAPREDNE VARNOSTNE FUNKCIJE: V DJI FPV so vgrajeni dodatna spodnja luč, pametno vračanje na dom (RTH), RTH z nizko porabo baterije ter zaznavanje ovir naprej in navzdol, ki pomagajo zagotoviti varen let tudi pri velikih hitrostih.

SISTEM ZA PRENOS OCUSYNC 3.0: Uživajte v kristalno čistem videoposnetku v realnem času in videoposnetku HD z nizko zakasnitvijo, tudi na razdaljah do 6,2 milje.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=H0t5_bm18Lw[/embed]

Podrobnosti o izdelku
Stanje: Novo
Garancija: 12 mesecev

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
01.04.2023. ob 04:23
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
646 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija