• Enermax F40 ARGB | AMD & Intel  | 140mm | Vrhunski Hladilnik za Proces
  • Ne zamudite priložnosti

Enermax F40 ARGB | AMD & Intel | 140mm | Vrhunski Hladilnik za Proces

Cena
65 €
Šifra oglasa: 11246440

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
86093
Stanje
novo

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/hlajenje/enermax-f40-argb-amd-intel-140mm-vrhunski-hladilnik-za-procesor/ .

Najboljši v svojem razredu - Hladilnik Enermax F40 ARGB za procesor CPU Hladilnik+200W TDP za Intel/AMD Ryzen, 14 cm PWM visokotlačni ventilator

Komentar trgovine Komponentko: Hladilnik se kosa z Be Quiet Hladilniki za 70+ EUR. Zaradi globoko črne barve skupaj z RGB razsvetljavo ima neverjeteno stilski izgled.

V letalstvu se spojlerji, imenovani generatorji vrtincev, uporabljajo za enakomerno usmerjanje zračnega toka vzdolž kril. Enermaxovi inženirji so to tehnologijo prenesli na hladilnik procesorja: majhni spojlerji na hladilnih rebrih ob toplotnih ceveh ustvarijo vrtinec, ki pripelje več svežega zraka na zadnjo stran toplotnih cevi.
ETS-F40-FS ARGB je stolpičast hladilnik z bakrenimi toplotnimi cevmi. Izhlapevanje in kondenzacija tekočine v toplotnih ceveh se uporabljata za prenos velikih količin toplote na radiator. Ta tehnologija ni le brez vzdrževanja, vzdržljiva in zanesljiva, temveč tudi okolju prijazna, saj ne vsebuje strupenih kemikalij. Črna toplotnoprevodna prevleka ščiti pred oksidacijo, ne da bi vplivala na prenos toplote, črn zgornji pokrov pa dokončno zaokroži temen videz.
S patentirano tehnologijo Heat Pipe Direct Touch ležijo toplotne cevi neposredno na procesorju. Prednost v primerjavi z osnovno ploščo je hitrejši prenos toplote brez dodatnega upora.
Asimetrična zasnova toplotnih cevi ustvarja dodaten prostor za ventilator, da se prepreči blokiranje visokih modulov RAM.
F40 ARGB je opremljen s 140 mm ventilatorjem. Devet lopatic ventilatorja, optimiziranih za hrup, se lahko vrti pri zelo nizkih hitrostih, le 300 vrtljajev na minuto, in je omejenih na največ 1 200 vrtljajev na minuto, kar zagotavlja izjemno tiho delovanje v vsakem trenutku. Velikost ventilatorja še vedno zagotavlja močan pretok zraka za hladilno zmogljivost 200 W TDP. Drugi sklop montažnih nosilcev omogoča namestitev dodatnega 120- ali 140-milimetrskega ventilatorja za dodatno moč.


Podrobnosti o izdelku
Vrsta hlajenja: Zračno hlajenje za procesor
Podnožje: AM4, LGA1151, LGA1200, LGA1700, AM5
Garancija: 24 mesecev
Stanje: Novo

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
27.06.2023. ob 00:46
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
113 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija