• 6-24V ELEKTRONSKI POLNILEC ZA AKUMULATORJE 150AH
  • 6-24V ELEKTRONSKI POLNILEC ZA AKUMULATORJE 150AH
  • 6-24V ELEKTRONSKI POLNILEC ZA AKUMULATORJE 150AH
  • 6-24V ELEKTRONSKI POLNILEC ZA AKUMULATORJE 150AH
  • Ne zamudite priložnosti

6-24V ELEKTRONSKI POLNILEC ZA AKUMULATORJE 150AH

Cena
79,99 €
Šifra oglasa: 7647920

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
novo

Opis oglasa

nazivna napetost: 230V / 50 Hz
podprte napetosti baterije: 6V / 8V / 12V / 14V / 16V / 24V (impulzna dinamika)
identifikacija napetosti za 12V: 8V – 14.5V
identifikacija napetosti za 24V: 18V – 29V
zmogljivost baterije 12V / 24V: 3Ah – 150Ah
polnilni tok: 0A – 10A
postopek polnjenja: 8-stopenjski (inteligenten ali hiter)
delovna temperatura: -30 ° C – 50 ° C
izkoristek: 98%
podpira baterije: VRLA, WET, GEL, EFB, AGM
vgrajen ventilator, ki ga upravlja MCU
neto teža: 0,95 kg
dolžina napajalnega kabla: 136 cm
dolžina žic “+” in “-“: 120 cm
Prednosti mikroprocesorskega upravljanja
Konstantna napetost: Za polnjenje baterije uporabite enosmerno napetost, tako da preverite, ali polnilni tok ni previsok, kar ga med postopkom zmanjša.
Konstantni tok : pomeni, da je napetost akumulatorja nižja od nastavljene napetosti polnilnika, vendar bo polnilnik vzdrževal stalen tok za polnjenje baterije.
Modulacija polnjenja s kapljanjem: Ko se napetost akumulatorja približa nazivni napetosti in je polnilni tok nizek do nastavljenega, bo preklopil na plavajočo modulacijo polnjenja. To pomeni, da je baterija napolnjena, vendar se nenehno preverja glede padcev napetosti in se samodejno napolni z izmeničnim tokom.
Modulacija plavajočega polnjenja: Ta način ohranja baterijo popolnoma napolnjeno.
8-stopenjsko polnjenje
1. KORAK: DIAGNOSTIKA : analiza baterije, stanja napolnjenosti in pravilnosti povezav med baterijo in polnilnikom.
2. KORAK: DESULFAT : pri prepoznavanju, da je baterija sulfatirana, nizkonapetostno, visoko amperažno impulzno polnjenje odstrani sulfat z akumulatorskih plošč in obnovi prvotno zmogljivost.
3. KORAK: ANALIZA : preverjanje, ali baterija ni poškodovana in ali lahko sprejme polnilni tok – preprečuje polnjenje poškodovane baterije.
4. KORAK: MEHKI ZAČETEK : če baterija ni poškodovana, se začne polniti z relativno nizkim tokom (približno 15%) in postopoma povečuje svojo vrednost.
5. KORAK: OSNOVNO POLNJENJE : polnjenje z največjim tokom stalne jakosti z vrednostjo, ki se samodejno prilagodi glede na stanje napolnjenosti baterije, dokler ne doseže 80% zmogljivosti baterije.
KORAK 6: KONČNO POLNJENJE : polnjenje z zmanjševanjem toka in konstantne napetosti, dokler ne doseže 100% zmogljivosti baterije.
KORAK 7: ANALIZA : Približno 2 -minutni preizkus baterije – če se raven baterije po ustavitvi polnjenja ne spusti, je postopek polnjenja zaključen.
8. KORAK: PULSING : spremljajte napetost akumulatorja in vzdržujte optimalno napolnjenost pri 95-100% zmogljivosti z impulzi polnilnega toka.
Varnostne funkcije
Zaščita pred prenapetostjo – zaščita se vklopi, ko nastavitev polnilne napetosti ni drugačna od zaznanega parametra.
Diagnostična funkcija baterije – Polnilnik stalno spremlja stanje baterije.
Zaščita pred pregrevanjem: Ko temperatura polnilnika preseže 150 ° C, se polnilec neha polniti. Ko se temperatura zniža na 80 ° C ali je polnilnik izklopljen za približno 10 minut, se lahko baterija po tem času ponovno napolni.
Zaščita pred kratkim stikom: samodejno se ustavi, ko pride do kratkega stika v tokokrogu. To bo povzročilo dolg pisk. Previdno priključite polnilnik in samodejno se bo napolnil.
Zaščita pri vzvratni povezavi: Če so sponke (+/-) po pomoti povezane obratno, vas bo polnilnik opozoril z občasnimi dolgimi piski. Ko so priključki pravilno priključeni, se bo ponovno napolnilo.
Sodobna tehnologija polnjenja PWM z MCU
Usmernik PM-PM-60B podjetja Powermat je prvi polnilnik baterij na trgu z mikroprocesorskim krmilnim in krmilnim sistemom v PWM tehnologiji z možnostjo polnjenja baterij do 24V in možnostjo izbire nestandardnih vrst napetosti akumulatorja, ki bo inteligentno in posebej izbral ustrezne parametre, s čimer se bo izpraznjena in zanemarjena baterija regenerirala.

Inteligentno obnavljanje baterije je doseženo z neprekinjenim preskušanjem sistema in preklapljanjem polnjenja v 4 načinih ( konstantna napetost; konstanten tok; modulacija kapljanja; modulacija plavajočega naboja ).

Polnjenje v inteligentnem (SMART) ali hitrem (FAST) načinu ne potrebuje vaše pozornosti, saj so vsi programi, ki nadzorujejo postopek polnjenja, skrbno zasnovani za ustrezne vrste baterij in njihove nazivne napetosti, da jih tako natančno pripeljejo v popolno stanje. možno.

PWM (Pulse -Width Modulation) – je metoda prilagajanja tokovnega ali napetostnega signala s konstantno amplitudo in frekvenco, ki je sestavljena iz spreminjanja obratovalnega cikla signala. Sistem PWM napaja napravo neposredno ali skozi nizkoprepustni filter, ki gladi spremembe električnega toka in napetosti.

Prikaz parametrov polnjenja vam omogoča, da dodatno preverite stanje baterije. Velik zaslon prikazuje trenutni tok, način polnjenja in trenutno napetost baterije. Poleg tega je mogoče opaziti stanje napolnjenosti v odstotkih.

Zelo visoka učinkovitost polnjenja pri pozitivnih temperaturah. Zahvaljujoč naprednemu nadzoru polnilnih procesov je učinkovitost usmernika 98%, zaradi česar je neprimerljiv s tradicionalnimi vrstami usmernikov brez te vrste tehnologije.

12 mesecev garancije

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
24.04.2024. ob 18:43
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
2360 -krat

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija

Povezani oglasi