• Kabel USB - micro USB, AC27, 3A, 1m, črn
  • Ne zamudite priložnosti

Kabel USB - micro USB, AC27, 3A, 1m, črn

Cena
4,94 €
Šifra oglasa: 5140811

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Primorsko-notranjska, Postojna, Postojna
Stanje
novo

Opis oglasa

Potrebujete zanesljiv kabel USB? Izberite tpežen USB kabel za hitro polnjenje, ki omogoča tudi prenos podatkov. Povežite ga v računalnik in prenesite fotografije in posnetke. Kabel je priročne dolžine 1m. Na eni strani kabla je priključek USB tip A, a na drugoj priključak micro USB.
USB kabel omogoča hitro polnjenje (do 3A). Uporabljali ga boste dolgo časa, saj je oblečen v najlonska vlakna. Opremljen je s čipom za pametno polnjenje in zaslonom, ki prikazuje napetost ob uporabi.
Slike so simbolične.

Zaslon prikazuje napetost in električni tok.
Magnetni kabel USB polni z močjo QC3.0. Opremljen je s tehnologijo pametnega polnjenja, ki prilagaja napetost polnjenja, ki jo prikazuje na LCD zaslonu. Tako boste vedno seznanjeni s hitrostjo polnjenja vašega mobilnega telefona.
Trpežni kabli ojačani z najlonskimi vlakni
Ker so kabli oblečeni v najlonska vlakna, boste 1 m dolg kabel vedno vzeli iz žepa in uporabili brez težav, saj se ne bo zapletel. Ob priključkih je kabel ojačan z dodatno plastiko, ki dodatno ščiti kabel pred poškodbami.

Kabel namenjen hitremu polnjenju in prenašanju podatkov
S kablom USB boste hitro napolnili baterijo mobilnega telefona. Podpira tudi prenašanje podatkov, da boste svojo najljubšo glasbo in fotografije prenesli na računalnik.
Združljiv z večino naprav
USB kabel lahko uporabljate z večino naprav. Prepričajte se le, da uporabljate kabel s priključkom, ki je primeren za vaš mobilni telefon.
Prednosti: Pametno polnjenje, Ščiti baterijo pred prekomernim polnjenjem, Kabli oblečeni v najlonska vlakna, Ni vozlanja kablov, Polnjenje baterije, Prenos podatkov, Združljivo z večino naprav
Tehnične specifikacije: Material: nylon in aluminij, Hitro polnjenje 3A, Pametno polnjenje
Barva: Črna
Vrsta: Navadni
Dolžina: 1 m

Spletna povezava

Zemljevid

SUBAN d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
12.11.2020. ob 21:00
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
109 -krat

SUBAN d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija