• POMETALEC TSM Itala 135
  • Ne zamudite priložnosti

POMETALEC TSM Itala 135

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 8303560

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Celje, Celje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

TSM ITALA 135 je kompakten, popolnoma električni stroj za pometanje za učinkovito čiščenje ulic in mest. Prilagojen za univerzalno uporabo kot stroj z vgrajenim upravljalcem ali stroj za pometanje. Zahvaljujoč kombinaciji mehanskega pometanja in vakuumskega sistema s filtrom lahko z veliko hitrostjo očisti velike in majhne odpadke ter droben prah s katere koli površine. Model je opremljen tudi s cevjo za čiščenje kosovnih odpadkov, ki doseže ozke prostore, kot so gredice, stranske klopi in še več. Stroj lahko pometa z dodatno vodo ali brez nje, zahvaljujoč svojemu filtrirnemu sistemu s poliestrskim filtrom, ki zajema tudi najmanjši prah PM10. TSM ITALA 135 je kompakten,
učinkovit in enostaven za uporabo, z njim lahko upravlja vsakdo, ne da bi moral imeti vozniško dovoljenje. Po drugi strani pa je stroj robusten, zanesljiv in enostaven za vzdrževanje.

Zaradi majhnosti, okretnosti in izjemno tihega delovanja je TSM ITALA odlična izbira za čiščenje območij za pešce, kolesarske steze, parke in vrtove, pa tudi majhna in srednje velika industrijska in logistična območja.

Še video (suho, mokro čiščenje, cev za kose itd)…

https://www.youtube.com/watch?v=8O04vVOZ6eQ

https://www.youtube.com/watch?v=qkBl71vYWHg

Zemljevid

Objekti v bližini

VERTEKS TG d.o.o

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
15.11.2021. ob 14:17
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
455 -krat

VERTEKS TG d.o.o

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija