MojeDelo.com

Avto tester diagnostika avtodiagnostika AVTOTESTER OBD 2 II

Cena: 38,00 €

ORIGINAL Autel (priznana Nemška znamka avtomehanične opreme), profesionalna avtomobilska avto diagnostična naprava avto računalnik naprava za odpravljanje napak na avtomobilu motorju vozilu tovornjaku OBD EOBD analizator napak avto tester Bluetooth autotester auto tester diagnostik napak za avtomobile in ostala motorna vozila (ročni analizator OBD II EOBD avto diagnostika avtotester analizator napak avto tester naprava za diagnostiko skener električni avtomehanik avto mehanik avto diagnostik skener analizator napak avto tester avtotester analizator diagnostik skritih nevidnih napak na avtomobilu avtotester diagnostik napak diagnostika napak bluetooth 4.0 wireless wi-fi wifi wi fi ANDROID 5.1 Android 6.0 Marshmallow 7.1 Nougat 8.0 Oreo 9 Pie android naprava za postavitev avto diagnoze diagnostike naprava za odkrivanje električnih napak na avtomobilu naprava za odpravljanje avto napak) z OBD II OBD 2 OBD-2 EOBD (ne OBD-3 OBD III 3) priklopom za motor, avtomobil, avto, tovornjak, skuter in ostala motorna vozila vseh znamk – Alfa Romeo (156, 159, GT, Giulietta...), Audi (A1, A3, A4, A5, A6, TT, x3, x5, x7...) Mercedes-Benz (A, C, E, S, CLS, CLA, SLK...), Peugeot (208, 308, 508...), Opel (Corsa, Astra, Mokka, Meriva, Adam...), Škoda (Fabia, Octavia...), Fiat (500, Punto, Stilo, Panda...), Ford (Fiesta, Ka, Focus), BMW (X5, M3, M5, M7 3, 5, 7...), Mitsubishi, Hyundai (i10, i20, i30...), Renault (Clio, Megane...), Suzuki, Mazda (3,6, CX-3, CX-5...), Volkswagen (Golf, Polo, Passat...), Lamborghini, Porsche, Dacia, Citroen (Cactus, Berlingo...), Honda (Civic...), Ferrari, Dodge, Honda, Toyota, Chevrolet, Chrysler, Daihatsu, Dacia, Ferrari, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mini, Nissan, Peugeot, Porsche, Saab, Subaru, Volvo, Citroen, Seat, Smart in ostali.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Če želite izdelek kupiti ali pa imate morda še kakšna dodatna vprašanja, sem Vam na voljo na številki:
(051) 827 784

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


GLAVNE FUNKCIJE (nekatere so prikazane tudi na fotografijah v oglasu):

1. Preverjanje stanja vozila in hitro odkrivanje (skritih) napak vozila (OBVEZEN pripomoček, ko opravljate nakup rabljenega avtomobila (stroški določenih skritih okvar pri nakupu rabljenih avtomobilov lahko segajo v višave (tudi po več tisoč evrov), saj boste z njim lahko v trenutku ugotovili vse napake avtomobila, seveda pa ta funkcija pride še kako prav tudi pri obsoječem vozilu, saj boste na ta način lahko takoj ugotovili za kakšno napako točno gre, in boste, v kolikor se boste odločili za popravilo, do avtomehanika prišli "že pripravljeni" oziroma mu boste znali takoj povedati kaj želite, da vam popravi, brez, da bi bilo treba njemu samemu priti do te ugotovitve (postavitve diagnoze napake vašega vozila). Na tak način boste seveda prihranili veliko časa in denarja - v najboljšem primeru cca. 30 EUR za priklop vozila na tester pri avtomehaniku izven Ljubljane, medtem, ko večina mehanikov v Ljubljani za to storitev zaračuna še več)

2. Hitro skeniranje za napake vozila in takojšen izbris le-teh, brez obiska avtomehanika (cene zgolj enega samega priklopa avtomobila na avtotester, se pri avtomehanikih v Ljubljani gibljejo po okoli 40 EUR, pa tudi več)

3. Zamrznitev novega stanja (tester v trenutku ugasne oranžno lučko, ki prikazuje napako vozila, ter stanje nato "zamrzne", tako, da oranžna lučka NE posveti več)

4. Popolna odprava/popravilo (določenih) vrst napak vozila, brez obiska avtomehanika (če gre za elektronsko vrsto napake oziroma napako elektronike avtomobila, ki jo je možno odpraviti brez menjave materiala, obstaja velika verjetnost, da jo bo tester odpravil že sam po sebi in vam na tak način lahko privarčeval zelo veliko denarja, saj je, roko na srce, obisk avtomehanika vedno nekoliko tvegan. Vsakič namreč obstaja velika verjetnost, da bi vam določeni, nepošteni, avtomehaniki, po "popravilu" napake, natvezili, da je šlo za vrsto napake, ki jo je bilo zelo težavno odpraviti in vam tako zaračunali več ur njihovega dela, morebiti pa še celo dodatni material, vi pa kasneje, ko bi bila okvara/napaka enkrat že odpravljena, ne bi mogli več vedeti za kakšno napako je v resnici sploh šlo in tako tudi ne bi imeli prav nobenega dokaza o tem, da vam želi avtomehanik zaračunati mnogo več, kot pa bi vam v resnici moral, oziroma ne bi mogli nikoli kasneje dokazati, da vas je, po domače rečeno, "prinesel naokrog".
Seveda pa ni potrebno izrecno omenjati, da so tarife ene same delovne ure pri večini uradnih avtomehanikov pri nas od 50 pa tudi do 70 EUR in več, kar pomeni, da bi se lahko z lahkoto zgodilo, da bi vam za popravilo napake elektronike, ki bi jo s tem avtotesterjem odpravili v dobesedno eni minuti, zaračunali tudi po 200 EUR ali več!)

5. Informacije o vozilu (z njim lahko enostavno pridobite številko šasije avtomobila in tudi vse ostale informacije o njem, kar prav tako lahko pride zelo prav ob vsakem nakupu drugega vozila)

6. Z njim boste definitivno, mesečno, prihranili zelo veliko vašega časa in denarja (dejstvo je, da se vam bo denar za nakup tega testerja skoraj v celoti povrnil že ob eni sami postavitvi diagnoze, uporabili pa ga boste lahko dobesedno neštetokrat).
Je priročen, kompakten in enostaven za prenašanje, zato ga imate lahko ves čas pri roki (spravljenega v vašem avtomobilu).

7. Zagotavlja vam 100 % sigurnost v vrsto napake vašega avtomobila in vam nudi BREZ DVOMA daleč najbolj verodostojno informacijo (diagnozo) o tem kaj točno je narobe z vašim vozilom, direktno, kar iz prve (vaše) roke!
Z njegovo uporabo boste torej za vedno PREPREČILI, da bi vas kdorkoli, še kadarkoli "prinesel naokrog" (ker boste z njim izvedeli točno za kakšno napako vozila gre, boste lahko šli do avtomehanika brez kakršnikoli skrbi in dilem, da bi vas le-ta prinesel okrog in vam mastno zaračunal za popravilo nečesa, kar v resnici sploh NI bilo potrebno popraviti, ali pa vam po najboljšem scenariju zaračunal več ur dela, kot pa ga jih je v resnici oddelal.
Z njim boste lahko vedno brez skrbi, da si vas bo kdo "privoščil", dileme o tem kaj je v resnici narobe z vašim avtomobilom bode za vedno odpravljene, saj vam naprava zagotavlja postavitev 100 % točne in daleč najbolj verodostojene diagnonze okvare vašega avtomobila, in to v manj kot minuti od priklopa.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Če želite izdelek kupiti ali pa imate morda še kakšna dodatna vprašanja mi prosim pišite na

E-naslov:

marolt.posta@gmail.com

ali pa me pokličite na številko:

(051) 827 784


OGLED in NAKUP je možen v LJUBLJANI.

Izdelek lahko tudi POŠLJEM preko pošte Slovenija (po povzetju oz. po dogovoru).

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


To je profesionalna diagnostična naprava, ki jo pri svojem delu uporabljajo tudi mehaniki!

Naprava, za razliko od neprofesionalnih, ne razbere le kod napak, temveč izpiše celotna imena in vrste vseh najdenih napak, poleg tega pa je tudi bistveno bolj zanesljiva in natančna od njej podobnih.
Z njo pa lahko vse najdene napake tudi izbrišete, prav tako pa tudi identificirate vozilo (preverite številko šasije itd.).


;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ne gre za ponaredek, naprava je ORGINAL od AUTELA in ima vnešene VSE kode napak!

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Naprava je primerna tako za vse avtomehanike, kot tudi za vse običajne uporabnike, ki želijo stestirati svojo vozilo oziroma odkriti (morebitne) napake na njem (še posebej pride prav pred nakupom katerega koli rabljenega vozila).Primerna je za VSE VRSTE VOZIL/AVTOMOBILOV, NE GLEDE na njihovo ZNAMKO in MODEL!


;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Cena je zelo ugodna, saj je cena, vsaj približno tako kvalitetnih naprav in s tako široko paleto funkcij, kot jih ima ta naprava, v spletni trgovini conrad.si 95,95 EUR, pa tudi več.

https://www.conrad.si/HP-dodatna-oprem-za-avto,-OBD-II...

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


AVTOTESTER (analizator skritih napak) OBD 2 je NEPOGREŠLJIVA NAPRAVA tudi pri NAKUPU RABLJENEGA AVTOMOBILA, saj bo na njem zaznala tudi vse "manjše" napake (seveda pa tudi vse večje skrite napake), ki bi jih brez te naprave lahko spregledali oziroma jih ne bi opazili pravočasno (šele po tem, ko bi avtomobil že kupili)!

Ne dovolite, da vas razni avto preprodajalci prinesejo naokoli! Cena te naprave je dejansko "drobiž" proti škodi, ki jo lahko utrpite, v kolikor vas kdo pri nakupu rabljenega vozila prinese naokrog, saj so lahko cene popravil določenih napak oziroma nepravilnosti pri avtomobilih izjemno visoke (tudi po 1000 EUR in več)!

Poleg tega pa boste lahko to napravo uporabili večkrat (tudi kasneje oziroma pri morebitnih naslednjih nakupih kateregakoli rabljenega avtomobila ipd.).


Naprava pa ni idealna le za preverjanje stanja rabljenih avtomobil še pred njihovim nakupom.


Odlična je tudi, ko želite preveriti določene napake vašega lastnega avtomobila!Primer:

V avtomobilu vam zasveti oranžna ABS lučka, ki nakazuje, da je v vašem avtomobilu prišlo do okvare ABS zavornega sistema, ki ne deluje več.
Do izpada ABS sistema je najverjetneje prišlo zaradi okvare enega izmed 4-ih ABS senzorjev pri vašem avtomobilu, vendar pa, brez, da avto priklopite na tester, seveda nikakor ne morete pridi do zaključka, kateri od 4-ih senzorjev se je okvaril.

Če boste torej v tem primeru avto odpeljali, do najbližjega avtomehanika, vam bo ta zaračunal najmanj 30 EUR že samo za to, da vam bo vaš avtomobil priklopil na tester in ugotovil kateri izmed 4-ih senzorjev je okvarjen.

Plačati mu boste torej morali 30 EUR že samo zato, da bo sploh postavil diagnozo napaka oziroma ugotovil, kaj mora sploh popraviti.

Če pa vaš avto sami priklopite na tester in ugotovite, točno kateri senzor je okvarjen, še preden avto sploh odpeljete do avtomehanika, pa boste na tak način prihranili najmanj 30 EUR, saj boste lahko nato mehaniku natančno povedali za katero napako gre oziroma točno kateri od senzorjev je pokvarjen in kaj mora popraviti (plačati mu boste torej morali le za stroške popravila, ne pa tudi za postavitev diagnoze, katero bo seveda že prej postavil ta vaš priročen avtotester).

To je seveda le primer, vendar pa lahko že iz tega vidite, da bi se vam denar za nakup tega testerja dejansko povrnil že ob eni sami postavitvi diagnoze (torej že ob eni sami tovrstni napaki).

Seveda pa bi jih lahko kasneje s tem testerjem odkrili še nič koliko, na tak način pa seveda, v celotni življenski dobi tega testerja, prihranili ogromno denarja!


Denar za nakup te naprave, se vam bo torej povrnil v trenutku!


;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

NAPRAVA JE PRIMERNA ZA VSE ZNAMKE IN TIPE VOZIL!

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Z avtotesterjem lahko sami ugotovite kateri element vašega avtomobila je v okvari in si na ta način prihranite ogromno denarja. S seboj ga lahko vzamete tudi, ko kupujete rabljen avto in se tako prepričate ali je z njim res vse v redu. Avtotester vam lokalizira napako in element, ki je v okvari.


Naprava ima velik in pregleden LCD zaslon na katerem vam izpiše morebitne napake avtomobila.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Napake avtomobila je preko testerja možno tudi izbrisati oziroma odstraniti!


;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Tehnični podatki (mere):

Dolžina: 16 cm

Višina: 4 cm

Širina: 10 cm

Teža: 254 g

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

To je profesionalna diagnostična naprava, ki jo pri svojem delu uporabljajo tudi mehaniki!

Naprava, za razliko od neprofesionalnih, ne razbere le kod napak, temveč izpiše celotna imena in vrste vseh najdenih napak, poleg tega pa je tudi bistveno bolj zanesljiva in natančna od njej podobnih.
Z njo pa lahko vse najdene napake tudi izbrišete, prav tako pa tudi identificirate vozilo (preverite številko šasije itd.).

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ne gre za ponaredek, naprava je ORGINAL od AUTELA in ima vnešene VSE kode napak!

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Če želite izdelek kupiti ali pa imate morda še kakšna dodatna vprašanja mi prosim pišite na

E-naslov:

marolt.posta@gmail.com

ali pa me pokličite na številko:

(051) 827 784


OGLED in NAKUP je možen v LJUBLJANI.

Izdelek lahko tudi POŠLJEM preko pošte Slovenija (po povzetju oz. po dogovoru).

1338974639

10.10.2018 ob 13:14

18.12.2018 ob 9:42

Slovenija

Oglas poteče čez 5 dni

Prodajalec

najboljsi-nakup

1000 Ljubljana

Pošlji elektronsko sporočilo

Vsi oglasi tega prodajalca

Uporabnik že od 25.11.2015

 

 

Pozabil sem geslo
Pozabil sem uporabniško ime
Enostavno! Prijavite se na bolha.com preko vašega Facebook profila.
Zapri

Spletni oglasnik bolha.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Nastavitve piškotkov

Prijava žal ni bila uspešna!

Za prijavo v uporabniški račun potrebujemo vaše soglasje za obdelavo osebnih podatkov ter strinjanje z uporabo oglaševalskih in analitičnih piškotkov.
Omenjena soglasja so potrebna z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti.

V kolikor soglasja ne podate, lahko še naprej brskate po bolha.com. Ne moremo pa vam ponuditi storitev in zagotoviti dostopa do vsebine, ki je namenjena samo prijavljenim uporabnikom bolha.com.