• *Steklen litrski KOZAREC ZA VLAGANJE čist s pokrovčkom 1 liter + 0,33L
  • Ne zamudite priložnosti

*Steklen litrski KOZAREC ZA VLAGANJE čist s pokrovčkom 1 liter + 0,33L

Cena
0,50 €
Šifra oglasa: 6890636

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam lepe, čiste steklene litrske KOZARCE ZA VLAGANJE z navojem + pokrovčkom (kozarci za vlaganje: 1000 ml / 1 L in 330 ml / 0,33 L) - odlični za shranjevanje zelenjave, sadja, kompota, namazov, ajvarjev, gobic, marmelade, medu, čajev... - kot NOVI !

Na voljo dve velikosti:
* večji kozarci za vlaganje 1000 ml / 1 L (Cena: 1 eur/kos)
* manjši kozarci za vlaganje 330 ml / 0,33 L (Cena: 0,50 eur/kos)

Če ste malo ustvarjalni in pokrovčke še sami okrasite z barvami, bleščicami, trakovi, laki (tudi kakšnimi starimi za nohte) ali servietno tehniko, lahko tako pričarate res noro lepe sortirne posode za sol, moko, sladkor, kavo, drobtine, riž, makarone, jušne kroglice, zelišča, domačo granolo, kosmiče, kakav...

Ker so vse posode enako velike, bo vse ne le urejeno in zaščiteno proti prahu ter enostavno za vzdrževanje, pač pa tudi prekrasna usklajena poezija za pogled :)

Odlična priložnost za vse:
* gospodinje, saj lahko kozarce spretno uporabite tudi za shranjevanje raznih drobnarij in tako uredite ne le svojo kuhinjo, temveč tudi shrambo, delovno sobo ali sobo za ustvarjanje (za gumbe, elastike, trakove, našitke, zadrge, volno, niti, barve, flumastre, barvice, baterije, znamke, pisarniški material, lakce za nohte, pilice, vatke, figurice, drobne igrače..., saj se tako ne bodo več prašîle in ležsle naokoli)
ter
* vse mojstre, saj lahko vanje spretno posortirate droben material (žeblje, vijake, svedre, imbus ključe, tesnila, podložke, matice, izolirne trakove, lepila, baterije, ventile, varovalke, vrvi, žice, vezice in drobni elektro material... in še in še) in končno spravite v red svojo garažo ali delavnico :)
hkrati
* jih lahko uporabite tudi kot darilne posode za domače piškote, macronse ali kakšne druge okusne domače dobrote ter pokrovček ali posodo okrasite še s kakšnim lepim servetkom ali koščkom blaga in pentljo ter tako ustvarite posebno atraktivno in unikatno darilo. Bolj ustvarjalni pa lahko seveda dodate tudi kakšno zanimivo poslikavo posode ali posvetila :)

Na voljo le še pribl. 15 kos obeh velikosti!

Cena: 0,50 eur za manjši kozarec
in 1 eur za večji kozarec

Kontakt: 041 23 40 62 (Florena - Ljubljana)

Vabljeni tudi k ogledu ostalih ponudb. Kot ponavadi, pri nakupu več izdelkov iz mojega prodajnega albuma, dobite popust!11041

Zemljevid

Objekti v bližini

florena

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija
Oglas je objavljen
19.04.2024. ob 11:11
Do poteka še
Oglas je prikazan
1052 -krat

florena

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Povezani oglasi