• Anja Kovačič: Ujeta v svobodi
  • Ne zamudite priložnosti

Anja Kovačič: Ujeta v svobodi

Cena
10 €

+ zaščita kupca 0,99 €

+ dostava 4,87 €

Storitev BREZ SKRBI - Denar za izdelek nakažete na nevtralni račun bolha.com. Če prejeti izdelek ni enak naročenemu ali izdelek ni bil dostavljen, vam vrnemo denar. Pred naročanjem pozorno preberite Navodila in pogosta vprašanja.

Šifra oglasa: 10673389

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Gorenjska, Kranj, Kranj
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam novo knjigo Anje Kovačič Ujeta v svobodi. Mehka vezava, 448 strani. Prevzem mogoč v Kranju, Ljubljani ali Škofji Loki. Informacije po telefonu 040 630 226. Cena 25 evrov.

Roman Ujeta v svobodi je izpoved popotnice, ki zaradi ukinjenih letov ob začetku svetovne pandemije ostane ujeta na Salomonovih otokih. Sama. V tropskem raju, med neznanimi ljudmi in njihovimi običaji. Prepuščena svoji iznajdljivosti. Z izostrenim pogledom in veščim peresom novinarke nas s potopisno natančnostjo popelje na odisejado po Avstraliji, Havajih, Fidžiju, Salomonovih otokih in se s spomini dotika še nekaj drugih raziskovanj. Preživi hurikan sredi oceana, doživi umor med aborigini, se tik pred njegovim zaprtjem povzpne na Uluru, se potaplja z morskimi psi, za nekaj dni v roke prime belo kredo in se prelevi v učiteljico na vaški šoli … Kraje povezuje z ljudmi. Neznanimi ljudmi, ki ji prečkajo pot.
»Nekateri so mi nastavili ogledalo, drugi so mi prisolili zaušnico, nekateri so pluli po isti reki, čeprav proti toku … bili pa so enostavno tam, ko sem jih najbolj potrebovala.«

A pot ni samo fizična. Sredi divjine, pod tisočerimi zvezdami neskončnega neba, se zgodi tudi metafizična pot vase in v globine svoje biti. »Ali sem res morala tako daleč stran, da se spoznam in sprejmem?« dobi odgovor: »Potem je prišlo kar samo od sebe. To se zgodi, ko si na pravi poti. To se zgodi, ko se začneš sprejemati.«

Odkrije neskončno moč v svobodi. Kajti življenje so spomini. Trenutki. Doživetja. Izkušnje. Pot.

Zemljevid

suralaba

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija
Oglas je objavljen
10.05.2024. ob 18:05
Do poteka še
Oglas je prikazan
147 -krat

suralaba

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija