Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • STROKOVNI SODELAVEC VII/2 (I), ŠIFRA J017136 (M/Ž) V SLUŽBI ZA PRAVNE,

STROKOVNI SODELAVEC VII/2 (I), ŠIFRA J017136 (M/Ž) V SLUŽBI ZA PRAVNE,

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12583208

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PF84519

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: STROKOVNI SODELAVEC VII/2 (I), ŠIFRA J017136 (M/Ž) V SLUŽBI ZA PRAVNE, KADROVSKE IN DRUGE SPLOŠNE NALOGE - M/Ž
Naziv delodajalca: AJPES; AJPES CENTRALA LJUBLJANA
Naslov delodajalca: TRŽAŠKA CESTA 16, 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: ŠPENKO MAJA, 01 4774 139, kadri@ajpes.si
Opis del in nalog: - VODENJE NAJZAHTEVNEJŠIH POSTOPKOV IN SPREMLJANJE PREDPISOV S PODROČJA DELA,
ODGOVORNOST ZA PODR.NEPREMIČNIN IN UPRAVLJAVSTVA NEPREMIČNIN (PREGLED IN VPISI V ZK, GURS, SPREMLJANJE POD.TER POROČANJE V DRUGE JAVNE EVID.), IZVAJANJE NALOG S PODR.VARSTVA OSEBNIH PODATKOV IN DOSTOPA DO IJZ(PREGLEDI VLOG, PRIPRAVA POZIVOV ZA DOPOLNITEV, SPREMLJANJE TEKA ROKOV, PRIPRAVA PREDLOGOV ODLOČB IN SKLEPOV) , PRIPRAVA IN USKLAJEVANJE INTERNIH AKTOV S PODR.DELA, PRIPRAVA POGODB, SPREMLJANJE POTEKA IZVRŠILNIH IN STEČAJNIH POSTOPKOV , PRIPRAVA PRAVNIH MNENJ IN POROČIL S PODROČJA DELA, SODELOVANJU PRI IZVAJANJU PROJEKT.NALOG ,SODELOVANJE PRI PRIPRAVI PREDPISOV, NAVODIL IN DRUGIH AKTOV, SODELOVANJE PRI PRIPRAVI PREDPISOV, SODELOVANJE Z ORG.DELI AJPES IN DRUGIMI INSTITUCIJAMI, PREDLAGANJE NOVIH ORGANIZACIJSKIH REŠITEV IN RACIONALIZACIJA POSTOPKOV DELA V SLUŽBI, SAMOSTOJNO IZDELOVANJE NAJZAHTEVNEJŠIH INFORMACIJ, ANALIZ IN POROČIL S PODROČJA DELA, VODENJE IN ODLOČANJE V PRAVNIH IN UPRAVNIH POSTOPKIH, VODENJE IN ODLOČANJE V POSTOPKIH O PREKRŠKIH IN OPRAVLJANJE DRUGIH NAJZAHTEVNEJŠIH NALOG S PODR. DELA.


UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 6 let
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje zelo dobro, slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov - osnovno, računalniško oblikovanje - zahtevno
Drugi pogoji: Zahtevane so delovne izkušnje na podobnem delovnem mestu iste stopnje izobrazbe ali za eno stopnjo nižje strokovni izpit iz upravnega postopka za vodenje in odločanje na drugi stopnji - opraviti v roku 3 mesecev od sklenitve PZ preizkus znanja za vodenje in odločanje v postopkih o prekrških - opraviti v roku 1 leta od sklenitve PZ. Za izvajanje nalog je priporočeno: dobro poznavanje zakonodaje na področju upravljanja z nepremičninami, varstva osebnih podatkov, dostopa do informacij javnega značaja, javnega naročanja, obligacijskega prava in povezane zakonodaje dobra usposobljenost kandidata za delo s standardnimi programskimi orodji MS Office poznavanje splošnih informacijskih orodij za pripravo dokumentov integriteta in profesionalnost. Zaželeno je, da ima kandidat vozniški izpit B kategorije.
Pričakovane kompetence kandidata: pričakujemo samostojnost, logično in analitično razmišljanje, interdisciplinarnost, samoiniciativnost, samoorganiziranost, ustvarjalnost in inovativnost, timsko delo, vodstvene sposobnosti, strokovnost in funkcionalno usposobljenost, zavzemanje za kakovost, pripadnost in etičnost, komuniciranje ter natančnost.Možna je brezplačna uporaba parkirišča, hibridno delo (po uspešno opravljenem poskusnem delu) in zagotovljeno mentorstvo ob uvajanju. V AJPES ponujamo zanimivo in dinamično delo, možnost razvoja vaših kompetenc in strokovnih znanj, osebni razvoj ter izmenjavo izkušenj in delovnih praks.

Prijava je mogoča do: 26.04.2024
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/pravo-in-druzboslovje/vse-regije).
Oglas je objavljen
17.04.2024. ob 00:49
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
11 -krat