Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SVETOVALEC V PRAVOSODJU NA OKRAJNEM SODIŠČU - M/Ž

SVETOVALEC V PRAVOSODJU NA OKRAJNEM SODIŠČU - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12570188

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PF80093

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: SVETOVALEC V PRAVOSODJU NA OKRAJNEM SODIŠČU - M/Ž
Naziv delodajalca: OKRAJNO SODIŠČE V KAMNIKU
Naslov delodajalca: Glavni trg 22 , 1241 KAMNIK
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: . ., ., kadrovska.ozlj@sodisce.si
Opis del in nalog: - SODELOVANJE NA SEJAH IN GLAVNIH OBRAVNAVAH SPREMLJANJE IN PROUČEVANJE PRAKSE PRAVOSODNEGA ORGANA IN STROKOVNE LITERATURE PRIPRAVA POROČIL, ANALIZ IN INFORMACIJ, STROKOVNIH REFERATOV IN NAVODIL, PRAVNIH MNENJ IN VLOG OPRAVLJANJE ZAHTEVNEJŠIH STROKOVNIH DEL, SKLADNO S PREDPISI, KI UREJAJO POSTOPEK NA POSAMEZNEM PODROČJU IN MATERIALNIMI PREDPISI VODENJE ENOSTAVNEJŠIH POSTOPKOV IN PRVO ODLOČANJE PRI ENOSTAVNEJŠIH ZADEVAH SAMOSTOJNO VPISOVANJE IN IZDAJANJE SKLEPOV TER ENOSTAVNEJŠIH ODLOČB PO ODREDBI SODNIKA IZDELAVA OSNUTKOV STROŠKOV SKLEPOV OPRAVLJANJE ZAHTEVNEJŠIH DEL PRI PRIPRAVI NA GLAVNO OBRAVNAVO IZDELAVA KONČNIH ODREDB IZPOLNJEVANJE STATISTIČNIH LISTOV OPRAVLJANJE DRUGIH OPRAVIL, DOLOČENIH S PODROČNIMI PREDPISI OPRAVLJANJE DRUGIH NALOG PO ODREDBI PREDSEDNIKA SODIŠČA, DIREKTORJA SODIŠČA, VODJE ODDELKA ALI SODNIKA.

UE delovnega mesta oziroma dela: KAMNIK
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 7 mes
Drugi pogoji: Prosto delovno mesto pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, OE Okrajnem sodišču v Kamniku, opr. št javnega natečaja: Su KS 169/2024 Zahtevana izobrazba: -Visokošolsko strokovno izobraževanje (prejšnje)/visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja), -Visokošolsko strokovno izobraževanje (prva bolonjska stopnja)/visokošolska strokovna izobrazba (prva bolonjska stopnja), -Visokošolsko univerzitetno izobraževanje (prva bolonjska stopnja)/visokošolska univerzitetna izobrazba (prva bolonjska stopnja). Pogoji: Delovne izkušnje: 7 mesecev. Poskusno delo: 6 mesecev. Opravljen izpit iz sodnega reda (oz. v roku enega leta od sklenitve pogodbe o zaposlitvi), Usposabljanje za imenovanje v naziv (oz. v roku enega leta od sklenitve pogodbe o zaposlitvi). Pogoje za zasedbo delovnega mesta in ostale informacije v zvezi s prijavo na javni natečaj kandidat pridobi na spletni strani Okrožnega sodišča v Ljubljani pod rubriko: Zaposleni - javni razpisi in natečaji: http://www.sodisce.si/okrolj/zaposleni/javni_razpisi_in_natecaji_po_zju/ Vloga naj bo pripravljena na obrazcu Su KS 169/2024, ki je priloga objave javnega natečaja Su KS 169/2024. K vlogi kandidat priloži listine, s katerimi dokazuje izpolnjevanje zahtevane izobrazbe.
Prijava je mogoča do: 26.04.2024
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/pravo-in-druzboslovje/vse-regije).
Oglas je objavljen
14.04.2024. ob 00:32
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
13 -krat