• BELIDOR CARDIO CHOLESTEROL – ZA VZDRŽEVANJE NORMALNE RAVNI HOLESTEROLA
  • Ne zamudite priložnosti

BELIDOR CARDIO CHOLESTEROL – ZA VZDRŽEVANJE NORMALNE RAVNI HOLESTEROLA

Cena
19,90 €
Šifra oglasa: 12486939

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šiška
Interna številka izdelka
008
Stanje
novo

Opis oglasa

Belidor® je izvleček iz vej bele jelke, na osnovi že izvedenih raziskav Fakultete za medicino iz Maribora in Fakultete za farmacijo iz Ljubljane je bilo ugotovljeno, da ima bela jelka v vejah veliko polifenolov. Polifenoli so kategorija spojin, ki jih najdemo v rastlinski hrani. Delujejo kot antioksidant, kar pomeni, da nevtralizirajo škodljive proste radikale, ki bi sicer poškodovali naše celice in povečali tveganje za bolezni, kot so rak, sladkorna bolezen in bolezni srca. Polifenoli zmanjšujejo tudi vnetja, kateri so glavni vzrok številnih kroničnih bolezni. Polifenoli so vodotopni in hitro prehajajo v kri.

Po ocenah svetovne zdravstvene organizacije je vzrok za več kot 60 % srčno žilnih bolezni visoka vrednost holesterola v krvi. V večini primerov je povišan holesterol posledica prehrane, ki vsebuje preveč živalskih maščob in posledica nezdravega načina življenja. Unikatna receptura za vzdrževanje normalne ravni holesterola v krvi vsebuje naravne polifenole iz vej jelke, vitamin B1 in dodane rastlinske sterole. Belidor® Cardio Cholesterol je idealno dopolnilo k vsakodnevni zdravi prehrani.

Belidor® Cardio Cholesterol je varen za uporabo kot vzporedna terapija pri bolnikih, ki imajo povišane vrednosti holesterola in znižujejo holesterol z zdravili na osnovi statinov ali fibratov.

• Za vzdrževanje normalne ravni holesterola v krvi

Belidor Cardio Cholesterol priporočamo 1-3 kapsule na dan med obrokom z vodo. Po posvetu z zdravnikom ali farmacevtom je lahko število dnevnih odmerkov večje.

Tiamin (vitamin B1) ima vlogo pri delovanju srca. Rastlinski steroli prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Za zatrjevani učinek je potrebno zaužiti 800 mg rastlinskih sterolov dnevno.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporoča se zdrav način življenja.

Vsi naši proizvodi so: brez laktoze, brez glutena, brez sladkorja, brez barvil, veganski in brez gensko spremenjenih organizmov.

Prehranska dopolnila Belinal so dostopna v lekarnah in specializiranih trgovinah ter direktno pri nas na GSM: 070 76 00 73 ali e-mail: info@belidor.si .

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

AGROFOREST d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
04.04.2024. ob 08:24
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
317 -krat

AGROFOREST d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija