• BELIDOR GLUCO MINUS – ZA VZDRŽEVANJE NORMALNE RAVNI GLUKOZE
  • Ne zamudite priložnosti

BELIDOR GLUCO MINUS – ZA VZDRŽEVANJE NORMALNE RAVNI GLUKOZE

Cena
23 €
Šifra oglasa: 12486926

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šiška
Interna številka izdelka
007
Stanje
novo

Opis oglasa

Belidor® je izvleček iz vej bele jelke, na osnovi že izvedenih raziskav Fakultete za medicino iz Maribora in Fakultete za farmacijo iz Ljubljane je bilo ugotovljeno, da ima bela jelka v vejah veliko polifenolov. Polifenoli so kategorija spojin, ki jih najdemo v rastlinski hrani. Delujejo kot antioksidant, kar pomeni, da nevtralizirajo škodljive proste radikale, ki bi sicer poškodovali naše celice in povečali tveganje za bolezni, kot so rak, sladkorna bolezen in bolezni srca.
Polifenoli zmanjšujejo tudi vnetja, kateri so glavni vzrok številnih kroničnih bolezni. Polifenoli so vodotopni in hitro prehajajo v kri.
Posledica hitrega tempa življenja sta tudi fizična neaktivnost in prehranjevanje z visoko kalorično predelano hrano, kar dolgoročno lahko pripelje do različnih presnovnih motenj, debelosti in sladkorne bolezni tipa 2. Belidor® Gluco Minus je klinično preizkušena formulacija za vzdrževanje normalne ravni glukoze v krvi. Belidor® Gluco Minus vsebuje premium izvleček bele jelke Belidor® in kromov pikolinat
Belidor® Gluco Minus priporočamo tudi zdravim osebam, da si obnovijo zaloge kroma v celicah, vzdržujejo normalno raven glukoze ter s tem zmanjšajo verjetnost za nastanek diabetesa tipa 2.
Belinal Gluco priporočamo 2x dnevno po 1 kapsulo 15 minut pred večjim obrokom z vodo. Po posvetu z zdravnikom ali farmacevtom je lahko število dnevnih odmerkov večje.
Študija Belidor® Gluco Minus na splošno počutje in urejenost krvnega sladkorja: V raziskavi, kjer so sodelovale izbrane lekarne, so bolniki s sladkorno boleznijo tipa 2 zaužili pred obrokom trikrat dnevno po eno kapsulo Belidor® Gluco Minus, vzporedno s predpisano terapijo antidiabetičnih zdravil. Dnevno so bolniki merili koncentracijo glukoze na tešče ter spremljali počutje. Preliminarni rezultati na sredi raziskave so zelo spodbudni, saj se preiskovancem kaže trend padanja glukoze v krvi, prostovoljci pa poročajo o izboljšanem počutju in o povečani energiji tekom raziskave.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporoča se zdrav način življenja.

Belinal je brez laktoze, brez glutena, brez sladkorja, brez barvil, veganski in brez gensko spremenjenih organizmov.

Prehranska dopolnila Belinal so dostopna v lekarnah in specializiranih trgovinah ter direktno pri nas na GSM: 070 76 00 73 ali e-mail: info@belidor.si .

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

AGROFOREST d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
04.04.2024. ob 08:22
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
316 -krat

AGROFOREST d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija