• BELINAL SPORT RECOVERY ZA HITREJŠO REGENERACIJO MIŠIC!
  • Ne zamudite priložnosti

BELINAL SPORT RECOVERY ZA HITREJŠO REGENERACIJO MIŠIC!

Cena
23 €
Šifra oglasa: 12486920

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šiška
Interna številka izdelka
006
Stanje
novo

Opis oglasa

Belinal® je izvleček iz vej bele jelke, na osnovi že izvedenih raziskav Fakultete za medicino iz Maribora in Fakultete za farmacijo iz Ljubljane je bilo ugotovljeno, da ima bela jelka v vejah veliko polifenolov. Polifenoli so kategorija spojin, ki jih najdemo v rastlinski hrani. Delujejo kot antioksidant, kar pomeni, da nevtralizirajo škodljive proste radikale, ki bi sicer poškodovali naše celice in povečali tveganje za bolezni, kot so rak, sladkorna bolezen in bolezni srca. Polifenoli zmanjšujejo tudi vnetja, kateri so glavni vzrok številnih kroničnih bolezni. Polifenoli so vodotopni in hitro prehajajo v kri.
Belinal® Sport Recovery je varen izdelek za športnike in ne vsebuje nedovoljenih substanc iz liste WADA.
Za hitrejšo regeneracijo mišic.
• Za zmanjšanje utrujenosti po treningih in športnih aktivnosti.
• Za povečanje vzdržljivosti pri profesionalnih športnikih in rekreativcih.

Belinal® Sport Recovery je premišljeno načrtovan pripravek naravnih vitaminov, mineralov in polifenolov iz vej jelke, ki varujejo pred mišičnimi poškodbami in vnetji na celični ravni. Zaradi raznolike sestave različnih antioksidantov nudi izjemno zaščito pred prostimi radikali, ki se ustvarjajo med intenzivno vadbo. Belinal® Sport Recovery prispeva k zmanjšanju negativnih efektov pri športnih aktivnostih, pospešuje regeneracijo in poveča vzdržljivost.
Vitamini B6, B12 in C prispevajo k zmanjšanju utrujenosti. Magnezij prispeva k delovanju mišic.
Belinal Sport Recovery priporočamo 1 kapsulo 1 uro pred fizično aktivnostjo, eno kapsuli po fizični aktivnosti. 3 kapsule dnevno v času intenzivnih treningov ali tekmovanj.

ŠTUDIJA VPLIVA BELIDOR® SPORT RECOVERY NA ŠPORTNIKE: V raziskavi so sodelovali tekači, ki so se intenzivno pripravljali na 10 km tek. Zaužili so 3 odmerke dnevno v razmaku 6 ur. Raziskava je pokazala, da se s časom uživanja Belidor® Sport Recovery regeneracija izboljšuje. Športniki so v času uživanja Belidor® Sport Recovery v povprečju zaznali tudi občutno izboljšanje vzdržljivosti. V športni raziskavi se je po 14 dneh regeneracija izboljšala za 45%, vzdržljivost pa za 36%.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporoča se zdrav način življenja.

Belinal je brez laktoze, brez glutena, brez sladkorja, brez barvil, veganski in brez gensko spremenjenih organizmov.

Prehranska dopolnila Belinal so dostopna v lekarnah in specializiranih trgovinah ter direktno pri nas na GSM: 070 76 00 73 ali e-mail: info@belidor.si .

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

AGROFOREST d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
04.04.2024. ob 08:18
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
315 -krat

AGROFOREST d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija