• Border Collie psarna Mia Carissima
  • Border Collie psarna Mia Carissima
  • Border Collie psarna Mia Carissima
  • Border Collie psarna Mia Carissima
  • Border Collie psarna Mia Carissima
  • Border Collie psarna Mia Carissima
  • Border Collie psarna Mia Carissima
  • Border Collie psarna Mia Carissima
  • Border Collie psarna Mia Carissima
  • Border Collie psarna Mia Carissima
  • Ne zamudite priložnosti

Border Collie psarna Mia Carissima

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 8587051

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Izven Slovenije - Hrvaška, Karlovška, Karlovac
Številka mikročipa
956000006612260

Opis oglasa

Najnovejše novice iz psarne Mia Carissima!

Naša "D" legla sta prispela na svet 8. aprila. Iz te izjemno lepe in dolgo pričakovane kombinacije Nere in Richarda smo dobili štiri prekrasne črno-bele samčke. Nekateri so še vedno na voljo za rezervacijo.

Naša psarna Mia Carissima se nahaja v Karlovcu in se ukvarja z vzrejo pasme Border Collie. Čeprav nimamo velikega števila psov v psarni, si prizadevamo vzrejati predvsem vrhunske pse. Naša vizija je preprosta - "Naši psi so naša družina". Odkar smo začeli z vzrejo, si prizadevamo ohranjati visoke standarde, da bi vzredili pse izjemne lepote in osebnosti. Psi iz naše psarne so razstavne linije in imajo bolj umirjen značaj kot borderji iz delovnih linij. Ponosni smo, da so mladički iz prejšnjega legla, ki smo jih imeli s Zarom, našli srečne domove po vsej Evropi (Francija, Norveška, Nemčija, Litva, Slovenija in Hrvaška), in redno ohranjamo stik z njihovimi lastniki. Nekateri od teh mladičkov že dosegajo izjemne rezultate na razstavah, tako kot večina iz naše vzreje.

Border Collie je po vseh svetovnih raziskavah najbolj inteligentna pasma psov, znana po svoji izjemni delovni sposobnosti in poslušnosti. Border Collie je odlična izbira za družinskega ljubljenčka zaradi svoje zvestobe lastniku in prijaznega temperamenta. Njihova inteligenca in želja po druženju, kot tudi učenje različnih trikov in poslušnosti, jih delajo odlične spremljevalce za lastnike, ki uživajo v dejavnostih na prostem in v naravi. Poleg tega so ti psi znani po tem, da nimajo vonja, kar jih naredi primernega za življenje v hiši in tesen stik z ljudmi. Dobro se ujemajo tudi z drugimi psi in drugimi domačimi živalmi (mačke, ptice, kokoši itd.). Izjemno se prilagajajo navadam in življenjskemu slogu lastnika. Njihova vesela narava in pripravljenost za igro jih naredita odlično izbiro za družine z otroki, ki iščejo aktivnega in poslušnega hišnega ljubljenčka, ki jim bo prinesel veselje in zabavo v vsakdanjem življenju.

Za to leglo smo, kot vedno, izbrali vrhunsko kombinacijo staršev.

Mati "Nera" Black Magic Woman Mia Carissima je samica iz naše vzreje, rojena 22.12.2021. Je resnično edinstvena zaradi svojega izjemno nežnega značaja, rada ima družbo in igro ter še posebej uživa v trenutkih crkljanja. Njena mati "Zara" Kiss My Love Majlia je mednarodna prvakinja, rojena v Češki in je v naši lasti. Na številnih tekmovanjih je dosegla vrhunske rezultate. (International Champion, Grand Champion of Croatia, Grand Champion of Bosnia and Herzegovina, Champion of Slovenia, Future Hope of Croatia)

Oče naše Nere "Naboo" Simaro Katerpillar je evropski prvak in izvira iz najprestižnejše psarne "Simaro" iz Nemčije. (Nemški mladinski prvak, Nemški klubski mladinski zmagovalec 2014., Res. FCI evropski zmagovalec 2014., Mladinski zmagovalec, BOB, BIS, Mladinski BIS, VDH Bbundesjugendsieger 2014.)

Mati:
Black Magic Woman Mia Carissima "Nera"
HD-A
ED-0
OCD-Free
MY DOG DNA VSI ČISTI, IZJEMA CEA NOSILEC

Champion of Croatia
Champion of Slovenia
Champion of Bosnia and Herzegovina
Junior Champion of Croatia
Future Hope of Croatia

Oče "Richard" Lekkou Gotta Be With You, rojen 27.11.2017, je kandidat za mednarodnega prvaka in izvira iz Belorusije. Richard je zelo aktiven in pozitiven pes, izjemne lepote, stabilnega in mirnega značaja. Sodeloval je pri več televizijskih oglasih in fotografijah za znane znamke, kot so Purina, Brit, Natura Wild itd. Njegova mati "Dana" Locheil Affairs Of The Heart je mednarodna prvakinja iz Velike Britanije (EUW 2017 CH RU, BY, LAT, EST, UKR, BALT W.). Njegov oče "Rayan" Soul Almighty Pic Pokey je svetovni prvak in izvira iz Slovenije. (SVETSKI ZMAGOVALEC 2015. Mednarodni prvak, Res. SVETSKI ZMAGOVALEC 2012., Prvak: Italija, Švica, Gruzija, Moldavija, Azerbajdžan, Kavkaz, San Marino, veterinarski prvak: Slovenija, Italija, San Marino, razstavni prvak, dobitnik pokala Coppa Emilia 2010 in 2011, Top pes 2011, kvalificiran za Crufts 2013, 2014, 2016 in 2017, kvalificiran za Crufts za celo življenje)

Oče:
Lekkou Gotta Be With You "Richard"
HD-A
ED-0
Gonioskopija (ECVO 2021) - ČISTA
IGS, TNS, NCL, GG, SN, MDR1, CEA, RS, PRA, DM, EAOD - ČISTO

Junior Champion of Breed
Junior Champion of Belarus
Junior Grand Champion of Belarus
Champion of Breed
Champion of Belarus
Grand Champion of Belarus
Super Grand Champion of Belarus
Champion of Russia
Champion of RKF
Belarus Winner 2019. i 2020.g.
CIS Winner, Multy BIS and BIG Winner
NHAT GOOD

Vsak naš mladiček se vzgaja z izjemno pozornostjo in ljubeznijo. Od prvega dne mladički bivajo v našem domu v posebni sobi, ki jim omogoča brezskrbno rast in razvoj. Mladički so pod stalnim veterinarskim nadzorom in od prvega dne delamo na njihovi socializaciji (spoznavanje drugih ljudi in otrok, navajanje na različne zvoke, vožnja z avtomobilom, druženje z drugimi psi). Ko mladički odraščajo, jih postopoma uvajamo v naš vrt in okoliško naravo, da imajo priložnost raziskovati svet zunaj hiše in razvijati svoje veščine, prilagojene zunanjemu okolju. Že od najzgodnejših dni posvečamo pozornost učenju osnovnih ukazov in spodbujamo navado izvajanja potreb zunaj hiše.

Od potencialnih lastnikov pričakujemo visoko stopnjo odgovornosti na vseh področjih skrbi za psa, pri čemer posebno pozornost namenjamo skrbi za njegovo zdravje in zagotavljanju aktivnega in izpolnjenega življenja. Naš cilj je najti lastnike, ki bodo vsakemu ljubljenčku omogočili dolgo in srečno življenje, polno pozornosti in ljubezni. Na vztrajamo, da naši psi pri bodočih lastnikih niso privezani niti zaprti v boksu, temveč bivajo in spijo v notranjih prostorih.

Praksa, ki jo izvajamo, je odprta, saj vabimo zainteresirane lastnike, da obiščejo našo psarno, da imajo priložnost osebno spoznati naše mladičke, vzpostaviti povezavo z njimi in izbrati ljubljenčka, ki najbolje ustreza njihovim potrebam in življenjskemu slogu. Naša podpora novim lastnikom je neprekinjena in na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Stojimo jim na razpolago za nasvete, podporo in pomoč, da bi jim zagotovili srečno in brezskrbno življenje s svojim novim ljubljenčkom. S številnimi lastniki iz preteklih legel ohranjamo stike, izmenjujemo fotografije in videoposnetke ter se celo obiskujemo.

Ko se rodijo, v začetku aprila, bodo mladički pripravljeni za prevzem v svoje nove domove po 8 do 9 tednih. Vsi naši mladički bodo čipirani, redno čiščeni od zunanjih in notranjih zajedavcev, cepljeni proti nalezljivim boleznim in podrobno pregledani s strani veterinarja. Vsakemu bo izdana evropska potrdila o zdravljenju in s seboj bodo dobili darilni paket, da bi olajšali prehod v nov dom. Prav tako bodo vsi imeli rodovnik HKS (FCI), ki potrjuje njihovo poreklo.

Zavedamo se pomembnosti preglednosti in medsebojnega zaupanja, zato z bodočimi lastniki podpisujemo pogodbo, ki je na vpogled ob rezervaciji mladičkov. Vsak mladiček je rezerviran po plačilu akontacije.

Če želite obogatiti svoje življenje s čudovitim mladičkom Border Collie iz naše psarne ali imate kakršna koli dodatna vprašanja, nas brez zadržkov kontaktirajte na številko +385 977 097 532 preko aplikacije WhatsApp,
e-mail: senka1staroveski@gmail.com,
Messenger
Facebook: Mia Carissima border collie kennel
Facebook: Senka Staroveški

Zemljevid

Objekti v bližini

MiaCarissima

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Hrvaška
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Vatroslava Župančića 11, 47000 Karlovac, Hrvaška, Hrvaška
Oglas je objavljen
09.04.2024. ob 22:23
Do poteka še
Oglas je prikazan
6441 -krat

MiaCarissima

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Hrvaška
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Vatroslava Župančića 11, 47000 Karlovac, Hrvaška, Hrvaška