Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SKRBNIK INFORMACIJSKEGA SISTEMA VII/1 - M/Ž

SKRBNIK INFORMACIJSKEGA SISTEMA VII/1 - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12557700

Osnovne informacije

Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Interna številka izdelka
PF67219

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: SKRBNIK INFORMACIJSKEGA SISTEMA VII/1 - M/Ž
Naziv delodajalca: ZDRAVSTVENI DOM NOVO MESTO
Naslov delodajalca: Kandijska cesta 4 , 8000 NOVO MESTO
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: LAVRIČ TONI, 07 39 16 708, alenka.jurca@zd-nm.si
Opis del in nalog: - SKRB ZA NEMOTENO IZVAJANJE RAČUNALNIŠKIH OBDELAV V ZAVODU IN NADZIRANJE DELOVANJA DELOVNIH POSTAJ, VKLJUČENIH V RAČUNALNIŠKO MREŽO, ODPRAVLJANJE MOTENJ V PROGRAMSKI IN STROJNI OPREMI, POMOČ UPORABNIKOM PRI UPORABI RAČUNALNIŠKE OPREME, SODELOVANJE PRI NAČRTOVANJU, IZBORU IN NAMEŠČANJU INFORMACIJSKE OPREME V ZAVODU, SPREJEMANJE POTREB UPORABNIKOV, PREVERJANJE, IZDELAVA REŠITEV, OZIROMA POSREDOVANJE PROBLEMOV IN PREDLOGOV ZA REŠITEV ZUNANJIM IZVAJALCEM, SODELOVANJE IN KOORDINACIJA DELA Z ZUNANJIMI IZVAJALCI IN VZDRŽEVALCI INFORMACIJSKEGA SISTEMA, SAMOSTOJNO IZVAJANJE ALI SODELOVANJE PRI IZOBRAŽEVANJU IN INŠTRUKCIJAH ZAPOSLENIH ZA UPORABO TEHNIKE IN APLIKACIJ INFORMACIJSKEGA SISTEMA, SKRB ZA DELOVANJE IN VZDRŽEVANJE INFORMACIJSKEGA SISTEMA ZAVODA, DRUGE NALOGE IN OPRAVILA, NAVEDENE V OPISU DEL IN NALOG DELOVNEGA MESTA IN PO NALOGU NADREJENEGA, V SKLADU Z ZAKONOM, KOLEKTIVNIMI POGODBAMI IN AKTI ZAVODA.

UE delovnega mesta oziroma dela: NOVO MESTO
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 2 leti
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje zelo dobro, slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Drugi pogoji: Zahtevnejše poznavanje računalništva, uporabe informacijskih sistemov in orodij za obdelavo podatkov. Zaželeno poznavanje aplikacij in orodij zdravstvenega informacijskega sistema. K prijavi na razpisano delovno mesto obvezno priložite dokazila o izobrazbi ter navedite številko prijave.
Prijava je mogoča do: 19.04.2024
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/racunalnistvo-programiranje/vse-regije).
Oglas je objavljen
11.04.2024. ob 00:23
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
17 -krat