• VODJA SKUPINE - M/Ž
  • Ne zamudite priložnosti

VODJA SKUPINE - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12591363

Osnovne informacije

Lokacija
Podravska, Maribor, Center
Interna številka izdelka
PF93662

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: VODJA SKUPINE - M/Ž
Naziv delodajalca: ZAVAROVALNICA SAVA, zavarovalna družba, d.d.
Naslov delodajalca: Ulica Eve Lovše 7 , 2000 MARIBOR
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: / /, 02 233 23 70, razpisi@zav-sava.si
Opis del in nalog: - KOORDINACIJA DELA SKUPINE SODELAVCEV NA PODROČJU UPRAVLJANJA INFORMATIKE, IZVAJANJE ZAHTEVNEJŠIH STROKOVNIH NALOG S SVOJEGA ORGANIZACIJSKEGA PODROČJA, DAJANJE POBUD IN AKTIVNO SODELOVANJE PRI OPTIMIZACIJI PODROČJA, VODENJE ALI SODELOVANJE NA PROJEKTU OZIROMA KOORDINACIJA NA PODLAGI VSAKOKRAT PODELJENE VLOGE SKLADNO Z USPOSOBLJENOSTJO, SPREMLJANJE NOVOSTI NA DELOVNEM PODROČJU IN PREDLAGANJE NOVIH METOD, TEHNIK IN POSTOPKOV DELA, IPD.

UE delovnega mesta oziroma dela: MARIBOR
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 3 leta
Vozniški izpit: B
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, poznavanje računalniških omrežij - zahtevno, poznavanje operacijskih sistemov - zahtevno
Drugi pogoji: Zaželena strokovna znanja in izkušnje s področja zavarovalništva, poglobljeno tehnično znanje, poznavanje konceptov arhitekture podjetja (EA) in tehnične arhitekture, poznavanje procesnih modelov informatike, finančna pismenost in poznavanje principov IT kontrolinga, poznavanje konceptov IT revidiranja (COBIT), poznavanje osnov projektnega vodenja (PMBOOK), poznavanje regulatornih okvirjev (DORA, EIOPA), poznavanje konceptov upravljanja IT tveganj. Lastnosti in sposobnosti: ciljna usmerjenost, naravnanost k rezultatom, vodstvene in organizacijske sposobnosti, samoiniciativnost in sposobnost za timsko delo.
Prijava je mogoča do: 01.05.2024
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/racunalnistvo-programiranje/vse-regije).

ZRSZ - Območna služba Maribor

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
19.04.2024. ob 01:19
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
29 -krat

ZRSZ - Območna služba Maribor

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija