MojeDelo.com

Android tablica tablični računalnik GPS SIM kartica 16GB 10"

Stara cena: 128,00 €
Nova cena: 98,00 €

Izjemen, zelo velik, 10.1 palčni palcni incni inčni (diagonala ekrana meri 25,65 cm), tablični računalnik tablicni racunalnik (Android 6.0 Marshmallow 7.1 Nougat 8.0 Oreo 9 Pie) oz. multifunkcijska (multi funkcijska) tablica kot Samsung Lenovo Apple iPad Huawei tablica pametni mobilni telefon GSM aparat Android na dve SIM kartici, DUAL sim, na dve sim kartici, 10 inčna palčna tablica 10 inčni tablični računalnik davčna blagajna primerna za davčno blagajno tablica z davčno blagajno tablica za davčno blagajno OTG tablični računalnik z davčno blagajno 10 inchna tablica 10" tablica 10" tablični računalnik 10.1 inčna tablica 10.1 inčni 10.1 inchna tablica 10.1 inchi tablični računalnik 10 inchna tablica 10 inchni tablični računalnik 10 palčna tablica 10 palčni 10.1 palčna tablica 10.1 palčni tablični računalnik 10" tablica 10" 10.1" tablični računalnik tablica za darilo za otroke za odrasle 10.1" tablica 10 inčna tablica 10 inčni 10.1 inčna tablica 10.1 inčni avto GPS navigacijska naprava/navigator, ali pametni mobilni telefon), z vgrajenim GPS satelitskim sprejemnikom (na napravo je možno brezplačno naložiti tudi GPS navigacijo, kot je na primer iGO Primo, iGO Primo 2.4,TOM TOM, HERE iGO Amigo, iGO 8, Navigon, Garmin ipd.), zelo hitrim procesorjem, 10-točkovnim, najnovejšim, IPS, kapacitivnim ekranom, dual SIM card, dve sim kartici, davčna blagajna (primerna za uporabo davčne blagajne), z 1280 x 800 FHD resolucijo, dvema režama za SIM kartico (možna uporaba tudi kot pametni telefon in prenos podatkov oziroma koriščenje interneta tudi tam, kjer ni Wi-Fi-ja), ter kar 16 GB notranjega spomina z možnostjo razširitve na skupno 48 GB.

Vrhunska baterija, ki zagotavlja do najmanj 4 ure neprekinjenega delovanja.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Če želite izdelek kupiti ali pa imate morda še kakšna dodatna vprašanja mi prosim pišite na:


E-naslov:

marolt.posta@gmail.com

ali pa me pokličite na številko:

(051) 827 784


OGLED in NAKUP je možen v LJUBLJANI.

Izdelek lahko tudi POŠLJEM preko pošte Slovenija.


Moji ostali oglasi: http://www.bolha.com/uporabnik/najboljsi-nakup

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Tablica ima vgrajen tudi GPS satelitski sprejemnik, diagonala njenega ekrana pa meri kar 25,65 cm, zato bo marsikomu lahko zelo prav prišla tudi kot GPS navigacijska naprava za avto, taxi, tovornjak, kamion (tovorna vozila) ali avtobus.

Na njo je namreč možno naložiti raznorazne, najboljše, navigacijske programe kot so iGO Primo 2.4 (TomTom), HERE WeGo, NAVTEQ, MapFactor, Sygic, Google maps, Navmii GPS World in ostale (večino od njih je na njo možno naložiti celo popolnoma brezplačno).Zaradi svojih karakteristik oziroma specifikacij (hitrost delovanja, Android 6.0, podpora SIM karticam, podpora 3G omrežju) in velikosti ekrana (10.1"), je tablica odlična tudi za uporabo davčne blagajne (na njo se lahko enostavno naloži davčna blagajna, ki jo lahko imate nato vedno pri sebi, tudi ko ste na primer na terenu...).Tablica ima izjemno velik, najnovejši, 10.1", kapacitivni, IPS zaslon, GPS, dve reži za SIM kartico (podpira vsa omrežja) in v celoti slovenski meni!


Zaradi njene velikosti in odličnega grafičnega procesorja je idealna tudi za igranje iger.Je UNISEX (srebrno-bele) barve.Ta tablični računalnik vas bo ponesel v povsem nov svet. Odlikuje ga neverjeten dizajn, enostavna uporaba in izjemno visoka zmogljivost.

Njegova glavna prednost, po kateri se razlikuje od večine ostalih tablic/tabličnih računalnikov pa je MULTIFUNKCIJSKA uporaba, saj ima med drugim vgrajen tudi GPS satelitski sprejemnik, ter dve reži za SIM kartici, kar mu omogoča prenos podatkov in uporabo interneta tudi na lokacijah, kjer ni možnosti Wi-Fi povezave (teh funkcij večina tablic nima).

To tablico je, za razliko od ostalih, torej mogoče uporabljati kot tablični računalnik, GPS navigacijsko napravo in kot pametni mobilni telefon (3v1).

Seveda pa je potrebno poudariti tudi, da ima ta tablica več kot odličen, izjemno velik in najnovejši, 10-točkovni, 10.1", IPS zaslon, kar 16 GB notranjega spomina, sprednjo in zadnjo kamero (podpira tudi Face-to-face Chat), vrhunski grafični procesor in zelo močno 4500 mAh baterijo.

Brez dvoma vam bo pričarala izjemne užitke ob gledanju video posnetkov, filmov, igranju iger, branju knjig, uporabi socialnih omrežij (Facebook, Twitter idr.), brskanju po internetu ter pregledovanju slik, prav tako pa jo boste lahko uporabljali tudi kot GPS navigacijo ali pametni mobilni telefon.


Operacijski sistem Android 6.0 temelji na stvareh, ki so ljudjem najpomembnejše!

Med drugim podpira tudi slovenski jezik in omogoča povsem nove načine komuniciranja in deljenja datotek (fotografij, video posnetkov itd.).


Na to tablico boste lahko prenesli tudi na tisoče aplikacij iz že vnaprej naložene Google play trgovine - in to POPOLNOMA brezplačno!


Tablica je izjemno lepega videza in ima prav neverjetno stilsko zasnovo, zato zadovoljila želje še tako zahtevnih uporabnikov, ki jim je pri tablicah pomembno tudi to, da so lepega dizajna.

Njena zadnja stran je narejena iz čistega aluminija, kar ji daje še posebej lep izgled, istočasno pa je zaradi tega veliko bolj trpežna in odporna tudi na močnejše udarce.Zaradi izjemnega grafičnega procesorja ARM MALI-400MP2 bo z njo igranje iger tekoče in zabavno kot še nikoli doslej.


;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

GLAVNE LASTNOSTI:

1. Operacijski sistem Android 6.0 Marshmallow
Hiter, izredno učinkovit, intuitiven in izjemno enostaven za uporabo - MOŽNOST IZBIRE SLOVENSKEGA JEZIKA.
Uporabniku omogoča odlično povezanost in produktivnost.


2. MT6580 A7 quad-core 1.3GHz
Ultra-nizkonapetostna platforma in quad-core (štirijedrno) procesiranje zagotavljata maksimalno učinkovitost delovanja.


3. ARM MALI-400MP2
Izvrstna grafična kartica, ki s skupnim video pomnilnikom zagotavlja visoko kakovost slike za uporabo interneta, urejanje fotografij in tekoče igranje iger.


4. 16 GB eMMC ROM - notranji spomin
Na toliko spomina boste lahko shranili na tisoče slik, videoposnetkov, glasbe ali aplikacij iz Google play trgovine.


5. 1 GB RAM omogoča tekoče delovanje več aplikacij naenkrat
Delovni pomnilnik tablice omogoča hitro in tekoče odpiranje in uporabo raznoraznih aplikacij, brskanje po spletu, igranje iger ter gledanje filmov in videoposnetkov.
Zaradi njegove visoko pasovne širine boste nemoteno igrali, pregledovali fotografij, odpirali več aplikacij istočasno, prav tako pa omogoča tekoče urejanje videoposnetkov ter delovanje več programov ter zavihkov brskalnika naenkrat.


6. 10.1 palčni, 10-točkovni, kapacitivni, IPS zaslon, visoke resolucije - 1280 x 800 FHD
Ekran tablice se ponaša z impresivnimi barvami in neverjetno jasnostjo oziroma razločnostjo.


7. Podpora razširitvi spomina s TF spominsko kartico do 32 GB (skupno 48 GB).


8. Podpora SIM karticam vseh mobilnih operaterjev (2G + 3G omrežje)
Tablica podpira 2G + 3G omrežji, kar ji omogoča visoke hitrosti dostopanja do interneta in ultra izjemna hitrost prenašanja (downlink speed) in odpiranja strani preko omrežij GSM + WCDMA. Spletne strani se bodo na tej tablici odpirali izjemno hitro in nikoli ne bodo "zmrzovale".
Podpora omrežjem: GSM 850/900/1800/1900MHz; WCDMA 2100MHz (primerna za uporabo kjerkoli na svetu).


9. Podpora WiFi 2G in 3G brezžičnemu omrežju - tablica omogoča povezovanje na internet vedno in povsod.


10. Bluetooth 4.0 (najnovejša verzija - nizka poraba energije)
Omogoča enostavno seznanjanje z zvočniki, tipkovnico in drugimi Bluetooth napravami.


11. Dve kameri - 0.3 MP sprednja kamera in 2 MP zadnja kamera.
Odlični za fotografiranje in VIDEO klepetanje v živo (Face-to-face Chat).


12. Izjemno zmogljiva baterija
4500mAh litijeva baterija, visoke zmogljivosti in nizko porabo energije, omogoča zelo dolg čas delovanja.


13. 10 točkovni kapacitivni IPS Touch Screen ekran
Omogoča, da procesor deluje v različnih smereh - visoka in hitra občutljivost oziroma odzivnost ekrana pride do izraza predvsem pri igranju iger.


14. Micro-USB vhod
Na tablico lahko priključite miško, tipkovnico, U disk in ostalo opremo.


15. GPS sprejemnik
Možna uporaba kot GPS navigacijska naprava v avtomobilu, avtobusu ali tovornjaku.


16. Vgrajena ima dva dimenzionalna zvočnika za še boljši (prostorski) zvok


17. G-senzor in podpora OTG


18. 3.5 mm "banana" jack vhod.


19. Zelo trpežen, aluminijast okvir in izjemno lep in moderen dizajn.


20. FM radio podpora.


21. Možnost MULTI-funkcijske uporabe (kot klasični tablični računalnik, za igranje iger, za posel, kot GPS navigacija, možnost uporabe za davčno blagajno, možnost koriščenja interneta kjerkoli po svetu, tudi na mestih, kjer ni Wi-Fi omrežja, možnost uporabe namesto klasičnih bralnikov knjig, kot so Kindle in podpobni).

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Zaradi svojih karakteristik oziroma specifikacij (hitrost delovanja, Android 6.0, podpora SIM karticam, podpora 3G omrežju) in velikosti ekrana (10.1"), je tablica odlična tudi za uporabo davčne blagajne (na njo se lahko enostavno naloži davčna blagajna, ki jo lahko imate nato vedno pri sebi, tudi ko ste na primer na terenu...).

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Gre za eno najboljših 10.1" tablic, glede na razmerje CENA-KVALITETA, kar jih trenutno obstaja na našem trgu!

Definitivno nudi daleč največ za to ceno.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Specifikacije:

Zaslon: velik, 10.1 inchni, kapacitivni IPS zaslon, odlične resolucije 1280 x 800 (WXGA)

Panel: 10-točkovni kapacitivni touch screen panel

Operacijski sistem: Android 6.0 Marshmallow

CPU: MT6580 A7 quad-core 1.3GHz

GPU: ARM MALI-400MP2

RAM: 1GB

ROM: 16GB

Dve kameri: Sprednja 0.3 MP in zadnja 2.0 MP

SIM podpora: Podpora za 2 SIM kartici (1x micro SIM kartica & 1x običajna SIM kartica)

Podpora omrežjem: 2G GSM 850/900/1800/1900MHz; 3G WCDMA 2100MHz

WiFi: podpora 802.11b/g/n, 2G, 3G

SD Card Slot: Podpora memory karticam do 32 GB

Vhodi/izhodi: 1x Micro USB; 1x 3.5mm Headphone Jack (3.5mm vhod za stereo slušalke); 1x TF card; 2x reža za SIM kartico

Bluetooth 4.0: Da

G-Sensor: Da

GPS: Da

OTG: Da

FM Radio: Da

Slovenski meni: Da

Vgrajen mikrofon in dva zvočnika: Da

Podpora audio formatom: MP3,WMA,MP2,OGG,AAC,M4A,MA4,FLAC,APE,3GP,WAV

Audio Decode: MPEG1/2; Layer3: 8~320kbps; WMA7/8:8~320kbps; OGG:Q0~Q10

Podpora video formatov: Mpeg1, Mpeg2, Mpeg4 SP/ASP GMC, XVID, H.263, H.264 BP/MP/HP, WMV7/8, WMV9/VC1 BP/MP/AP, VP6/8, AVS, JPEG/MJPEG

Video Decode: Divx,XviD,WMA7/8

Video Resolucija: XviD,DivX, WMV:QVGA(320*240)@30fp

Foto formati: JPG, GIF, BMP, PNG, JPEG

E-Book: TXT, EPUB, PDF, WORD, EXCEL, POWERPOINTS

Baterija: močna 4500mAh/3.7V Lithium baterija

Moč adapterja: Vhodna moč AC100-240V. 50-60Hz,DC izhodna moč 5V 2A

Dimenzije: 24,3 cm x 20,3 cm x 1.0 cm

Teža: 532 g
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Zaradi svojih karakteristik oziroma specifikacij (hitrost delovanja, Android 6.0, podpora SIM karticam, podpora 3G omrežju) in velikosti ekrana (10.1"), je tablica odlična tudi za uporabo davčne blagajne (na njo se lahko enostavno naloži davčna blagajna, ki jo lahko imate nato vedno pri sebi, tudi ko ste na primer na terenu...).


;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Paket vključuje:

- 10.1" 1280*800 Android 6.0 MT6580 Quad Core 1GB 16GB WiFi 3G Dual Camera G-senzor GPS OTG FM radio tablični računalnik

- EU polnilnik za napajanje + USB kabel

- OTG kabel

- škatlo

- navodila za uporabo

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Če želite izdelek kupiti ali pa imate morda še kakšna dodatna vprašanja mi prosim pišite na:


E-naslov:

marolt.posta@gmail.com

ali pa me pokličite na številko:

(051) 827 784


OGLED in NAKUP je možen v LJUBLJANI.

Izdelek lahko tudi POŠLJEM preko pošte Slovenija.Moji ostali oglasi: http://www.bolha.com/uporabnik/najboljsi-nakup

1338974591

10.10.2018 ob 13:12

9.12.2018 ob 2:17

Slovenija

Oglas poteče čez 21 dni

Prodajalec

najboljsi-nakup

1000 Ljubljana

Pošlji elektronsko sporočilo

Vsi oglasi tega prodajalca

Uporabnik že od 25.11.2015
Pozabil sem geslo
Pozabil sem uporabniško ime
Enostavno! Prijavite se na bolha.com preko vašega Facebook profila.
Zapri

Spletni oglasnik bolha.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Nastavitve piškotkov

Prijava žal ni bila uspešna!

Za prijavo v uporabniški račun potrebujemo vaše soglasje za obdelavo osebnih podatkov ter strinjanje z uporabo oglaševalskih in analitičnih piškotkov.
Omenjena soglasja so potrebna z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti.

V kolikor soglasja ne podate, lahko še naprej brskate po bolha.com. Ne moremo pa vam ponuditi storitev in zagotoviti dostopa do vsebine, ki je namenjena samo prijavljenim uporabnikom bolha.com.