• byACRE Scandinavian Butler rolator 10 kg notranji
  • byACRE Scandinavian Butler rolator 10 kg notranji
  • byACRE Scandinavian Butler rolator 10 kg notranji
  • Ne zamudite priložnosti

byACRE Scandinavian Butler rolator 10 kg notranji

Cena
469 €
Šifra oglasa: 11495494

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Vrhnika, Vrhnika
Stanje
novo

Opis oglasa

ByACRE Scandinavian Butler, danski rolatorji, najstabilnejši notranji rolatorji na svetu. Vaš dom je ogledalo vašega osebnega sloga in zanimanj in tako naj ostane tudi, če imate težave z mobilnostjo. Scandinavian Butler je zasnovan tako, da se zlije z vašim pohištvom in je čudovit del vašega doma, ki ga ne želite skriti. Vse to hkrati nudi maksimalno stabilnost in deluje kot servirni voziček, ko je to potrebno. Zasnova rolatorja se opira na tradicijo skandinavskega oblikovanja pohištva, kjer so bistvenega pomena elegantne linije, ročna izdelava in klasičen videz. Mehka gumijasta kolesa zlahka obvladajo pragove in preproge ter na vaših tleh ne bodo pustila sledi. Ne bo vam treba odstraniti preprog in pragov samo zato, ker boste začeli uporabljati notranji rolator.

EKSTREMNA STABILNOST

Najpomembnejša stvar, ko gre za notranji rolator, je stabilnost. Pri rolatorju za uporabo v zaprtih prostorih stabilnost odtehta potrebo po majhni teži, saj vam rolatorja ni treba dvigovati in prevažati na enak način kot pri rolatorju za uporabo na prostem. Namesto tega se je pomembno zanesti na nekaj stabilnega in stalnega.

360° MANEVRIRANJE

Scandinavian Butler je narejen tako, da stojite točno na sredini rolatorja. To poveča vaš nadzor nad rolatorjem, tako da lahko varno hodite. Prav tako vam omogoča, da popolnoma enostavno manevrirate z rolatorjem. Poleg tega vam pri obračanju ne bo treba uporabiti nobene moči.

ENOROČNO UPRAVLJANJE

Zavorni vzvod se pri Scandinavian Butlerju razteza po celotni širini ročaja. To vam omogoča, da zavoro aktivirate z eno roko z obeh strani ročaja. Druga roka je vedno prosta, zato boste lahko hkrati delali druge stvari, na primer segali po stvareh na mizi ali odpirali vrata. Vse brez ogrožanja vaše stabilnosti. Zavora ima dve funkciji, kot navadna zavora in kot parkirna zavora.

EDEN REDKIH NEZLOŽLJIVIH ROLATORJEV NA TRGU

Dali smo prednost stabilnosti pred zložljivostjo. Preprosto ni mogoče izdelati zložljivega rolatorja, ki bi nudil enako stabilnost in robustnost kot nezložljiv rolator. In zakaj bi želeli pospraviti čudovit kos pohištva? Rolator Scandinavian Butler smo zasnovali tako, da je prav to, čudovit kos pohištva.

VELIKA, MEHKA IN TIHA KOLESA

Za zagotavljanje največje stabilnosti in manevriranja so kolesa Scandinavian Butlerja velika in mehka ter se gladko kotalijo po tleh. Rolator je sestavljen iz osmih neodvisno vrtljivih koles, tako kot na pisarniškem stolu. Prevlečeni so z mehko gumo, tako da na vaših tleh ne povzročajo površinskih sledi ali hrupa med hojo. Gumirana kolesa omogočajo nemoteno in enostavno manevriranje z rolatorjem. Kolesa zlahka obvladajo preproge in majhne pragove, uporabljajo pa jih lahko tudi na terasi, terasi ali balkonu. Z valjčkom hodite gladko in varno povsod po vašem domu.

MEHAK ROČAK ZAGOTAVLJA UDOBEN, TOPEL OPRIJEM

Scandinavian Butler je zasnovan z ročaji iz mehkega umetnega usnja, ki zagotavljajo udoben in topel oprijem. Poleg tega, da zagotavlja dobro držo in mehak, udoben oprijem, sledi tudi obliki okvirja in na subtilen način dopolnjuje vaš dom. Je naravnega, ostrega videza, hkrati pa je izjemno prijeten na dotik.

TEHNIČNE KARAKTERISTIKE:
- Teža: 10 kg
- Nosilnost: 150 kg
- Dolžina: 63,3 cm
- Širina: 83,5 cm
- Širina sedeža : 43 cm
- Višina sedeža: 62 cm
- Višina ročajev: 83,5-97,5 cm
- Odmik zavorne ročice: 7,7 cm
- Kolesa: 8 gumiranih neodvisnih koles premera 18 cm
- Material: okvir iz aluminija, ročaj iz umetnega usnja
- Pakiranje: škatla Š26 x V87 x D87 cm – 8,9 kg
- Barve: bela

Garancija 1 leto.

Izdajamo tudi na naročilnice ZZZS.

Plačilo je mogoče z vsemi plačilnimi karticami, nudimo možnost financiranja  (Addiko hitri kredit, GB leasing, Leanpay hitri kredit in Summit hitri kredit).

Strošek dostave se obračuna glede na število prevoženih kilometrov in znaša 0,50 eur/km.

Ekskluzivni zastopnik za Slovenijo:
Rotoks, servis, trgovina in storitve Vrhnika
Idrijska cesta 42
1360 Vrhnika
www.rotoks.si

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

Rotoks, servis, trgovina in storitve Primož Urbančič s.p.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
  • Naslov:  Idrijska cesta 42, 1360 Vrhnika, Osrednjeslovenska, Slovenija
  • URL: http://www.rotoks.si
Oglas je objavljen
24.04.2024. ob 23:28
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
590 -krat

Rotoks, servis, trgovina in storitve Primož Urbančič s.p.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
  • Naslov:  Idrijska cesta 42, 1360 Vrhnika, Osrednjeslovenska, Slovenija
  • URL: http://www.rotoks.si