Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Inhalator ANGELA VARUHA - distančnik RC-Chamber® za inhaliranje - NOVO
  • Inhalator ANGELA VARUHA - distančnik RC-Chamber® za inhaliranje - NOVO
  • Inhalator ANGELA VARUHA - distančnik RC-Chamber® za inhaliranje - NOVO
  • Inhalator ANGELA VARUHA - distančnik RC-Chamber® za inhaliranje - NOVO

Inhalator ANGELA VARUHA - distančnik RC-Chamber® za inhaliranje - NOVO

Cena
20 €
Šifra oglasa: 10081169

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam vrhunski NOV distančnik RC-Chamber® COMPACT SPACE CHAMBER PLUS With Cross Walve Technology™, Patented Guardian Angel Concept - edini distančnik, kompaktna prostorska komora, s patentiranim konceptom angela varuha, ki optimizira učinek zdravil za bolezni dihal, kot so bronhialna astma, bronhitis, KOPB ali mukoviscidoza, in je zanesljiv spremljevalec tako mladih kot starejših bolnikov. Primeren je za otroke od 5 leta dalje, odrasle in bolnike s traheostomo. Zaradi njegove priročnosti, majhnosti in kompaktne zasnove ga boste z lahkoto lahko spravili v šolsko torbo, majhno ročno torbico ali aktovko in ga tako imeli vedno pri roki. Enostaven za uporabo.

Vrhunski patentirani distančnik je zasnovan in razvit v Avstraliji pri Medical Developments International in je priporočljiv za dovajanje ter optimiziranje inhalacijske terapije z odmerjenimi odmerki zdravil za dihala prek KATEREGAKOLI standardnega (pMDI/puffer) inhalatorja z odmerjenim odmerkom za astmo, KOPB in številne druge bolezni dihal. (Opomba: Na eni od simboličnih slik je tudi inhalator - pumpica z zdravilom, ki ni sestavni del kompleta!) Aerosolno zdravilo ("pufer") Vam predpiše Vaš zdravnik.

Odlikuje ga enostavno in higiensko zanesljivo čiščenje pri maksimalni temperaturi 100°C ali v čistilni vrečki RC-Clean® za mikrovalovno pečico. Primerno za pranje v pomivalnem stroju ali prekuhavanje.

Cross Valve Technology™ zagotavlja učinkovito dovajanje zdravila za dihala in izboljša enosmerni pretok zraka, da prepreči uhajanje zdravil in omogoča, da se izdihana sapa sprosti zunaj komore. Njegova antistatična komora zmanjšuje prijemanje delcev na notranje stene distančnika. Edinstveni večnamenski ustnik za standardne obrazne maske z zunanjim premerom 22 mm se lahko uporablja s katerokoli mednarodno standardno obrazno masko.

RC-Compact Space Chamber plus® uskladi vdihavanje in sprožitev razpršila: komora pripomočka za inhalacijo absorbira visoko izstopno hitrost zdravila in filtrira večje aerosolne delce. Na ta način se vdihnejo le manjši delci, ki jih je mogoče vdihniti, zdravilo pa prodre globoko v dihalne poti. Poveča količino zdravila, odloženega v pljučih.

Kupljeno v Nemčiji (https://www.salin-medicair.de/produkt/rc-space-chamber-compact-2-2/).

Aplikacija pri:
* bronhialna astma
* cistična fibroza
* KOPB in pljučni emfizem
* kronični bronhitis

Odlična priložnost za darilo sebi ali komurkoli, ki potrebuje inhalacijsko terapijo!

Cena: 20 eur

Kontakt: 041 23 40 62 (Florena - Ljubljana)

Vabljeni tudi k ogledu ostalih ponudb. Kot ponavadi, pri nakupu več izdelkov iz prodajnega albuma, dobite popust!20916

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
28.03.2024. ob 20:29
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
440 -krat