Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • MEDOLIGHT BluDoc bioptron Zepter, koža, akne, gube, naravni botox
  • MEDOLIGHT BluDoc bioptron Zepter, koža, akne, gube, naravni botox
  • MEDOLIGHT BluDoc bioptron Zepter, koža, akne, gube, naravni botox

MEDOLIGHT BluDoc bioptron Zepter, koža, akne, gube, naravni botox

Cena
210 €
Šifra oglasa: 10052848

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Polje
Stanje
novo

Opis oglasa

MEDOLIGHT BluDoc Bioptron, nerabljen s folijo, v orig. škatli, v trgovini je 500 eur . Vgrajena baterija Li-ION - 3,7V,1700 mAh. Zelo praktično za ljudi, ki so vedno na poti. Deluje podobno kot bioptron. Ni garancije.

MEDOLIGHT BluDoc – popolna rešitev za ljudi, ki razumejo nujnost stalne nege za zdrav videz kože. Inovacija temelji na edinstveni kombinaciji valovnih dolžin, njihove frekvence in znanstveno utemeljenih kozmetičnih postopkov.

Medolight je sodobna tehnologija za aktivacijo različnih encimskih postopkov v telesu, ki so pomembni za naše življenje. Je dopolnitev elektromagnetne energije, ki polni celične mitohondrije s povečanjem zalog energetskega nosilca – adenozin trifosfataze (ATP).

Modri del valov intenzivno absorbirajo številne fotosenzitivne strukture (flavini, porfirini, karotenoidi). To zagotavlja normalen potek fotokemijskih reakcij, ki so pomembne za biološko delovanje kože. Potrditev aktivnega sodelovanja modre svetlobe najdemo v najrazličnejših sferah telesne dejavnosti.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
29.03.2024. ob 11:23
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
726 -krat