• WETECH Polnilna Led Namizna Svetilka
  • Ne zamudite priložnosti

WETECH Polnilna Led Namizna Svetilka

Cena
24,90 €
Šifra oglasa: 11907673

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Fužine
Stanje
novo

Opis oglasa

LED namizna svetilka moči 5W, ki prinaša izjemno svetlobo, prilagodljive barvne možnosti in pametno zatemnitev, ki bo osvetlila vaš vsak trenutek. S to napredno svetilko ne boste samo osvetlili svoj prostor, ampak tudi ustvarili pravo vzdušje.

Glavne značilnosti:

Sijajna svetloba: Z močjo 5W in svetlostjo 600 lumnov bo vaš prostor prepojen s svetlobo, ki jo potrebujete za branje, delo ali sprostitev.

Dve barvni temperaturi: Preklopite med belo in rumeno svetlobo glede na svoje želje in potrebe. Bela svetloba je odlična za delo in branje, medtem ko bo rumena svetloba ustvarila toplino in sproščeno vzdušje.

Zatemnitev z dotikom: S preprostim pritiskom in dolgim pritiskom na dotik občutljiv gumb lahko prilagajate svetilnost glede na vaše želje. S tem ustvarite popoln ambient za vsako situacijo.

Prenosna in trajna: Vgrajena 1200mAh baterija vam omogoča uporabo brez potrebe po neprestanem polnjenju. Svoboda gibanja in uporabe na mestih, kjer ni električne vtičnice.

Prilagodljiv dizajn: Svetilka ima gibljivo glavo, ki vam omogoča usmerjanje svetlobe na želeno mesto. Postavite jo na mizo, nočno omarico ali kamor koli potrebujete svetlobo.

Ne izgubljajte več časa v temi!

Naša LED namizna svetilka je popolna rešitev za vse vaše osvetlitvene potrebe. Ne glede na to, ali delate, berete ali preprosto uživate v sproščenem večeru, vam bo ta svetilka nudila svetlobo, ki jo potrebujete.

Za naročilo pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 35 36
ali pritisnite na gumb več o ponudbi in oddajte spletno naročilo.
Hitra in ugodna (1,99€) dostava že naslednji dan.
Z vami že od leta 2008.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

MCOMP d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
22.04.2024. ob 18:36
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
61 -krat

MCOMP d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija