Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Električni Skiro NAVEE S65 - Črn
  • Električni Skiro NAVEE S65 - Črn
  • Električni Skiro NAVEE S65 - Črn
  • Električni Skiro NAVEE S65 - Črn
  • Električni Skiro NAVEE S65 - Črn
  • Električni Skiro NAVEE S65 - Črn
  • Električni Skiro NAVEE S65 - Črn

Električni Skiro NAVEE S65 - Črn

Cena
999 €
Šifra oglasa: 12462960

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Goriška, Nova Gorica, Nova Gorica
Interna številka izdelka
001155
Stanje
novo

Opis oglasa

Brezplačna poštnina za nakupe nad 50€.
Električni Skiro NAVEE S65
Predstavljamo najnovejši NAVEE S65, ki vam bo zagotovil privlačno in udobno vsakodnevno vožnjo. Le-ta prihaja z ergonomsko zložljivo zasnovo, ki je pripravljena v samo treh korakih, zahvaljujoč manjši velikosti pa ga boste enostavno postavili v prtljažnik, pisarniški kotiček,...
Za nepozabno izkušnjo je odgovoren visokokakovosten 500W motor z reduktorjem, ki omogoča hitrejše pospeševanje in premagovanje do 25% naklona. Za učinkovito zmogljivostjo blaženja udarcev prihaja S65 opremljen z sprednjim in zadnjim sistemom vzmetenja, ki se zlahka spopada z različnimi razmerami na cesti in prinaša vrhunsko in udobno izkušnjo same uporabe.
V zakulisju se nahaja impresivna 48V 12,75Ah litij-ionska baterija z BMS sistemom, ki mu zagotavlja kar 65km avtonomijo, pravočasno in krajšo zavorno pot pa mu pri tem omogočajo zadnje disk zavore. Zaradi same varnosti v prometu je hitrost novega Navee S65 omejena na 25km/h pri čemer podpira tri stopnje delovanja: način hoje, standardni način vožnje ter športni način vožnje.
Električni skiro prihaja za dobro voznost in odlično absorpcijo udarcev opremljen z 10-palčnimi samotesnilnimi pnevmatikami, ki so odporne na predrtje in zagotavljajo odličen oprijem s površino. Za varno vožnjo tudi v večernih urah je skiro obogaten z LED sprednjim žarometom ter zadnjim odsevnikom, za lažji in preglednejši nadzor nad samo hitrostjo, stanjem baterije, statusom skiroja in ostalim pa je uporabniku na voljo intuitivni LED zaslon. NAVEE S65 zajema 17cm široko stojišče z silikonsko podlogo proti zdrsu tako svojim uporabnikom omogoča, da stojijo bolj svobodno. Da je njegova uporaba v kompletu dodelana poskrbijo še ročaji krmila, ki so prevlečeni z udobno TPE gumo, vodoodporna zaščita IPX5 ter robustna konstrukcija, ki omogoča nosilnost uporabnika vse do 120kg teže. 
Opomba:
- Električnega skiroja ne vozite v dežju ter po mokrih in blatnih površinah.
- Pred vsako uporabo preverite morebitna opozorila o prazni bateriji, predrtih gumah in podobno.
- Pri čiščenju električnega skiroja se prepričajte, da je le-ta izklopljen, polnilec odklopljen in gumijasti pokrov nameščen saj lahko puščanje vode povzroči poškodbe.
- Skiroja ne čistite pod močnim curkom ali pritiskom vode, z alkoholom, bencinom ali drugimi jedkimi in kemičnimi raztopinami.
- Baterije ne puščajte dlje časa na neposredni sončni svetlobi.
- Pred vsako uporabo preverite zavore in poskrbite za redni servis le-teh.
Za več informacij o izdelku nas obiščite na: www.smartus.si

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
29.03.2024. ob 01:53
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
17 -krat