• SKLADIŠČNI ŠOTOR 8×10 PVC SIV
  • Ne zamudite priložnosti

SKLADIŠČNI ŠOTOR 8×10 PVC SIV

Cena
4.392 €
Šifra oglasa: 12423440

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Studenci
Stanje
novo

Opis oglasa

Premer: 8,00 m
Dolžina: 10,00 m
Višina: 5,00 m
Višina stranska: 3,60 m
ŠxV vrata: 6,00 x 3,50 m
Število škatel 14
Garancija 12 mesecev
Navodila za uporabo

Cena vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Skladiščni šotor 8×10 pvc siv je izdelan iz trpežne in odporne na trganje PVC ponjave 850. Predstavlja zanesljivo rešitev za shranjevanje in zaščito različnih materialov, opreme ali vozil pred vremenskimi vplivi. Njegova siva barva estetsko dopolnjuje okolico, in tudi prispeva k skladnosti z okoljem.

Osnovna struktura šotora temelji na vzdržljivem okvirju iz pocinkanega jekla, ki zagotavlja stabilnost in trdnost konstrukcije. Ščiti tudi pred korozijo in rjo, kar povečuje njegovo življenjsko dobo in omogoča dolgotrajno uporabo šotora. Zahvaljujoč dodatnim ojačitvenim komponentam v strehi je obremenitev in splošna stabilnost strehe povečana do maksimuma. Vključene so tudi kotne ojačitve. Enostavna montaža.

PVC ponjava 850 prevleka je visoko odporna na vremenske razmere, vključno z dežjem, snegom in soncem. Odporne je tudi na trganje. Šivi so varjeni in ne šivani. Ta material ne le učinkovito ščiti skladiščeni prostor pred zunanjimi vplivi, temveč tudi omogoča dobro prezračevanje, kar je ključno za ohranjanje optimalnih pogojev za shranjevanje različnih predmetov.

Odločite se, kje naj bodo vhodi za šotore – zahvaljujoč posameznim stranskim stenam! Te je mogoče poljubno namestiti in odstraniti.

Skladiščni šotor 8×10 pvc siv nudi dovolj prostora za shranjevanje večjih predmetov, kot so vozila, oprema ali pa drug skladiščni material. Dvojna vrata na enem ali obeh koncih šotora omogočajo enostaven dostop in prevoz predmetov v notranjost.

Skladiščni šotori so priljubljena izbira za različne industrije, gradbene projekte, kmetijske namene ali pa zgolj začasno shranjevanje različnih materialov. Njihova vsestranskost, vzdržljivost in enostavna uporaba jih postavljajo v ospredje kot praktično rešitev za različne potrebe po dodatnem prostoru in zaščiti pred vremenskimi vplivi.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

Toplifter

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
12.04.2024. ob 00:29
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
71 -krat

Toplifter

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija

Povezani oglasi