• Burton INSTIGATOR 150 Wide NOV
  • Burton INSTIGATOR 150 Wide NOV
  • Burton INSTIGATOR 150 Wide NOV
  • Burton INSTIGATOR 150 Wide NOV
  • Ne zamudite priložnosti

Burton INSTIGATOR 150 Wide NOV

Cena
250 €
Šifra oglasa: 11923823

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam nov omenjeni bord dolžine 150 cm:

https://www.blue-tomato.com/sl-SI/product/Burton-Instigator+160W+2020+Snowboard-578203/

Začetniku sta hitro napredovanje in čim bolj zabavna vožnja najbolj pomembna elementa. Zatorej je deska, ki podpira tvoje potrebe ključnega pomena. Burton Instigator je takšna deska. Kombinacija Flat Top™ profila in konveksne oblike hrbtišča ti ponuja udoben občutek pod stopali in svobodo robnikov za popolno stabilnost in vodljivost.

Nivo deskanja
Burton Instigator je all-mountain deska za začetnike, ki iščejo hitro učenje in preizkušajo svoje sposobnosti na različnih terenih.

Oblika
To klasično direkcijsko obliko so oblikovali tako, da se vozi z nekoliko daljšim nosom kot repom za koncentriran pop na zadnjem delu deske, ki ti še vedno ponuja dovolj plovnosti, vodljivosti in nadzora za kakršenkoli teren ali razmere. Zožana oblika pomeni, da je nos nekoliko širši od repa, kar podpira gladke prehode v in iz zavojev, stabilnost pri hitrosti in povečano plovnost v globokem snegu. Pro-Tip™ predstavlja manjšo debelino nosu in repa, ki zmanjšuje nihanje teže za lažjo mobilnost.

Profil
Popolno za začetnike: Flat Top™ profil je med stopali ploski za stabilnost, boljše ravnotežje in dosledni nadzor nad robniki. Konici deske sta zavihani zavzgor z večjo krivino na zunanji strani nog, zaradi česar ustvarjata udoben občutek in odpravljata zapenjanje robnikov, kar pričakuješ od rocker konkave.

Prožnost
Twin Flex je od nosu do repa popolnoma simetrična prožnost za uravnovešeno vožnjo, ki je enako vsestranska v regular ali v switch.

Konstrukcija
Lahkotna in nabito polna popa, FSC™ certificirana Super Fly® 800 g sredica izkorišča vertikalne laminate dveh različnih gostot lesa. Spremenljiva mehka in trda lesena vlakna zmanjšujejo celostno težo brez ogrožanja trdnosti ali zmogljivosti.
Nadaljnje, z DUALZONE™ EGD™ lesena vlakna potekajo po prstnem in petnem robu na dveh neprekinjenih predelih, ki sta pravokotna na leseno sredico za dosledni oprijem robnikov in povečano trpežnost. Squeezebox profil izboljšuje pop in zmogljivost zaradi kombinacije debelejšega, bolj trdnega predela jedra s tanjšimi, bolj prožnimi predeli. Zaradi tega se energija prenaša preko nog proti zunanjosti deske ter vse do konic, deska pa je bolj odzivna, stabilna in lažje vodljiva.
Biax™ steklena vlakna ponujajo jibanju prijazno in torzijsko mehko prožnost, ki dopušča napake in park vožnjo. Super Sap® Epoxy je smola izdelana iz bio materialov, ki v primerjavi s konvencionalnimi smolami naftnih derivatov zmanjšuje emisije proizvodnih procesov za 50 %. Manjša poraba nafte pomeni manjši ogljični odtis na vsako izdelano desko.
Ekstrudirano hrbtišče združuje hitrost in trdnost v sestavi, ki zahteva malo vzdrževanja. Prehiti prijatelje brez voskanja deske!
Močnejše, hitrejše, bolj enostavno in oblikovano za prilagajanje - za tvoje popolno stojišče - The Channel® ti ponuja popoln nadzor nad tvojim stojiščem in desko v obliki, ki je kompatibilna z večino modelov vezi (ne le Burtonovih).

Vsaka Burton snowboard sredica je Forest Stewardship Council™ (FSC™ C124994) certificirana. FSC ™ je neodvisna neprofitna organizacija, ki spodbuja okolju prijazno, družbeno koristno in ekonomsko uspešno gospodarjenje z gozdovi našega sveta.
Možen nakup s vezmi K2 Bond model 2024. Cena po dogovoru.
Ogled in prevzem sta mozna v Mariboru po dogovoru. Napisite sms na 070646671 ali poklicite na 031624780

Zemljevid

Objekti v bližini

Nastja28

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  2000 Maribor, Podravska, Slovenija
Oglas je objavljen
17.04.2024. ob 07:02
Do poteka še
Oglas je prikazan
693 -krat

Nastja28

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  2000 Maribor, Podravska, Slovenija