Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • MLADINSKI DELAVEC-VODJA PILOTNEGA PROJEKTA - M/Ž

MLADINSKI DELAVEC-VODJA PILOTNEGA PROJEKTA - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12661836

Osnovne informacije

Lokacija
Goriška, Nova Gorica, Nova Gorica
Interna številka izdelka
PG25500

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: MLADINSKI DELAVEC-VODJA PILOTNEGA PROJEKTA - M/Ž
Naziv delodajalca: ZVEZA DRUŠTEV MLADINSKI CENTER IDRIJA
Naslov delodajalca: Ulica IX. korpusa 17 , 5280 IDRIJA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: . MCI, 051 231 049, jerca.korce@mcidrija.si
Opis del in nalog: - MLADINSKI DELAVEC – VODJA PILOTNEGA PROJEKTA (PROJEKT "Z MLADINSKIM DELOM PROTI PREKARNOSTI") OPRAVLJA NASLEDNJA DELA IN NALOGE NA PROJEKTU: STROKOVNO IN SAMOSTOJNO PRIPRAVI IN IZVAJA PROGRAM USPOSABLJANJA ZA MLADE S PODROČJA PREKARNOSTI, MLADIM NUDI SVETOVALNO POMOČ IN PODPORO PRI SOOČANJU S PREKARNOSTJO, STROKOVNO IN SAMOSTOJNO VODI, USMERJA TER KOORDINIRA CELOTNO OPERACIJO, NAČRTUJE, SAMOSTOJNO ORGANIZIRA, KOORDINIRA IN SKRBI ZA IZVEDBO POSAMEZNIH AKTIVNOSTI OPERACIJE, SPREMLJA IN NADZIRA DELO ZUNANJIH IZVAJALCEV, SODELUJE S KLJUČNIMI DELEŽNIKI, FINANČNO IN VSEBINSKO SPREMLJA IN POROČA O IZVAJANJU OPERACIJE, PRIPRAVLJA ZAHTEVKE ZA IZPLAČILO IN POROČILA O IZVAJANJU OPERACIJE, POROČA O REZULTATIH PROJEKTA, PREDSTAVLJA OPERACIJO STROKOVNI IN ŠIRŠI JAVNOSTI, SODELUJE Z MINISTRSTVOM, IZVAJA DRUGE NALOGE V SKLADU S POGODBO O SOFINANCIRANJU, NAVODILI ORGANA UPRAVLJANJA IN NAVODILI MINISTRSTVA IPD. OBVEZEN POGOJ, KI GA MORA IZPOLNJEVATI IZBRANA KANDIDATKA/KANDIDAT JE, DA NAJKASNEJE V TREH MESECIH OD DNEVA ZAPOSLITVE USPEŠNO ZAKLJUČI PROGRAM USPOSABLJANJA ZA MLADINSKE DELAVCE S PODROČJA PREKARNOSTI V OKVIRU NACIONALNEGA PROJEKTA DD (DOSTOJNO DELO). NALOŽBO SOFINANCIRA EVROPSKA UNIJA.

UE delovnega mesta oziroma dela: IDRIJA
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 31 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Vozniški izpit: B
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - zahtevno, računalniško oblikovanje - zahtevno
Drugi pogoji: Od kandidatke/kandidata pričakujemo, da izkazuje visoko stopnjo samoiniciativnosti ter, da ima sposobnost za delo z mladimi. Poleg navedenega od kandidatke/kandidata pričakujemo tudi, da mu je poznano delo z socialnimi omrežji ter, da ima izkušnje z uporabo metod za delo z mladimi. Obvezen pogoj, ki ga mora izpolnjevati izbrana kandidatka/kandidat je, da najkasneje v treh mesecih od dneva zaposlitve uspešno zaključi program usposabljanja za mladinske delavce s področja prekarnosti v okviru nacionalnega projekta DD (dostojno delo).
Prijava je mogoča do: 13.05.2024

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/socialne-storitve/vse-regije).
Oglas je objavljen
08.05.2024. ob 01:22
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
24 -krat