Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • PSIHOLOG - M/Ž

PSIHOLOG - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12155958

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PD61884

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: PSIHOLOG - M/Ž
Naziv delodajalca: ZAVOD ZA GLUHE IN NAGLUŠNE LJUBLJANA
Naslov delodajalca: VOJKOVA CESTA 74, 1000 LJUBLJANA
Opis del in nalog: - OPRAVLJA PSIHODIAGNOSTIČNO, TERAPEVTSKO IN SVETOVALNO DELO NEPOSREDNO Z OTROKI, STARŠI IN ODRASLIMI, INFORMATIVNO IN SVETOVALNO DELO S PEDAGOGI IN DRUGIMI STROKOVNIMI DELAVCI, OPRAVLJA STROKOVNO, ANALITIČNO, ŠTUDIJSKO DELO IN DRUGO DELO PO NALOGU VODSTVA (HOSPITACIJE, PRILAGAJANJE IN IZPOPOLNJEVANJE PSIHODIAGNOSTIČNIH SREDSTEV, STROKOVNO IZPOPOLNJEVANJE) IN DRUGA DELA PO NAVODILIH VODSTVA IN V SKLADU S PREDPISI.

UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Določen čas oz. določen čas, do vrnitve odsotne delavke
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 1 leto
Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno
Drugi pogoji: Psiholog je lahko kdor je končal univerzitetni študij psihologije oz. kdor je končal magistrski študijski program druge stopnje psihologije, ima opravljen strokovni izpit s področja zdravstva, znanje slovenskega znakovnega jezika – SZJ (III. stopnja). Kandidat si ima možnost znanja SZJ pridobiti tekom zaposlitve. Prijavi je potrebno priložiti dokazila o izobrazbi, strokovnem izpitu, potrdilo iz kazenske evidence fizičnih oseb, ter potrdilo, da proti kandidatu ni uveden postopek zoper kaznivo dejanje.
Prijava je mogoča do: 29.04.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/socialne-storitve/vse-regije).
Oglas je objavljen
19.01.2024. ob 02:18
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
18 -krat