• CRUCIAL P5 Plus | 1000GB | 4.0 PCIe | NVMe | M.2 | Gaming SSD
  • Ne zamudite priložnosti

CRUCIAL P5 Plus | 1000GB | 4.0 PCIe | NVMe | M.2 | Gaming SSD

Cena
125 €
Šifra oglasa: 11933468

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
144598
Stanje
novo

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/ssd/crucial-p5-plus-1000gb/ .

Gaming SSD CRUCIAL P5 Plus 1000GB




Crucial P5 Plus Gaming SSD
Ste pripravljeni na zmogljivost naslednje generacije? SSD Crucial® P5 Plus zagotavlja izjemno hitrost in zaščito podatkov z zaporednim branjem do 6600 MB/s1 za preoblikovalno računalništvo. Crucial P5 Plus, ki ga je Micron® zasnoval z najnovejšo tehnologijo NVMe™ Gen4, vključuje napredne funkcije, kot so popolno strojno šifriranje, dinamično pospeševanje pisanja in prilagodljiva toplotna zaščita, ki zagotavljajo varnost vaših podatkov in hkrati povečujejo zanesljivost sistema. P5 Plus je zasnovan posebej za intenzivne delovne obremenitve, visokokakovostne ustvarjalne vsebine in zahtevne igre, za popolno prilagodljivost pa je združljiv tudi z večino sistemov Gen3.
Dokazana učinkovitost
Kadar sta zmogljivost in zanesljivost ključnega pomena, sestavite svojo napravo z našo Micronovo napredno tehnologijo NAND in tehnologijo PCIe® 4.0 NVMe™. Naš Crucial P5 Plus je skoraj 2x4 hitrejši od prejšnje generacije in se ponaša s hitrostjo branja do 6600 MB/s1. P5 Plus je razvit, izdelan in preizkušen v sodelovanju z Micronom, kar zagotavlja celovito kakovost, ki ji lahko zaupate.
Naredite več
Z vrhunsko tehnologijo in stabilnostjo je P5 Plus kot nalašč za intenzivno uporabo, kot so igre, urejanje videoposnetkov, ustvarjanje vsebin in zahtevne inženirske aplikacije.
Interoperabilnost
P5 Plus je prilagodljiv. Ne glede na to, ali potrebujete SSD za nadgradnjo sistema Gen3 ali novo sestavo Gen4, je P5 Plus združljiv z obema. Izkusite hitrejši zagon, aplikacije, ki se odprejo v nekaj sekundah, in igre, ki se naložijo takoj, ko ste pripravljeni na igranje.
Popolnoma naloženo
Združite zmogljivost in vzdržljivost z naprednimi funkcijami našega P5 Plus, vključno z vodilnimi NAND, inovativno tehnologijo krmilnika, prilagodljivo toplotno zaščito, dinamičnim pospeševanjem pisanja, popravljanjem napak in možnostjo šifriranja. Vsi Crucialovi SSD-ji so opremljeni tudi z našim programom Storage Executive in brezplačno programsko opremo za kloniranje.
Vgrajeno hladilno ohišje
Crucial P5 Plus z vgrajenim hladilnikom je idealna nadgradnja za igralce iger na PlayStation® 56. Igrajte hitreje s hitrostmi do 6.600 MB/s1 in dodajte več naslovov v svojo knjižnico s kapaciteto do 2 TB.



SSD CRUCIAL P5 Plus si preverite v spodnjem videu:
 

https://www.youtube.com/watch?v=MsyL0ALnx6E




Ob nakupu novega SSD diska omogočamo odkup vašega starega ali "staro za novo".
Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV
Omogočamo nakup artiklov na obroke.
Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE
Drugi SSD diski v trgovini Komponentko.
Ostalo ponudbo SSD diskov si lahko ogledate na: SSD DISKI




Zakaj se nakup SSD diska v računalniški trgovini Komponentko splača?
Smo najbolje ocenjena računalniška trgovina v Sloveniji s strani uporabnikov. Ponujamo neprekosljive cene in vrhunsko predprodajno ter poprodajno podporo. V primeru, da imate glede izdelka tudi po nakupu katerokoli vprašanje, smo vam vedno na voljo.

Podrobnosti o izdelku
Garancija: 24 mesecev

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
22.11.2023. ob 01:13
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
80 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija