Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • TISKAR - M/Ž

TISKAR - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12583109

Osnovne informacije

Lokacija
Zasavska, Trbovlje, Trbovlje
Interna številka izdelka
PF83498

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: TISKAR - M/Ž
Naziv delodajalca: PAPIRNA GALANTERIJA ŠUM D.O.O.
Naslov delodajalca: PODVINE 22 , 1410 ZAGORJE OB SAVI
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: PEITL MARKO, ,, marko.peitl@pgsum.si
Opis del in nalog: - RAZREZ TISKOVIN, DELO NA DIGITALNEM ZGIBALNEM STROJU, DELO NA STROJIH ZA VROČI, TERMOGRAFSKI IN SLEPI TISK, DELO NA PAKIRNIH STROJIH.

UE delovnega mesta oziroma dela: ZAGORJE OB SAVI
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zadovoljivo, govorjenje zadovoljivo, pisanje osnovno, hrvaški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje dobro, slovenski jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje zelo dobro
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, poznavanje operacijskih sistemov - osnovno
Drugi pogoji: za delo izkušnje niso potrebne, so pa zaželjene. Pogoj za prijavo je tehnična izobrazba in tehnične spretbosti kandidata. Uvajanje in prekvalifikacija sta možni s pomočjo- obstoječih zaposlenih tiskarjev/operaterjev strojev.
Prijava je mogoča do: 23.04.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/tehnicne-storitve/vse-regije).
Oglas je objavljen
17.04.2024. ob 00:35
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
21 -krat