Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • VIŠJI SVETOVALEC PODROČJA I ZA STRUKTURNI PODSISTEM ENERGIJA (ŠIFRA DM

VIŠJI SVETOVALEC PODROČJA I ZA STRUKTURNI PODSISTEM ENERGIJA (ŠIFRA DM

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12563426

Osnovne informacije

Lokacija
Podravska, Maribor, Center
Interna številka izdelka
PF73702

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: VIŠJI SVETOVALEC PODROČJA I ZA STRUKTURNI PODSISTEM ENERGIJA (ŠIFRA DM 02007) - M/Ž
Naziv delodajalca: JAVNA AGENCIJA ZA ŽELEZNIŠKI PROMET REPUBLIKE SLOVENIJE
Naslov delodajalca: Kopitarjeva ulica 5 , 2000 MARIBOR
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: HERCOG SUZANA, 02 234 14 27, gp.azp@azp.si
Opis del in nalog: - OPRAVLJANJE ZAHTEVNIH NALOG S PODROČJA: UGOTAVLJANJA SKLADNOSTI V POSTOPKU IZDAJE DOVOLJENJA ZA ZAČETEK OBRATOVANJA STRUKTURNEGA PODSISTEMA ENERGIJA V ZVEZI S TEHNIČNIMI SPECIFIKACIJAMI INTEROPERABILNOSTI TER NACIONALNIMI PREDPISI, SPREMLJANJA, POSPEŠEVANJA, UVELJAVLJANJA IN RAZVOJA VARNOSTNO REGULATIVNEGA OKVIRA IN SISTEMA NACIONALNIH PREDPISOV V ZVEZI S TEHNIČNIMI ZAHTEVAMI
- STRUKTURNI PODSISTEM ENERGIJA,SODELOVANJE V POSTOPKIH: USPOSOBLJENOSTI IN NADZORA NAD ORGANI ZA UGOTAVLJANJE SKLADNOSTI (PRIGLAŠENI IN IMENOVANI ORGANI) ZA PODROČJE TEHNIČNIH SPECIFIKACIJ INTEROPERABILNOSTI TER NACIONALNIH PREDPISOV
- PODSISTEM ENERGIJA, UGOTAVLJANJA SKLADNOSTI V POSTOPKU IZDAJE VARNOSTNEGA POOBLASTILA (IZDAJA, PODALJŠANJE, SPREMEMBA ALI PREKLIC VARNOSTNEGA POOBLASTILA UPRAVLJAVCU)
- STRUKTURNI PODSISTEM ENERGIJA, PREGLEDA OCENE TVEGANJA ZA STRUKTURNI PODSISTEM ENERGIJA, PREVERJANJA IZPOLNJEVANJA POGOJEV DRUGEGA ORGANA ZA OPRAVLJANJE NALOG OCENJEVALNEGA ORGANA, SODELOVANJE V POSTOPKIH NADZORA NA PODROČJU
- STRUKTURNEGA PODSISTEMA ENERGIJA, OBLIKOVANJE ZAHTEVNIH GRADIV ZA DELOVANJE ŽELEZNIŠKEGA SISTEMA
- STRUKTURNI PODSISTEM ENERGIJA, SODELOVANJE V ZAHTEVNIH PROJEKTNIH SKUPINAH V NACIONALNEM IN MEDNARODNEM OKVIRU, IZVAJANJE DRUGIH NALOG PODOBNE STOPNJE ZAHTEVNOSTI.

UE delovnega mesta oziroma dela: MARIBOR
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 6 let
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno
Drugi pogoji: Prijava mora vsebovati: 1. pisno izjavo kandidata o izpolnjevanju pogoja glede zahtevane izobrazbe, iz katere mora biti razvidna stopnja in smer izobrazbe, pridobljeni naziv ter datum (dan, mesec in leto) pridobitve izobrazbe in ustanova, na kateri je bila izobrazba pridobljena; 2. pisno izjavo kandidata o vseh dosedanjih zaposlitvah, iz katere je razvidno izpolnjevanje pogoja glede zahtevanih delovnih izkušenj. V izjavi kandidat navede datum sklenitve in datum prekinitve delovnega razmerja pri posameznem delodajalcu ter na kratko opiše delo, ki ga je opravljal pri tem delodajalcu; 3. pisno izjavo kandidata o izpolnjevanju pogoja osnovne ravni znanja angleškega jezika; 4. pisno izjavo kandidata o opravljenem strokovnem izpitu iz upravnega postopka; 5. pisno izjavo kandidata, da: a) je državljan Republike Slovenije, b) ni bil pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in da ni bil obsojen na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev, c) zoper njega ni bila vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti, 6. pisno izjavo, da za namen tega razpisa dovoljuje Javni agenciji za železniški promet Republike Slovenije, pridobitev podatkov iz uradnih evidenc drugih organov. Besedilo objave in obrazec "Vloga za zaposlitev" sta objavljena na spletni strani AŽP (www.azp.si). Kandidate pozivamo, da prijavo predložijo na objavljenem obrazcu.
Prijava je mogoča do: 26.04.2024
Poskusno delo: 4 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/tehnicne-storitve/vse-regije).
Oglas je objavljen
12.04.2024. ob 00:35
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
19 -krat