• STROKOVNI SODELAVEC VII/2 (II) - M/Ž
  • Ne zamudite priložnosti

STROKOVNI SODELAVEC VII/2 (II) - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12622197

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PF67421

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: STROKOVNI SODELAVEC VII/2 (II) - M/Ž
Naziv delodajalca: OBČINA KAMNIK
Naslov delodajalca: Glavni trg 24 , 1241 KAMNIK
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: KOS MARIJA, 01 8318 107, obcina@kamnik.si
Opis del in nalog: - OPRAVLJANJE RAZNOVRSTNIH IN ZAHTEVNEJŠIH STROKOVNIH NALOG S POSEBNIM POUDARKOM NA PODROČJU FINANČNEGA POSLOVANJA IN OBRAČUNAVANJA PLAČ TER DRUGIH PREJEMKOV.

UE delovnega mesta oziroma dela: KAMNIK
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 3 leta
Drugi pogoji: Od kandidata se poleg izpolnjevanja temeljnih razpisnih pogojev (najmanj visoka strokovna izobrazba in najmanj 3 leta delovnih izkušenj s 6/2 ravnjo strokovne izobrazbe) pričakuje dobro poznavanje področja javnih financ - še zlasti plačnega sistema v javnem sektorju, konkretne delovne izkušnje s taistega področja dela, usposobljenost za delo z računalnikom in ustrezne komunikacijske veščine pri delu s strankami. Zainteresirani kandidati naj k pisni vlogi priložijo kratek življenjepis, v katerem naj navedejo, kdaj in kje so si pridobili zahtevano najmanj visoko strokovno izobrazbo (raven 6/2) z opredelitvijo konkretne smeri, pridobljena dodatna znanja in veščine, še zlasti pa naj podrobno predstavijo dosedanje delovne izkušnje in čas trajanja le-teh pri posameznih delodajalcih - z opredelitvijo tistih, ki so bile pridobljene v delovnem razmerju oz. izven slednjega. V vlogi naj nadalje navedejo tudi svoj elektronski naslov, na katerega jim bo delodajalec v zvezi z razpisanim delovnim mestom pošiljal vsa sporočila, vključno z obvestilom o izbiri oz. zaključku postopka. Delodajalec bo izbranemu kandidatu zagotovil stimulativno plačo.
Prijava je mogoča do: 09.05.2024
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/upravljanje-svetovanje-vodenje/vse-regije).

ZRSZ - Območna služba Ljubljana

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
27.04.2024. ob 01:09
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
28 -krat

ZRSZ - Območna služba Ljubljana

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija