• GYS Autopulse 320 T1 Synergic pulse inverterski varilnik
  • Ne zamudite priložnosti

GYS Autopulse 320 T1 Synergic pulse inverterski varilnik

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 10139214

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Trzin, Trzin
Stanje
novo

Opis oglasa

GYS Autopulse 320 T1 Synergic pulse welding

GYS Autopulse 320 T1 je sinergijski inverterski varilnik s katerim varimo po postopku MIG / MAG in omogoča tudi dva pulzna načina varjenja.

Varilno območje: 15 Amp – 320 Amp. Priklop na omrežje tri fazni 400 V / 16 Amp. Varilne žice premera: 0,6 mm do 1,2 mm. Varilni koluti 200 mm ali 300 mm. Priklop za en gorilnik na varilni aparat.

Kvaliteta varov je zelo podobna kvaliteti TIG varjenja, vendar vse poteka mnogo bolj preprosto in enostavneje za uporabnika. Vse nastavitve, ki jih poznamo iz TIG varjenja se lahko uporabijo tudi pri nastavitvah tega varilnega aparata.

Varilnik ima tri varilne pištole, za tri varilne žice. Varimo lahko z jekleno žico, inox varilno žico (CrNi308 ali CrNi316), aluminij žico (AlMg3, AlMg5, AlSi5, AlSi12) in varilno žico za lotanje (CuSi3 ali CuAl12).

Varilnik omogoča 3 različne nastvitvene nivoje izbire varilnih parametrov: enostaven način, expertni način, napredni način.

V enostavnem načinu izberemo le varilni material, obliko vara, in debelino varjenca. Varilnik nam s pomočjo številnih prednaloženih sinergijskih varilnih krivulj pomaga izbrati ostale optimalne varilne parametre.

V načinu expert lahko sami spremenimo več parametrov glede na naše zahteve. V naprednem načinu lahko spreminjamo še več varilnih parametrov in jih po potrebi shranjujemo za kasnješo ponovno uporabo. Nastavitve varilnih parametrov so lahko v naprednem načinu zelo podrobne.

Več informacij: https://presekar.eu/Varilni_aparati_rezalniki_tockovni_varilniki/Pdf/Katalog_Varilna_tehnika_za_karoserije_GYS_PRESEKAR_2023.pdf
https://presekar.eu/Varilni_aparati_rezalniki_tockovni_varilniki.html

https://youtu.be/y03OZPxWsOg
V kolikor želite prejeti ponudbo Vas prosimo, da pošljite vaše kompletne podatke na naš elektronski naslov: prodaja@presekar.com

Perfect Garage Equipment – Use Only the best.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

Presekar Servisna oprema, d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
22.04.2024. ob 16:34
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
473 -krat

Presekar Servisna oprema, d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija