• PRO solarna avtomatska varilna maska samozatemnitvena ogenj
  • PRO solarna avtomatska varilna maska samozatemnitvena ogenj
  • PRO solarna avtomatska varilna maska samozatemnitvena ogenj
  • PRO solarna avtomatska varilna maska samozatemnitvena ogenj
  • PRO solarna avtomatska varilna maska samozatemnitvena ogenj
  • Ne zamudite priložnosti

PRO solarna avtomatska varilna maska samozatemnitvena ogenj

Cena
59,99 €
Šifra oglasa: 9983769

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
novo

Opis oglasa

Predstavljamo vam PRO solarno avtomatsko varilno masko samozatemnitveno ognjene barve – vrhunsko orodje za varjenje, ki združuje visoko kakovost, udobje in varnost. Ta maska je opremljena z napredno tehnologijo samozatemnitve, ki zagotavlja optimalno zaščito vaših oči pred škodljivimi UV in IR žarki, hkrati pa omogoča jasno vidljivost med varjenjem.
PRO solarna avtomatska varilna maska je izdelana iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost. Maska je opremljena s solarnimi celicami, ki samodejno zaznajo svetlobo in aktivirajo samozatemnitev. To pomeni, da se maska samodejno zatemni, ko se začne varjenje, in se nato vrne v svetlo stanje, ko se varjenje konča.
Maska je oblikovana tako, da zagotavlja udobno prileganje in enostavno uporabo. Ima nastavljiv trak za glavo, ki omogoča prilagajanje velikosti in zagotavlja stabilno pritrditev na obrazu med delom. Poleg tega je maska lahka in ergonomična, kar omogoča dolgotrajno nošenje brez nepotrebnega obremenjevanja.
PRO solarna avtomatska varilna maska samozatemnitvena ognjene barve je primerna za različne vrste varjenja, vključno z MIG, TIG, MMA in MAG postopki. Ne glede na to, ali ste profesionalni varilec ali pa samo občasni mojster, bo ta maska izpolnila vaša pričakovanja in vam omogočila varno in učinkovito delo.
Poleg tega je ta maska opremljena z naprednimi funkcijami, ki izboljšujejo vašo produktivnost in varnost. Nastavljiva stopnja zatemnitve omogoča prilagajanje glede na intenzivnost varjenja, kar vam omogoča optimalno vidljivost in natančnost pri delu. Maska je tudi odporna na praske in ščiti pred iskrami ter drugimi delci, ki se sproščajo med varjenjem.
Investirajte v PRO solarno avtomatsko varilno masko samozatemnitveno ognjene barve in izkusite vrhunsko kakovost, udobje in varnost pri vašem delu. Ne tvegajte svojega vida in zaupajte v to izjemno masko, ki bo izpolnila vse vaše potrebe pri varjenju. Ne odlašajte, pridobite to izjemno masko že danes!
V skladu z varnostnimi standardi EN379 in ANSI Z87.1 je ta varilni vizir podjetja Deko Tools nepogrešljiv del opreme pri varjenju z MMA, MIG, MAG, CO2, TIG, pa tudi pri metodah rezanja s plazmo, oblokom in plazmo. Odlikuje ga samodejni temnilni filter ter UV in IR filtri. Odlikuje ga hiter odzivni čas, nastavljiva občutljivost in zatemnitev. Napajajo ga dve AAA bateriji in sončne celice.

Varilni vizir Deko Tools MZ228 s samodejnim potemnitvenim filtrom ter UV in IR filtri ščiti vaše oči pred iskrami in sevanjem. Kratek odzivni čas 1/5000 s zagotavlja visoko zaščito, optični razred 1/2/1/2 pa zagotavlja med drugim čisto sliko in enakomerno zatemnitev. Dodatna prednost je možnost prilagajanja občutljivosti.

Zaradi ergonomske oblike vizirja je delo z njim v užitek. MZ228 je razmeroma lahek, nastavljiva oblika pa vam omogoča, da ga prilagodite individualnim potrebam. Poleg tega je vidno polje 92 x 42 mm. Vse to predstavlja odličen izdelek, ki vas bo varoval pri večurnem delu v težkih pogojih.

MODEL MZ228
MODEL OBJEKTIVA DX-350D
OBMOČJE OGLEDA 92 x 42 mm
VELIKOST KARTUŠE 110 x 90 x 9 mm
SENZOR OBLOKA 2
NADZOR SENCE Zunanji, variabilni
VKLOP / IZKLOP Samodejno
NASTAVITEV OBČUTLJIVOSTI Nizko visoko
OPTIČNI RAZRED 1 / 2 / 1 / 2
RAZPON ZATEMNITVE OD 9-13
SVETLO STANJE 4 DIN
UV/IR ZAŠČITA 16 DIN
ČAS ZATEMNITVE 1/5000 s
ČAS POSVETLITVE Nastavljivo od 0,1 – 1,0 s
NAPAJANJE 2 x AAA + sončne celice
TIP BATERIJE Alkalna baterija
NIZEK TIG TOK ≥ 20 amperov (DC), ≥ 20 amperov (AC)
VRSTA ISKALA Samodejni zatemnitveni filter
METODE VARJENJA MMA, MIG, MAG, CO2, TIG, plazemsko varjenje, obločno varjenje, plazemsko rezanje
DELOVNA TEMPERATURA -5°C – 55°C
DIMENZIJE Približno 220 x 300 x 230 mm
MATERIAL ČELADE PP
FUNKCIJA MLETJA št
SAMODEJNO ZATEMNITEV ja

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
24.04.2024. ob 18:56
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
418 -krat

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija