Logitech G923 | Volan

Cena
279 €
Šifra oglasa: 10552647

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
64216
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/volani/logitech-g923-volan/ .

Logitech G923
je visoko zmogljiv dirkalni volan, ki je zasnovan za igralce , ki zahtevajo najbolj realistično in poglobljeno dirkaško izkušnjo. Ta volan je del Logitechove xbox serije igralnih perifernih naprav G in je zasnovan tako, da zagotavlja realistično in odzivno izkušnjo vožnje.

Volan Logiteh G923 je opremljen s sistemom povratne informacije z dvema motorjema, ki zagotavlja realistično in natančno krmiljenje, tako da igralci občutijo vsak udarec, zavoj in zdrs, kot bi vozili v resničnem življenju. Volan ima tudi 900-stopinjski zasuk, ki omogoča bolj realistično izkušnjo vožnje.

Volan je izdelan tudi iz visokokakovostnih materialov in ima v usnje ovit obroč, ki zagotavlja udoben in varen oprijem. Volan ima tudi vgrajen zaslon LCD, ki v realnem času zagotavlja telemetrične podatke, kot so hitrost, vrtljaji in izbira prestave, kar igralcem omogoča, da spremljajo svojo zmogljivost in sproti izvajajo prilagoditve.

Volan Logitech G923 ima tudi Logitechovo tehnologijo Trueforce, ki simulira silo cestišča in pnevmatik, kar zagotavlja bolj realistično izkušnjo vožnje. Podpira tudi Logitechovo programsko opremo G Hub, ki igralcem omogoča, da prilagodijo nastavitve kolesa po svojih željah, omogoča pa tudi posodobitve vdelane programske opreme kolesa.

Podrobnosti o izdelku
Model volana: G29
Garancija: 12 mesecev
Stanje: Rabljeno
Ohranjenost: A++

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
20.01.2023. ob 00:21
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
288 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija