• Igrača otroški avto na akumulator Mercedes Benz oldtimer 540K
  • Igrača otroški avto na akumulator Mercedes Benz oldtimer 540K
  • Igrača otroški avto na akumulator Mercedes Benz oldtimer 540K
  • Igrača otroški avto na akumulator Mercedes Benz oldtimer 540K
  • Ne zamudite priložnosti

Igrača otroški avto na akumulator Mercedes Benz oldtimer 540K

Cena
339 €
Šifra oglasa: 9567219

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Celje, Ljubečna
Stanje
novo

Opis oglasa

BREZPLAČNA DOSTAVA. NA ZALOGI DO RAZPRODAJE.
Redek primer. Primerno za hotele, avtohiše, rojstnodnevne zabave, pri dostavi poročnega prstana,... :-)

Otroško vozilo avto Mercedes Benz oldtimer retro 540K na akumulator. Mercedes-Benz 540K je premium avtomobil visokega razreda. Odlikuje ga predvsem futuristična linija karoserije in izjemno skrbna obdelava z vsako označeno podrobnostjo. Eleganten oldtimer ima dvovratno kupejevo karoserijo, v kateri je široka klop iz lahkega, mehkega eko usnja.

Zakaj je Mercedes-Benz 540K tako priljubljen?
- originalno licenco Mercedes-Benza,
- z dizajnom, značilnim za vintage oldtimerje,
- notranjost, ki jo navdihuje klasični Mercedes 540K
- kromirani elementi in svetla plošča, ki spominja na oreh,
- LED luči povečujejo varnost igre,
- odpiranje pokrova prtljažnika,
- funkcija počasnega zagona,
- komponente najvišje kakovosti

V notranjosti Mercedesa so elementi, ki so podobni opremi standardnega modela vozila za odrasle. Armaturna plošča kremne barve ima stikalo za vozilo, pa tudi predvajalnik glasbe, povezan z režo za pomnilniško kartico ter USB in MP3 priključkom. Med temi elementi je ergonomsko oblikovan volan.

Velika prednost vozila je trebušni pas, ki skrbi za varnost malčka, ter odpiranje prtljažnih vrat, označeno z logotipom znamke in tipom vozila. Vozilo na baterijski pogon je nameščeno na kolesih iz EVA materiala, kar omogoča vožnjo po različnih vrstah površin.

Miniaturizirana retro različica Mercedesa ni le fantastičen videz. Avto pod pokrovom skriva motorje 4x45W in baterijo 12V10Ah, zahvaljujoč kateri lahko večletni voznik potuje s hitrostjo od 5 do 7 km / h. V kompletu je inovativen 2.4G daljinski upravljalnik, ki omogoča daljinsko upravljanje avtomobila. Konstrukcija daljinskega upravljalnika vključuje gumbe, ki vam omogočajo izbiro smeri: desno / levo, naprej / nazaj, pa tudi izbiro hitrosti in zasilno, takojšnjo zaustavitev. Zahvaljujoč tej rešitvi lahko Mercedes 540K uporabljajo tudi mlajši otroci, ki se vozijo v vozilu, ki ga nadzorujejo njihovi skrbniki.

Retro akumulatorski avtomobil je namenjen vsem otrokom, starejšim od 3 let. Model je označen s certifikatom CE, ki zagotavlja varnost uporabe igrače. Izdelan je iz certificiranih materialov, kar je v kombinaciji s preprosto strukturo brez ostrih koncev in elementov zaslužno za visoko udobje uporabe. Mercedes za otroke je pakiran v estetski škatli, kot nalašč za darilo za nekaj let stare otroke.
Dimenzije paketa: 130 cm x 59 cm x 37 cm
Teža z embalažo: 26,5 kg


www.TECHNIC-TOYS.com - igrače za hobi in prosti čas

- BREZPLAČNA DOSTAVA
- NIZKA CENA
- CERTIFICIRANI PROIZVAJALCI
- PREVERJENA KAKOVOST
- NOVO IN ZAPAKIRANO
- OMEJENA KOLIČINA

Prodajni program:
- Tehnične CE daljinsko RC vodene igrače,
- RC modeli modelarstvo (letala, jadrilice, helikopterji, droni, multikopterji, tanki, avtomobili, tovornjaki, vojaška vozila, motorni čolni in gliserji, jadrnice, modeli za vabo ribarjenje, gradbena mehanizacija bagri, goseničarji, buldožerji, viličarji, roboti),
- Licencirana vozila na akumulatorske baterije (vespe, motocikli, avtomobili, terenska vozila, gokarti, formule, ...),
- Finomotorične tehnične igrače, sestavljanke, technic kocke in lastna kreacija za stare in mlade

www.TECHNIC-TOYS.com - igrače za hobi in prosti čas



RC modeli # buggy # električni # vodoodporni # vodotesni # avtomobilček # RC # avto # avti # avtomobil # igrača # igraca # igrače na daljinsko vodenje # velika igrača # daljinski avtoček # avtomobilcek # hitrost do 25km/h # RC avtomobilčki # RC avti # RC štirikolesniki # daljinske RC igrače # igrače na daljinsko vodenje # buggyiji # avtomobili # avti na daljinsko vodenje # veliki avtomobil # avtomobili # RC igrača # igraca # rc igrače # darila # odlično # za darilo # za otroke # rojstnodnevna darila # novoletna darila # darilo za novo leto # darilo božič # božična darilo # božično darilo # novoletno darilo # rojstnodnevno darilo # daljinsko vodene igrače # daljinsko vodeni #profesionalni rc avto #monster truck # avto na baterije # avtoček na daljinca # truck # darilo za otroke ali odrasle # daljinsko vodeni # daljinski # daljinjski # dalinski # štirikolesnik za otroke # avtomobiljček na baterije # igrača na daljinca # na daljinec # na daljinsko # na dalinsko # daljinski # quad # RC tanki # vojaški tank# avto motocikl na akumulator baterijo#terensko vozilo na daljinsko upravljanje # darilo igrača za rojstni dan#otroško vozilo na akumulator#otroški avto na akumulator # otroški motocikl motor na akumulator # otroški quad na akumulator # otroški gokart na akumulator # otroški avto na baterije # otroška igrača avtomobil na baterije # otroška igrača helikopter na baterije # otroška igrača avion zrakoplov na daljinsko upravljanje # # otroška igrača gokart na baterije # otroška igrača model jadrilica na daljinsko upravljanje # otroška igrača tank na daljinsko upravljanje # model čoln igrača na daljinsko upravljanje # otroška igrača model tovornjak na daljinsko upravljanje # otroška igrača model bager na daljinsko upravljanje # otroška igrača model viličar na daljinsko upravljanje # otroška igrača model dvigalo žerjav kran na daljinsko upravljanje # otroška igrača model terensko vozilo na daljinsko upravljanje # otroška igrača model reaktivni avion letalo potniško na daljinsko upravljanje # multikopter dron RC model na daljinsko upravljanje # modelarstvo RC modeli # vaba čoln za vabe RC model za ribolov

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

www.PARSUN.si (navtika) + www.TECHNIC-TOYS.com (tehnične igrače)

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
17.04.2024. ob 11:12
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
1005 -krat

www.PARSUN.si (navtika) + www.TECHNIC-TOYS.com (tehnične igrače)

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija