• PAVILJON DELUX 3x3x2.6
  • PAVILJON DELUX 3x3x2.6
  • PAVILJON DELUX 3x3x2.6
  • PAVILJON DELUX 3x3x2.6
  • PAVILJON DELUX 3x3x2.6
  • PAVILJON DELUX 3x3x2.6
  • PAVILJON DELUX 3x3x2.6
  • Ne zamudite priložnosti

PAVILJON DELUX 3x3x2.6

Cena
990 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 12680056

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Tabor
Stanje
novo

Opis oglasa

Širina: 3 m
Dolžina: 3 m
Višina: 2,6 m
Višina stranska: 1,95
Barva: siva/bež
Garancija

Navodila za montažo

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Možnost napak pri vnosu podatkov. Točnost podatkov preverite pri prodajalcu, za pisne napake ne odgovarjamo.

Informacije in naročila:
Tel. št. 041/769 327

Elektronski naslov: info@ovis.si
Spletna stran: www.ovis.si

Paviljon Deluxe 3x3x2.6 je vrhunska izbira za tiste, ki iščejo kombinacijo trdnosti, funkcionalnosti in sloga v svojem zunanjem prostoru. Tukaj je nekaj značilnosti te različice paviljona:

Aluminijasta konstrukcija in jekleni drogovi: Konstrukcija paviljona je izdelana iz prašno lakiranega aluminija, ki zagotavlja trdnost, odpornost proti rjavenju in lahkotnost. Jekleni drogovi zagotavljajo dodatno stabilnost in moč, kar omogoča, da paviljon zdrži različne vremenske pogoje, vključno z vetrom in dežjem.
Streha iz polikarbonata: Streha paviljona je izdelana iz trpežnega polikarbonata 6 mm, ki je odporen proti UV-žarkom, lomom in različnim vremenskim vplivom. Polikarbonatna streha omogoča enakomerno razpršeno svetlobo, hkrati pa zagotavlja zaščito pred soncem in dežjem. Streha vsebuje kljuke za pritrditev luči in okraskov.
Zavese in komarniki: Priložene zavese omogočajo dodatno zaščito pred soncem, vetrom in zagotavljajo zasebnost, ko je to potrebno. Zavese se enostavno pritrdijo na karniso paviljona in omogočajo prilagodljivo uporabo glede na potrebe. Komarniki pa preprečujejo vstop nadležnih insektov v paviljon, kar omogoča udobno bivanje v notranjosti brez motečih insektov. Sistem dvojnih tirnic. Zapiranje z zadrgo.
Materiali visoke kakovosti: Vsi materiali, uporabljeni pri izdelavi paviljona, so visoke kakovosti in so namenjeni dolgotrajni uporabi na prostem. Aluminijasta konstrukcija je odporna proti koroziji, polikarbonatna streha je trpežna in odporna na udarce ter UV-žarke, zavese pa so izdelane iz kakovostnih tkanin, ki so odporne proti vremenskim vplivom.
Enostavna montaža: Kljub svoji trdnosti in stabilnosti je paviljon enostaven za montažo. Vključen je pritrdilni material in orodje, ter navodila za montažo.
Paviljon Deluxe 3x3x2.6 s aluminijasto konstrukcijo, jeklenimi drogovi, streho iz polikarbonata ter priloženimi zavesami in komarniki je tako popolna izbira za ustvarjanje udobnega, funkcionalnega in elegantnega prostora na prostem, ki bo trajal vrsto let in bo vam in vašim gostom nudil prijetne trenutke na prostem. Moderen paviljon Deluxe 3x3x2.6 je odlična izbira za tiste, ki želijo ustvariti udoben in eleganten prostor na prostem.

Spletna povezava

Zemljevid

Toplifter

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
13.05.2024. ob 11:33
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
44 -krat

Toplifter

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija

Povezani oglasi