• Vzmetnica žepkasto vzmetenje Elegance Luxory Edition 38 cm,180x200
  • Vzmetnica žepkasto vzmetenje Elegance Luxory Edition 38 cm,180x200
  • Vzmetnica žepkasto vzmetenje Elegance Luxory Edition 38 cm,180x200
  • Ne zamudite priložnosti

Vzmetnica žepkasto vzmetenje Elegance Luxory Edition 38 cm,180x200

Cena
899 €
Šifra oglasa: 12464827

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Polzela, Polzela
Stanje
novo

Opis oglasa

Opis oglasa
Barva: Bela, bež
Dimenzija: Širina 180 cm, globina 200 cm, višina 38 cm
Material: Vzmeti pocket, pena, tkanina

Opis izdelka:
ELEGANCE LUXORY EDICTION: je 5-conska ročno izdelana in šivana ortopedska vzmetnica iz družine luksuznih vzmetnic svetovno znanih hotelskih verig visokih kategorij. Vzmetnica ima več plasti, ki se med seboj idealno dopolnjujejo. Prednosti vzmetnice ELEGANCE LUXORY EDICTION so: dve plasti vzmeti: spodnji del: žepkasto vzmetenje, zgornji del: mikro žepkasto vzmetenje. Vzmeti so med seboj povezane, kar daje vzmetnici odlično trdnost. Ima 5 con trdote: v predelu glave, vratu in nog so cone mehkejše, v preostalih točkah trše. Vaša hrbtenica vam bo hvaležna za pravilno podporo med spanjem. Hotelska vzmetnica ELEGANCE LUXORY EDICTION, višine 38 cm vam omogoča lažje vstajanje in odličen začetek dneva. Vzmetnica ima pritrjen z zadrgo nadvložek. Nadvložek vsebuje plast mikro pocket vzmeti z dodano udobno visco peno ter dodan sloj gosjega perja , ki daje telesu med spanjem še dodatno udobje. Prevleka je, zaradi vsebnosti bombaža zračna in prijetna do vaše kože. Za vzmetnico višine 38 cm nudimo po naročilu tudi rjuhe različnih barv in materialov priznanega slovenskega proizvajalca.

V izdelavo vzmetnic iz naše ponudbe je vloženo veliko ročnega dela in truda posameznika znotraj postopka izdelave, zato so vzmetnice vrhunske kakovosti.

KONCEPT ŽEPKI: Glavna lastnost tehnologije žepkastega vzmetenja je, da je vsaka vzmet ovita v tkanino, je vsaka v svojem žepku, je dotikanje vzmeti med seboj onemogočeno, in s tem ustvarja bolj zdravo in bolj higiensko podlogo. Hkrati ta tehnologija zagotavlja, da je vzmetnica ortopedska, in ima veliko večjo fleksibilnost ter omogoča večjo svobodo gibanja pri počitku, saj gibanje na eni strani vzmetnice ne vpliva na drugo stran. Prilagaja se teži posameznika in naravnemu položaju vaše hrbtenice.

5-conski žepkasti vzmetni sistem je zasnovan tako, da podpira in ugaja vaši obliki telesa. Pomaga pri razporeditvi telesne teže bolj razumno in naravno od glave do pet. To je odlična rešitev za kakovosten in udoben spanec.

DOBAVA TAKOJ :-)
Hotelska vzmetnica
5-consko žepkasto vzmetenje
Srednja trdota vzmetnice
Višina vzmetnice z nadvložkom: 38 cm

Možen lastni prevzem s predhodnim dogovorom in dodatnim popustom
BREZPLAČNA DOSTAVA :-)

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

POHIŠTVO TAKOJ D.O.O.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
22.04.2024. ob 10:58
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
48 -krat

POHIŠTVO TAKOJ D.O.O.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija