• ASRock B650E PG Riptide WiFi | MB AM5 | DDR5 | WiFi 6E | 2.5G LAN | Ma
  • ASRock B650E PG Riptide WiFi | MB AM5 | DDR5 | WiFi 6E | 2.5G LAN | Ma
  • ASRock B650E PG Riptide WiFi | MB AM5 | DDR5 | WiFi 6E | 2.5G LAN | Ma
  • Ne zamudite priložnosti

ASRock B650E PG Riptide WiFi | MB AM5 | DDR5 | WiFi 6E | 2.5G LAN | Ma

Cena
269 €
Šifra oglasa: 11875777

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
130340
Stanje
novo

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/maticne-plosce/asrock-b650e-riptide-wifi-maticna-plosca/ .

Matična plošča MB AM5 ASRock B650E PG Riptide WiFi DDR5




Riptide je poimenovan po posebni vrsti vodnega toka z močnimi valovi, ki se pojavlja v oceanu in predstavlja filozofijo dvojne strani morja, miru in neomejene moči. Riptide, zgrajen na podlagi zmogljivih funkcij, povezanih z igranjem iger, je uporabnikom omogočil mogočno razbijanje in jih potopil v občutek stabilnosti.
SPS (Smart Power Stage)
Zasnova Dr.MOS vključuje najnovejšo tehnologijo SPS (Smart Power Stage). Optimizirana je za spremljanje toka in temperature vsake faze ter tako procesorju zagotavlja bolj gladko in urejeno napajanje z izboljšano zmogljivostjo in možnostjo OC.
Strežniški razred z nizkimi izgubami PCB
Strežniško tiskano vezje z nizkimi izgubami izboljša celovitost signala, kar matični plošči omogoča podporo PCIe 5.0 za grafično kartico in SSD M.2, prav tako pa izboljša potencial OC pomnilnika za zagotavljanje najbolj ekstremne zmogljivosti pomnilnika.
8-slojni PCB
Osemplastno tiskano vezje zagotavlja stabilne signalne sledi in oblike napajanja, ki zagotavljajo nižjo temperaturo in večjo energetsko učinkovitost, zanesljiv in dolgotrajen sistem ter vrhunsko zmogljivost brez kompromisov.
Podpora DDR5 EXPO in XMP
ASRock izhaja iz zasnove "izdelano za stabilno in zanesljivo", zato ne sklepa kompromisov pri nobeni podrobnosti. Vse matične plošče B650E so izdelane iz 8-slojnih in vrhunskih materialov z nizkimi izgubami, navdušenci pa lahko uživajo v povečanju zmogljivosti overclockinga pomnilnika DDR5 do 7600 MHz in več z omogočanjem vnaprej preizkušenih profilov. Poskrbite, da bodo pomnilniški moduli podpirali AMD EXPO™/Intel® XMP, in overclocking bo tako cenovno dostopen, zadovoljiv in popolnoma brez težav.
Pomnilnik DDR5 z zaščitnim vezjem
Zaradi edinstvene električne arhitekture DDR5 DIMM obstaja velika nevarnost, da se pomnilniški modul poškoduje, če med odstranjevanjem ali nameščanjem ni pravilno odklopljeno izmenično napajanje. Da bi to preprečil, je ASRock na vsako matično ploščo DDR5 vgradil zaščitno vezje za odpravljanje težav, ki zmanjšuje tveganje za poškodbo pomnilniškega modula.
PCIe 5.0 + tehnologija za površinsko montažo
V primerjavi z običajnimi režami PCIe tipa DIP reža PCIe tipa SMT izboljša pretok signala in poveča stabilnost pri visoki hitrosti, kar je ključni preboj za popolno podporo hitrosti osvetlitve najnovejšega standarda PCIe 5.0.
Najnovejši standard PCI Express 5.0 je zmožen izvajati dih jemajočo pasovno širino 128 GB/s, ki je pripravljena sprostiti celoten potencial prihodnjih vrhunskih grafičnih kartic.
Killer™ Ethernet E3100
Ethernetni krmilnik Killer E3100 2,5 Gb/s je zasnovan posebej za tekmovalne igralce in uporabnike, željne zmogljivosti. Izboljšani mehanizem za zaznavanje in določanje prednosti zagotavlja vrhunsko omrežno izkušnjo za igranje iger in večpredstavnostne aplikacije.
Avdio, ki je pomemben
Ne glede na to, ali uporabljate slušalke, naglavne slušalke, zunanje ali notranje zvočnike, prek USB, Wi-Fi, analognega izhoda ali celo HDMI, vam Nahimic Audio ponuja najbolj zanimivo poslušanje, živo in bogato s podrobnostmi.
Priključki za igranje iger z Lightningom
Namenjeno zagrizenim igralcem in navdušencem! Lightning Gaming Ports izvirajo iz dveh različnih krmilnih vmesnikov, ki igralcem pomagajo pri povezovanju hitre miške/klaviature z manjšim tresljajem in zakasnitvijo!
POLIKROM RGB
Ta osnovna plošča ima vgrajene RGB glave in naslovljivo RGB glavo, ki omogočata povezavo osnovne plošče z združljivimi LED napravami, kot so trakovi, procesorski ventilatorji, hladilniki, ohišja itd. Uporabniki lahko tudi sinhronizirajo naprave RGB LED prek dodatne opreme, ki je certificirana za Polychrome RGB Sync, in tako ustvarijo svoje edinstvene svetlobne učinke.
Wi-Fi 6E 802.11ax
Tehnologija WiFi 6E se je razširila na celoten nov frekvenčni pas 6 GHz, kar zagotavlja več zmogljivosti WiFi ter še boljši in hitrejši internetni promet. Poleg zagotavljanja višjih hitrosti tehnologija WiFi 6E izboljšuje tudi nižje zakasnitve in podpira ravni storitev, ki so enakovredne omrežjem 5G.




Zakaj se nakup v računalniški trgovini Komponentko splača?
Smo najbolje ocenjena računalniška trgovina v Sloveniji s strani uporabnikov. Ponujamo neprekosljive cene in vrhunsko predprodajno ter poprodajno podporo. V primeru, da imate glede izdelka tudi po nakupu katerokoli vprašanje, smo vam vedno na voljo.




Ob nakupu nove matične plošče omogočamo odkup vaše stare ali "staro za novo".
Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV
Omogočamo nakup artiklov na obroke.
Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE
Druge matične plošče v trgovini Komponentko.
Ostalo ponudbomatičnih plošč si lahko ogledate na: MATIČNE PLOŠČE






Glavne značilnosti




Splošno


Proizvajalec procesorja
AMD


Procesorsko vtičnico
Socket AM5


Združljivi procesorji
AMD Ryzen 7, AMD Ryzen 9 7th Gen, AMD Ryzen 5


Podprt pomnilnik
DDR5-SDRAM


Največ pomnilnika RAM
128 GB


Vrsta pomnilnika
DIMM


Podprti vmesniki pomnilniških pogonov
M.2, SATA III


Podprti shranjevalni pogoni
HDD & SSD


Raven RAID
0, 1, 10


Vrsta vmesnika Ethernet
2.5 Gigabit Ethernet


LAN-krmilnik
Killer E3100G


Vrhunski standard WLAN
Wi-Fi 6E (802.11ax)


WLAN
Da


Komponenta za
PC


Faktor oblike matične plošče
ATX


Družina čipov matične plošče
AMD


Nabor čipov matične plošče
AMD B650




Podrobnosti o izdelku
Znamka procesorja: AMD
Format osnovne plošče: ATX
Podnožje: AM5
Chipset: B650
Garancija: 24 mesecev
Stanje: Novo

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
08.11.2023. ob 01:59
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
125 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija