Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • ASUS PRIME Z370-P Moterboard INTEL Matična plošča

ASUS PRIME Z370-P Moterboard INTEL Matična plošča

Cena
80 €
Šifra oglasa: 10298275

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Tabor
Stanje
novo

Opis oglasa

Matične plošče serije Prime so izdelane s 5X zaščito III, z najsodobnejšimi komponentami, odličnim dizajnom in zahtevnimi standardi, ki zagotavljajo kakovost in dolgoročno vzdržljivost vaše matične plošče. To pomeni izjemno zaščito in stabilnost za vašo sestavo – zahvaljujoč desetletjem izkušenj s področja inženiringa iz vodilne blagovne znamke na svetu.

Optimalno hlajenje
Z Prime Z370-A imate celovit nadzor nad ventilatorji in all-in-one (AIO) hladilniki, bodisi preko Fan Xpert 4 Core ali UEFI. Ne glede na to, ali hladite z zrakom ali vodo, način samodejnega prilagajanja inteligentno konfigurira vse parametre z enim samim klikom. Obstaja tudi Extreme Quiet način, ki zmanjša vse hitrosti ventilatorja pod najnižjo privzeto vrednostjo in ohranja tišino med manj zahtevnimi opravili.

Virtualna resničnost
Prime Z370-P presega zgolj golo pripravljenost na VR. ASUS Beyond VR Ready oznaka pomeni, da je bila plošča testirana s kopico komponent vodilnih proizvajalcev, in ki zagotavlja, da so vaše igralne in zabavne potrebe prilagojene za največjo učinkovitost. ASUS Beyond VR Ready odpira nov način za konfiguriranje in izgradnjo sistema sanj.

Format ATX
Maksimalno RAM pomnilnika 64 GB
Število RAM rež 4
Čipovje plošče Z370
Proizvajalec plošče ASUS
Za procesorje Intel
Podnožje 1151

Rok dobave 1 do 2 delovna dni.



Akcijska cena: 99 EUR z DDV
ZALOGA MB!

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
18.04.2024. ob 14:40
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1514 -krat