• ZAPESTNICA Royal TURŠKO modro OKO, nazar - zaščita - NOVO
  • Ne zamudite priložnosti

ZAPESTNICA Royal TURŠKO modro OKO, nazar - zaščita - NOVO

Cena
15 €
Šifra oglasa: 8295657

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam NOVO čudovito ZAPESTNICO Royal Evil Eye - TURŠKO OKO, za zaščito sebe, otroka, bližnjih - nosite jo lahko na roki ali jo namestite na poljubno mesto v avtu, torbici, domu, poslovnemu prostoru, na notranjo stran vhodnih vrat, na zibelko, otroško posteljo, voziček in imate tako ves čas ob sebi ta priljubljen nadnaravni talisman iz Turčije, z apotropejsko močjo, prepleten s prekrasnimi temnomodrimi perlami in SEDEMNAJSTIMI manjšimi zaščitnimi turškimi očesi iz modrega stekla, ki veljajo za močno zaščitno sredstvo pred uroki (ne le v mediteranskem, arabskem, perzijskem in indijskem okolju, temveč tudi globalno), pred zlobnimi očmi, zavistjo, pred negativnimi silami in slabimi vibracijami, ki so Vam poslane!

Odlična priložnost za zbiratelje. Primerno tudi za čudovito darilo komurkoli!

Legenda o tem očesu sega v obdobje starega Egipta in Mezopotamije, zato ne preseneča, da je ta simbol za zaščito že tisočletja mogoče najti v številnih domovih po Siriji, Iranu, Libanonu, Iraku, Afganistanu in Azerbajdžanu. Večkrat se pojavi tudi v prevodih Stare zaveze. To oko - znano tudi: v arabščini kot ayn al-ḥasūd (عين الحسود zavistno oko), v hebrejščini kot áyin HA-rá (עַיִן הָרַע), v aramejščini kot Ayna bisha (ܒܝܼܫܵܐ ܥܲܝܢܵܐ) v kurdščinii caw e zar (oko zla / bolezni), v perzijščini kot chashm zakhm (چشم زخم oko, ki povzroča poškodbe) ali chashm e slab (slabo oko), v turšščini kot Nazar (iz arabske نظر Nadhar, kar pomeni, videnje ali slab vid), podobno kot v hindustanski in punjabski besedi Nazar ali Boori Nazar (slab izgled), v amharščini buda, v paštu cheshim mora in tudi Nazar, v grščini to máti (το μάτι), v albanščini kot syni keq (ali syri i keq), v romunščini kot "deochi", v španščini kot mal de ojo, v italijanščini malocchio, v portugalščini mau-olhado ("kar daje zlo / bolnega pogled"), v švedščini kot ge onda ögat (dati zloben pogled), in na Havajih znana kot stink eye ali maka pilau in pomeni gnile oči - kot talisman pa povsod služi za zaščito pred negativnimi vplivi in za varovanje pred zlim, saj odganja nesrečo.

Strokovnjaki so prepoznali sledeče simptome uroka z negativno energijo: občutek utrujenosti, ki se ga nikakor ne moremo znebiti, čeprav ne delamo prekomerno, nismo bolni in spimo več kot dovolj. Utrujenost ne pojenja niti po dolgem počitku. Zaradi neprestane utrujenosti se zniža delovna sposobnost, izgubljamo željo po kakršnihkoli aktivnostih, naša koncentracija je čedalje slabša. Vse slabše se počutimo, tudi razpoloženje se nam slabša brez razloga, mučiti nas začenja nespečnost, lahko se pojavijo ljubezenske težave, depresija, problemi z denarjem… fizično telo. Rezultat vdiranja tuje energije (informacije) v nas je oboleli metabolizem, ki se lahko kaže na različne načine: telo oddaja neprijeten vonj, zaudarja nam iz ust, obraz dobi pusto barvo, včasih naglo izgubimo ali pridobimo kilograme, muči nas navidezna vročina, začutimo nepričakovane bolečine, na koži se pojavijo madeži in izpuščaji. Če pri sebi najdete več od naštetih simptomov in zdravniki ne najdejo razloga zanje, ni izključeno, da ste žrtev uroka.

Čas je, da OKREPITE SVOJE ZAŠČITNO POLJE IN OBVARUJETE SVOJ ENERGIJSKI OKLEP :)

Cena: 15 eur

Na voljo tudi preprosta NOVA prekrasna ZAPESTNICA - TURŠKO OKO Royal Evil Eye, z večjim prekrasnim turškim očesom na črni zapestnici in simbolično lunico z zvezdico v srebrni barvi. (Cena: 15 eur) (Opomba = žal že PRODANO!)

Kontakt: 041 23 40 62 (Florena - Ljubljana)

Vabljeni tudi k ogledu mojih ostalih oglasov. Kot ponavadi, pri nakupu več izdelkov iz prodajnega albuma, dobite popust!4/11113

Zemljevid

Objekti v bližini

florena

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija
Oglas je objavljen
18.04.2024. ob 15:41
Do poteka še
Oglas je prikazan
963 -krat

florena

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija