MojeDelo.com

DIREKTOR ZD (B017334) - M/Ž
Naziv delovnega mesta oziroma delaDIREKTOR ZD (B017334) - M/Ž
Naziv delodajalcaZDRAVSTVENI DOM DR. JANEZA ORAŽMA RIBNICA
Naslov delodajalcaMajnikova ulica 1 , 1310 RIBNICA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidateLAKOTA MAJDA, 837 22 48, majda.lakota@zdribnica.si
Opis del in nalog
  • PREDSTAVLJA IN ZASTOPA ZAVOD, ORGANIZIRA IN VODI DELO IN POSLOVANJE ZAVODA, VODI STROKOVNO DELO ZAVODA, SKLEPA POGODBE, ODLOČA O RAZPOREJANJU DELAVCEV K DOLOČENIM DELOM IN NALOGAM, DAJE PREDLOGE O SPREMEMBAH NOTRANJE ORGANIZACIJE DELA, IMENUJE VODJE SLUŽB IN POMOČNIKA DIREKTORJA ZA NEGO, SPREJEMA SISTEMIZACIJO DELOVNIH MEST, ODLOČA O RAZPOREDITVAH DELAVCEV V PLAČNE RAZREDE V SKLSDU S SISTEMIZACIJO DELOVNIH MEST, KOLEKTIVNIMI POGODBAMI IN DRUGIMI PREDPISI, ODLOČA O DISCIPLINSKI ODGOVORNOSTI DELAVCEV ZA STORJRNR KRŠITVE DELOVNE OBVEZNOSTI IN IZREKA UKREPE V SKLADU Z ZAKONOM, SPREJEMA SPLOŠNE AKTE ZAVODA, RAZEN TISTIH, KI SO V PRISTOJNOSTI SVETA ZAVODA, JE ODGOVORNA OSEBA ZA STIKE Z JAVNOSTJO,OPRAVLJA POLEG DELA IN NALOG DIREKTORJA TUDI DELA IN NALOGE ZDRAVNIKA V AMBULANTI ALI DISPANZERJU.
UE delovnega mesta oziroma delaRIBNICA
Trajanje zaposlitveDoločen čas, 48 mesecev
Delovni časpolni delovni čas
Delovne izkušnje5 let
Vozniški izpitB
Znanje jezikovslovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanjaurejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov - osnovno
Drugi pogojiPrijava mora vsebovati: izjavo o izpolnjevanju pogoja glede zahtevane izobrazbe, iz katere mora biti razvidna stopnja in smer izobrazbe ter leto in ustanova, na kateri je bila izobrazba pridobljena oz. diplomo, opis delovnih izkušenj, iz katerega je razvidno izpolnjevanje pogoja glede zahtevanih delovnih izkušenj, program dela in razvoja ZD Ribnica za mandatno obdobje, izjavo kandidata, da: je državljan Republike Slovenije, ni bil pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in da ni bil obsojen na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev, zoper njega ne sme biti vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti. Izjavo, da za namen tega razpisnega postopka dovoljuje pristojnemu organu pridobitev podatkov iz predhodnih alinej iz uradne evidence.
Prijava je mogoča do30.03.2019
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.


1342620944

Slovenija

Ponudnik

ZRSZ - Območna služba Ljubljana

https://www.ess.gov.si/

Parmova 32
1000 Ljubljana

Vsi oglasi tega ponudnika

Uporabnik že od 20.12.2018
Pozabil sem geslo
Pozabil sem uporabniško ime
Enostavno! Prijavite se na bolha.com preko vašega Facebook profila.
Zapri

Spletni oglasnik bolha.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Nastavitve piškotkov

Prijava žal ni bila uspešna!

Za prijavo v uporabniški račun potrebujemo vaše soglasje za obdelavo osebnih podatkov ter strinjanje z uporabo oglaševalskih in analitičnih piškotkov.
Omenjena soglasja so potrebna z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti.

V kolikor soglasja ne podate, lahko še naprej brskate po bolha.com. Ne moremo pa vam ponuditi storitev in zagotoviti dostopa do vsebine, ki je namenjena samo prijavljenim uporabnikom bolha.com.