• DIREKTOR BOLNIŠNICE - M/Ž
  • Ne zamudite priložnosti

DIREKTOR BOLNIŠNICE - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12611336

Osnovne informacije

Lokacija
Gorenjska, Kranj, Kranj
Interna številka izdelka
PG01155

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: DIREKTOR BOLNIŠNICE - M/Ž
Naziv delodajalca: PSIHIATRIČNA BOLNIŠNICA BEGUNJE
Naslov delodajalca: Begunje na Gorenjskem 55 , 4275 BEGUNJE NA GORENJSKEM
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: , TAJNIŠTVO, , razpis@pb-begunje.si
Opis del in nalog: - ZA DIREKTORJA ZAVODA JE LAHKO IMENOVAN KANDIDAT, KI POLEG POGOJEV, DOLOČENIH Z ZAKONOM, IZPOLNJUJE NASLEDNJE POGOJE: IMA IZOBRAZBO, PRIDOBLJENO PO ŠTUDIJSKEM PROGRAMU DRUGE STOPNJE, OZIROMA IZOBRAZBO, KI USTREZA RAVNI IZOBRAZBE, PRIDOBLJENE PO ŠTUDIJSKIH PROGRAMIH DRUGE STOPNJE, IN JE V SKLADU Z ZAKONOM, KI UREJA SLOVENSKO OGRODJE KVALIFIKACIJ, UVRŠČENA NAJMANJ NA 8. RAVENIMA NAJMANJ PET LET DELOVNIH IZKUŠENJ S PODROČJA ORGANIZACIJE, VODENJA IN UPRAVLJANJAPREDLOŽI PROGRAM DELA IN RAZVOJA ZAVODA PREDLOŽI POTRDILO O NEKAZNOVANOSTI, KI GA IZDA MINISTRSTVO ZA PRAVOSODJE, IN IMA ZNANJE ENEGA SVETOVNEGA JEZIKA.
KANDIDAT MORA K PRIJAVI Z ŽIVLJENJEPISOM PRILOŽITI NASLEDNJE: PISNO IZJAVO KANDIDATA O IZPOLNJEVANJU POGOJEV GLEDE ZAHTEVANE STOPNJE IZOBRAZBE, IZ KATERE MORA BITI RAZVIDNA STOPNJA IN SMER IZOBRAZBE, DATUM (DAN, MESEC IN LETO) ZAKLJUČKA IZOBRAŽEVANJA TER USTANOVA, NA KATERI JE BILA IZOBRAZBA PRIDOBLJENA TER KOPIJO DOKAZILA O PRIDOBLJENI IZOBRAZBIPISNO IZJAVO KANDIDATA O VSEH DOSEDANJIH ZAPOSLITVAH NA PRIMERLJIVIH DELOVNIH MESTIH, V KATERI KANDIDAT NAVEDE DATUM SKLENITVE IN DATUM PREKINITVE DELOVNEGA RAZMERJA PRI POSAMEZNEMU DELODAJALCU, TER KRATKO OPIŠE DELO, KI GA JE OPRAVLJAL PRI TEM DELODAJALCU IN NAVEDE ZAHTEVANO STOPNJO IZOBRAZBE ZA DELOVNO MESTO, KI GA JE ZASEDALPROGRAM DELA IN RAZVOJA ZAVODA ZA OBDOBJE NJEGOVEGA MANDATAPOTRDILO O NEKAZNOVANOSTI, KI GA IZDA MINISTRSTVO ZA PRAVOSODJEDOKAZILO O ZNANJU SVETOVNEGA JEZIKA, IZDANEGA S STRANI PRISTOJNE INSTITUCIJE.


UE delovnega mesta oziroma dela: RADOVLJICA
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 48 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 5 let
Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov - osnovno
Drugi pogoji: Prijave potekajo preko e-naslova: razpis@pb-begunje.si ter po pošti, pri čemer se bodo upoštevale vloge, ki bodo na sedež zavoda bolnišnice prispele najkasneje do 6. 5. 2024 do 12.00 ure. Vloga prispela po pošti mora biti označena z »ne odpiraj – vloga« in navedbo razpisa, na katerega se nanaša.
Razpis se zaključi dne 6. 5. 2024 ob 12.00 uri.
Upoštevane bodo zgolj prijave, ki so bile pravočasno prejete na zgoraj navedena naslova.
Z izbranim kandidatom bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za polni delovni čas za mandatno dobo štirih let. Po preteku mandatne dobe je lahko znova imenovan. Direktorja bolnišnice imenuje svet zavoda s soglasjem ustanovitelja.
Kandidate bomo o izboru pisno obvestili v roku 30 dni od dneva objave javnega razpisa.
Kadrovska služba Psihiatrične bolnišnice Begunje ne podaja dodatnih pojasnil v zvezi z razpisom.
V besedilu razpisa za direktorja uporabljeni izrazi, zapisani v moški spolni slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za moške in ženske.
Prijava je mogoča do: 06.05.2024

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/zdravstvo-nega/vse-regije).

ZRSZ - Območna služba Kranj

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
24.04.2024. ob 01:11
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
18 -krat

ZRSZ - Območna služba Kranj

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija