• SREDNJA MEDICINSKA SESTRA V NEGOVALNI ENOTI V BOLNIŠNIČNI DEJAVNOSTI (
  • Ne zamudite priložnosti

SREDNJA MEDICINSKA SESTRA V NEGOVALNI ENOTI V BOLNIŠNIČNI DEJAVNOSTI (

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 9175887

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
OK54839

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: SREDNJA MEDICINSKA SESTRA V NEGOVALNI ENOTI V BOLNIŠNIČNI DEJAVNOSTI (E035037) ZA POTREBE KIRURŠKE KLINIKE, KLINIČNEGA ODDELKA ZA ABDOMINALNO KIRURGIJO - M/Ž
Naziv delodajalca: UNIVERZITETNI KLINIČNI CENTER LJUBLJANA
Naslov delodajalca: Zaloška cesta 2 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: MUSTAR NIKA, 01 522 14 65, nika.mustar@kclj.si
Opis del in nalog: - IZVAJANJE PROCESA ZDRAVSTVENE NEGE PACIENTOV V NEGOVALNI ENOTI, IZVAJANJE MANJ ZAHTEVNIH IN SODELOVANJE PRI IZVAJANJU ZAHTEVNEJŠIH DIAGNOSTIČNO
- TERAPEVTSKIH POSEGOV IN POSTOPKOV, SPREMLJANJE PACIENTOV NA RAZLIČNE DIAGNOSTIČNO TERAPEVTSKE POSEGE IN POSTOPKE, DAJANJE ZDRAVSTVENO VZGOJNIH NASVETOV PACIENTOM IN SVOJCEM, MENTORSTVO DIJAKOM, PRIPRAVNIKOM, NOVOZAPOSLENIM SODELAVCEM, DRUGE NALOGE V OKVIRU POKLICNIH KOMPETENC.

UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Drugi pogoji: ZDRAVSTVENI TEHNIK TEHNIK ZDRAVSTVENE NEGE SREDNJA MEDICINSKA SESTRA/SREDNJI ZDRAVSTVENIK. Opravljen strokovni izpit. Zahtevana kvalifikacija: vpis v Register izvajalcev v dejavnosti zdravstvene in babiške nege. Stopnja znanja slovenskega jezika: raven B2 Skupnega evropskega jezikovnega okvira. Delo poteka v 3 izmenah, a v kolektivu, ki si medsebojno pomaga, se razume in je željno predaje znanj novim sodelavcem. Vodje pa izkazujejo visoko mero empatičnosti. Zaposlitev je za polni delovni čas. Sprejmite izziv, ki vam ga ponuja največja bolnišnica v Sloveniji. Z delom pri nas si boste pridobili dragocene delovne izkušnje. Če izpolnjujete pogoje za zasedbo prostega delovnega mesta, vas vabimo, da nam pisne prijave z življenjepisom in dokazili pošljete na e-naslov: nika.mustar@kclj.si. V zadevo obvezno navedite registrsko številko oglasa.
Prijava je mogoča do: 08.05.2024
Poskusno delo: 2 meseca

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/zdravstvo-nega/vse-regije).

ZRSZ - Območna služba Ljubljana

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
31.03.2022. ob 00:35
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
103 -krat

ZRSZ - Območna služba Ljubljana

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija