Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • VARUHINJA II - M/Ž

VARUHINJA II - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12611344

Osnovne informacije

Lokacija
Gorenjska, Kranj, Kranj
Interna številka izdelka
PG02926

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: VARUHINJA II - M/Ž
Naziv delodajalca: CENTER ZA USPOSABLJANJE, DELO IN VARSTVO MATEVŽA LANGUSA, RADOVLJICA
Naslov delodajalca: Cesta na Jezerca 17 , 4240 RADOVLJICA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: SLUŽBA KADROVSKA, 04 537 02 28 , kadrovska@cudv-ml.si
Opis del in nalog: - USMERJANJE IN POMOČ PRI VZDRŽEVANJU OSEBNE HIGIENE, OSEBNE UREJENOSTI, PRI GIBANJU IN HOJI, KOMUNIKACIJI IN ORIENTACIJI, HRANJENJU, SPREMLJANJE TER UREJANJE IN SKRB ZA OSEBNO GARDEROBO, SESTAVLJANJE IN VODENJE EVIDENC, SESTAVLJANJE PISNIH POROČIL TER OBVEŠČANJE, POROČANJE O POSEBNOSTIH IN DRUGIH STANJIH TER SPREMEMBAH UPORABNIKOV, POMOČ PRI NAČRTOVANJU IN IZVAJANJU OSEBNIH NAČRTOV TER PRI IZVAJANJU PROGRAMOV VKLJUČEVANJA V OKOLJE, OHRANJANJA SOCIALNIH STIKOV, OSEBNE RASTI, PROSTEGA ČASA, NAČRTOVANJE IN IZVEDBA AKTIVNOSTI ZA KVALITETNO PREŽIVLJANJE PROSTEGA ČASA IN VIŠJI KVALITETI ŽIVLJENJA TER DRUGO SODELOVANJE S SVOJCI IN STROKOVNIMI DELAVCI, UREJANJE IN VZDRŽEVANJE HIGIENE BIVALNIH PROSTOROV, IZVAJANJE AKTIVNOSTI VKLJUČEVANJA V OKOLJE, SKRB ZA VARNOST UPORABNIKOV, SKRB ZA USTREZNO NAMEŠČANJE V RAZBREMENITVENE TELESNE POLOŽAJE UPORABNIKOV, KI SO TEŽKO GIBALNO OVIRANI, DRUGA DELA IN NALOGE PO NAVODILIH NADREJENEGA V SKLADU Z VIZIJO CUDV RADOVLJICA IN LETNIM DELOVNIM NAČRTOM.

UE delovnega mesta oziroma dela: RADOVLJICA
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 1 leto
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov - osnovno, poznavanje računalniških omrežij - osnovno, poznavanje operacijskih sistemov - osnovno
Drugi pogoji: Od kandidatov pričakujemo srednjo poklicno izobrazbo zdravstvene, tehnične, splošne, naravoslovne oz. družboslovne smeri, poznavanje osnov higienskega ravnanja z živili, HACCAP, poznavanje računalniških orodij in smisel za delo z osebami s posebnimi potrebami. Kandidati so dolžni v vlogi navesti elektronski naslov, ki je namenjen obveščanju o neizbiri. Center ima certifikat Družini prijazno podjetje in Družbeno odgovoren delodajalec.
Prijava je mogoča do: 30.04.2024
Poskusno delo: 1 mesec

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/zdravstvo-nega/vse-regije).
Oglas je objavljen
24.04.2024. ob 01:11
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
64 -krat