Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SAMSUNG HW-S800B/EN
  • SAMSUNG HW-S800B/EN
  • SAMSUNG HW-S800B/EN
  • SAMSUNG HW-S800B/EN
  • SAMSUNG HW-S800B/EN
  • SAMSUNG HW-S800B/EN

SAMSUNG HW-S800B/EN

Cena
549,99 €
Šifra oglasa: 10256624

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Izjemno tanek dizajn
Brezžični Dolby Atmos /DTS Virtual: X
Pravi 3.1.2-kanalni zvok
Neverjetno tanek vendar zmogljiv
* Slike so simulirane in samo za ilustracijo. Videz, dizajn in specifikacije GUI (grafični uporabniški vmesnik), ki ne vplivajo na delovanje izdelka, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.* Dejanski izdelek se lahko razlikuje od prikazane slike. Oglejte si našo galerijo izdelkov.* TV se prodaja ločeno.
Glavne štiri funkcije
Izjemno tanek dizajn
Tanek dizajn se popolnoma prilega stenskim TV-jem
Brezžični Dolby Atmos
Prvi brezžični Dolby Atmos s Samsung TV na svetu
Pravi 3.1.2-kanalni zvok
Občutite zvok od zgoraj z 2 kanaloma
Q-Symphony
Televizor in zvočnik Soundbar v popolni harmoniji
Ultra tanek dizajn se odlično prilega stenskemu televizorju
Izjemno tanek dizajn
Izjemno tanek dizajn s 39,9 mm profilom in kompaktnim nizkotoncem.
Prva vgrajena Dolby Atmos brezžična povezava med Samsung Smart TV in zvočnikom Soundbar na svetu
Brezžični Dolby Atmos
Moč, ki oživi prostorski zvok. Samsung Soundbar podpira Dolby Atmos in DTS Virtual:X, ki poustvari zvok, ki ga ponese na nove višine in popelje vaš zvok v 3D.
* Brezžični prenos Dolby Atmos prek Wi-Fi, deluje z (izbranimi) televizorji Samsung 2022* Dolby Atmos in DTS:X veljata za vse Soundbar zvočnike serije Q 2022.* Zahtevana je izvorna vsebina Dolby Atmos in Virual:X.
Izkusite očarljiv zvok od zgoraj z 2-kanaloma, ki se sprožata navzgor
Pravi 3.1.2-kanalni zvok
Zasnovan izjemno tanek Soundbar s 3 kanali, 1 kanalom za nizkotonec in celo z 2 zgornjima kanaloma, ki pomagajo ustvariti popolno zvočno okolje za očarljivo zabavno izkušnjo.
Soundbar in TV - popolna harmonija
Q-Symphony
Ta Soundbar se sinhronizira z vašim televizorjem Samsung in skupaj ustvarja poglobljeni zvok. Združuje in izboljšuje zvok prek sprednjih, stranskih in navzgor zvočnikov zvočne vrstice ter zvočnikov televizorja, kar vam omogoča novo raven akustične poglobitve, tako da lahko doživite vsebino kot še nikoli doslej.
* Q-Symphony je združljiv z izbranimi televizorji Samsung.* Funkcije morda niso združljive z vsemi televizorji Samsung. Preverite specifikacije izdelka glede na model televizorja.* Funkcija zahteva HDMI, optično ali Wi-Fi povezavo s televizorjem.
Kakovost zvoka
Zvok, ki vas obda
Dolby Atmos/DTS Virtual:X
Moč za oživitev prostorskega zvoka. Samsung Soundbar podpira Dolby Atmos in DTS Virtual:X, ki poustvari zvok, da ga dvigne na nove višine in popelje vaš zvok v 3D.
Izdelali strokovnjaki na področju inovacije zvoka
Zvočni laboratorij Samsung Audio Lab
Zvočniki so preizkušeni in umerjeni v California Audio Lab, pri njih pa so naši zvočni inženirji uporabili najnaprednejše akustične tehnologije, s katerimi so dosegli popolnoma uravnotežen zvok, ki napolni prostor.
Uporabnost
Pretakajte glasbo, ki jo imate radi, in jo nadzorujte s svojim glasom
Glasovni pomočnik in storitve predvajanja
Svoj Soundbar upravljajte tako, kot želite. Z vgrajeno Alexa lahko preprosto najdete, kar iščete, prostoročno. Ali pa pretakajte glasbo naravnost iz svojih mobilnih naprav. Samo kliknite ikono AirPlay v napravi Apple.
* Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic.* Apple, AirPlay, iPhone, iPad in Mac so blagovne znamke Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.* Ta Samsung Soundbar podpira AirPlay 2 in zahteva iOS 11.4 ali novejši.* Razpoložljivost te storitve se lahko razlikuje glede na regijo/ponudnika storitve/jezik.
Pretakajte glasbo, ki jo imate radi, in jo nadzorujte s svojim glasom
Glasovni pomočnik in storitve predvajanja
Soundbar upravljajte z glasom z napravo, ki podpira Google Assistant, ali napravo, ki podpira Alexa. Ali pa pretakajte glasbo neposredno iz svojih mobilnih naprav. Samo kliknite ikono AirPlay v napravi Apple ali gumb Cast v aplikacijah, ki podpirajo Chromecast.
* Vgrajeni Google in Chromecast sta blagovni znamki družbe Google LLC.* Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic.* Apple, AirPlay, iPhone, iPad in Mac so blagovne znamke Apple Inc. ., registriran v ZDA in drugih državah.* Ta Samsung Soundbar podpira AirPlay 2 in zahteva iOS 11.4 ali novejši.* Razpoložljivost te storitve se lahko razlikuje glede na regijo/ponudnika storitev/jezik.
Pretakajte glasbo, ki jo imate radi, in jo nadzorujte s svojim glasom
Glasovni pomočnik in storitve predvajanja
Soundbar upravljajte z glasom z napravo, ki podpira Pomočnika Google. Ali pa pretočno predvajajte glasbo neposredno iz svojih mobilnih naprav. Samo kliknite ikono AirPlay v napravi Apple ali gumb Cast v aplikacijah, ki podpirajo Chromecast.
* Vgrajeni Google in Chromecast sta blagovni znamki družbe Google LLC.* Apple, AirPlay, iPhone, iPad in Mac so blagovne znamke Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.* Ta Samsung Soundbar podpira AirPlay 2 in zahteva iOS 11.4 ali pozneje.* Razpoložljivost te storitve se lahko razlikuje glede na regijo/ponudnika storitev/jezik.
Optimiziran zvok za vsak prizor
Prilagodljiv zvok
Zvočnik Samsung Soundbar analizira zvočni signal in za vsak prizor posebej samodejno predvaja optimiziran zvok. Zaradi prilagodljivega zvoka lahko jasno slišite glasove tudi pri nizki glasnosti, tako da lahko slišite tudi tišje pogovore.
Roka se dotakne pametnega telefona z glasbeno aplikacijo Samsung na zaslonu na zvočni vrstici in zvočna vrstica v trenutku predvaja glasbo, kar pokaže, kako enostavno je preklopiti s pametnega telefona na zvočno vrstico.
Preprosto se dotaknite in predvajajte
Dotik za zvok
Za trenutke, ko želite uživati ob glasbi na drugi stopnji. Ko na svojem telefonu poslušate svoje najljubše skladbe, se s telefonom preprosto dotaknite zvočnika Soundbar. Soundbar prepozna napravo ter brezhibno poveže in predvaja skladbo, ki jo poslušate – z neverjetnim zvokom zvočnika Soundbar.
* Dotik za zvok deluje prek Bluetooth in je združljiv z mobilnimi napravami Samsung z Android 8.1 ali novejšimi različicami.
Bodite del igre z dinamičnim zvokom
Profesionalni igralni način
Pripravite se na intenzivno in poglobljeno igralno izkušnjo z nizkotonskimi zvočniki, ki izboljšajo vsak prizor, ter satelitskimi zvočniki, ki zagotavljajo neverjeten prostorski zvok. Ko svoj televizor preklopite na igralni način, tudi zvočnik Soundbar samodejno preide v igralni način.
* Samodejni preklop na profesionalni igralni način deluje le, ko so igralne konzole (Xbox one, PS4, Nintendo Switch) povezane s Samsung TV. * Igralna konzola je naprodaj posebej. * Združljive naprave se lahko spremenijo.
Povežite se, poslušajte, uživajte
HDMI ARC
Soundbar je združljiv s HDMI ARC (Audio Return Channel) za enostavno nastavitev med Soundbar zvočnikom in televizorjem. To je priročen način za uživanje v televizijskem videu z zvokom zvočne vrstice.
Ujemite vsako besedo brez motenj
Aktivni glasovni ojačevalnik (AVA)
Jasno poslušajte pogovore na zaslonu, tudi med hrupom. Aktivni glasovni ojačevalnik (AVA) izolira in razjasni dialog v vaših najljubših oddajah in filmih, medtem ko zvočna vrstica prevzame in poviša glasove, tako da se lahko preprosto usedete in sledite zgodbi.
Sinergija s QLED
Samsung S Soundbar je združen s televizorjem The Frame TV.
Optimiziran zvok, ki ustreza vašemu prostoru
SpaceFit zvok
SpaceFit zvok ponuja jasen in poglobljen zvok tako, da optimizira vaš zvok, da se ujema z vašim prostorom. Soundbar lahko celo samodejno analizira sobo in umeri zvočno polje, da se popolnoma prilega vaši sobi.
Uporabnik nadzoruje funkcije zvočne vrstice in TV-ja z daljinskim upravljalnikom za televizor Samsung.
En daljinski upravljalnik za popoln nadzor
En daljinski upravljalnik
Ne potrebujete več daljincev. Ključne funkcije Soundbar zvočnika, kot so moč, glasnost in celo zvočni učinki, upravljajte z daljinskim upravljalnikom za televizor Samsung – kar s televizorja.
* Funkcija in oblika daljinskega upravljalnika sta odvisni od modela televizorja in regije. * Združljiv z izbranimi televizorji Samsung. Preverite specifikacije televizorja Samsung.
Povežite se, poslušajte, uživajte
Brezžična TV povezava
Sinhronizirajte svoj Soundbar s televizorjem brez žic ali priključitve. Uporabite svojo izbiro Wi-Fi ali Bluetooth povezave, da se povežete v samo nekaj korakih, tako da lahko s filmskim zvokom Soundbar zvočnika naredite gledanje TV-ja še bolj prijetno.
* Preverite, ali je vaš televizor združljiv z Wi-Fi / Bluetooth®.
Začnite z bistvenim
Priložen komplet za stensko montažo
Znotraj škatle je vse, kar potrebujete za enostavno namestitev, vključno s priročnim kompletom za stensko montažo. S tankim kompletom za stensko montažo se bo vaš Soundbar popolnoma ujemal s stenskim televizorjem in bo videti čudovito, kamor koli ga namestite.

Brezžični zvok
Združljivo z brezžičnim prostorskim zvokom
Komplet brezžičnih zadnjih zvočnikov* vam pomaga razširiti zvočnik Soundbar na sistem brezžičnega prostorskega zvoka za boljšo kinematografsko izkušnjo. Skupaj s svojim zvočnikom Soundbar lahko uživate v Dolby Atmos zvoku na povsem novi stopnji.
* Komplet brezžičnih zadnjih zvočnikov Samsung se prodaja ločeno. (SWA-9500S)** Brezžični komplet za prostorski zvok potrebuje napajalne kable za priključitev na desni in levi zadnji zvočnik
Specifikacije
Število kanalov3.1.2
Vrsta nizkotonca (aktivni / pasivni / brezžični / vgrajeni)Brezžični
Bruto dimenzija (Š x V x G): En paket1232.0 x 371.0 x 294.0 mm
Bruto teža (en paket)11.0 kg
Napajanje0.5W
Poraba energije med delovanjem (glavni zvočnik)28W
Podrobnosti o specifikacijah
Splošna lastnost
Število kanalov3.1.2
Število zvočnikov10
Zvočnik
Vrsta nizkotonca (aktivni / pasivni / brezžični / vgrajeni)Brezžični
Sredinski zvočnikDa
Zgornji zvočnikDa
Stranski zvočnikNe
Širokokotni visokotonecNe
Brezžični zadnji zvočnik priloženNe
Zvočne lastnosti
Active Voice AmplifierDa
SpaceFit SoundDa
DolbyDolby Digital Plus,ATMOS
Zvočni načiniStandard, Game Pro, Prilagodljiv, Razširitev prostorskega zvoka, DTS Virtual:X
Hi-Res Audio DecodingDa
Lastnosti videoposnetkov
4K Video PassNe
HDRNe
Oblika dekodiranja
AACDa
MP3Da
WAVDa
OGGDa
FLACDa
ALACDa
AIFFDa
Povezovanje
HDMI InNe
HDMI-izhod1
HDMI ARCDa
HDMI CECDa
Optical In0
BluetoothDa
Bluetooth CodecSBC
Bluetooth Multi ConnectionNe
Wi-FiDa
USB predvajanje glasbeNe
En nadzorDa
Vklop preko BluetoothaDa
Posebne lastnosti
SmartThings AppDa
Q-SymphonyDa
Tap SoundDa
ChromecastDa
Spotify ConnectDa
AirPlay2Da
Glasovne lastnosti
Works with GoogleDa
AlexaDa (kompatibilen)
Dimenzija
Neto dimenzija (glavni zvočnik) (Š x V x G)1160.0 x 38.0 x 39.9 mm
Neto dimenzija (brezžični modul) (Š x V x G)Ni na voljo
Neto dimenzija (zadnji zvočnik) (Š x V x G)Ni na voljo
Neto dimenzija (nizkotonski zvočnik) (Š x V x G)238.0 x 240.8 x 238.0 mm
Bruto dimenzija (Š x V x G): En paket1232.0 x 371.0 x 294.0 mm
Teža
Neto teža (glavni zvočnik)1.4 kg
Neto teža (brezžični modul)Ni na voljo
Neto teža (zvočnik)Ni na voljo
Neto teža (nizkotonski zvočnik)6.4 kg
Bruto teža (en paket)11.0 kg
Napajanje
Poraba energije v stanju pripravljenosti (glavni zvočnik)0.5W
Stand-by Power Consumption (Rear)Ni na voljo
Poraba energije v stanju pripravljenosti (nizkotonec)0.5W
Poraba energije med delovanjem (glavni zvočnik)28W
Operating Power Consumption (Rear)Ni na voljo
Poraba energije med delovanjem (nizkotonec)26W
Prosta napetostDa
Energy StarDa
Dodatna oprema
Daljinski upravljalnikDa
Nosilec za stensko
Garancija: 24 mesecev

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
17.11.2022. ob 18:46
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
391 -krat