• Insta 360 ONE RS - Kamera / Fotoaparat
  • Insta 360 ONE RS - Kamera / Fotoaparat
  • Insta 360 ONE RS - Kamera / Fotoaparat
  • Insta 360 ONE RS - Kamera / Fotoaparat
  • Ne zamudite priložnosti

Insta 360 ONE RS - Kamera / Fotoaparat

Cena
215 €
Šifra oglasa: 12641226

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana, WTC
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam malo rabljeno podarjeno kamero Insta 360 ONE RS - normalno deluje vse. Vec kot primerno za zacetek. Vec info, Tomaz

Specifikacije:

Kamera Insta360 ONE RS 4K Edition
Pridobite še več možnosti snemanja. Z modularno kamero Insta360 ONE RS lahko preprosto ustvarite briljantne videoposnetke 6K in fotografije 48 MP. Funkcije, ki so na voljo v aplikaciji Insta360, vam bodo pomagale sprostiti vašo ustvarjalnost, vgrajeni mikrofon pa bo poskrbel za visoko kakovost zvoka. Kamera je vodoodporna do globine 5 m, njena vzdržljiva baterija pa zagotavlja dolg čas delovanja. Z ONE RS lahko uživate tudi v zanesljivi stabilizaciji materialov. Zdaj imate vse, kar potrebujete, v eni napravi!

Izboljšan 4K Boost Lens
Nova leča 4K Boost je popolna izbira za športnike in ljudi, ki želijo ustvariti dinamične, a podrobne posnetke v gibanju. Izboljšano tipalo 1/2″ vam omogoča, da posnamete osupljive fotografije 48MP in videoposnetke 4K/60FPS. Z objektivom 4K Boost lahko uživate tudi v 2 inovativnih načinih. Aktivni HDR zagotavlja stabilizacijo videa, ko se premikate, in ponuja veliko podrobnosti v svetlih in temnih območjih. Širokozaslonski način 6K omogoča snemanje vsebine 6K odlične kakovosti v klasičnem razmerju stranic 2,35:1. Filmi na ravni kina so na dosegu roke!

Zanesljiva stabilizacija
Ustvarite neverjetno gladke, dinamične posnetke in pozabite na neželene tresljaje. Stabilizacija FlowState vam bo dala fantastične rezultate. Ni vam treba več izgubljati časa z urejanjem materialov! Na voljo je tudi funkcija Horizon Lock, ki omogoča popolno izravnavo obzorja. Ne glede na to, kako močno nagnete kamero – učinek bo osupljiv!

Izboljšana zmogljivost
Upravljanje kamere je neverjetno preprosto in prijetno. Uporabniku prijazen hitri meni omogoča hiter dostop do privzetih načinov snemanja, 50 % hitrejši WiFi pa omogoča prenos datotek brez težav. Funkcija Instant Zoom omogoča do 2,7-kratni digitalni zoom slike, dodatni mikrofon in algoritem Wind Noise Reduction pa zagotavljata kristalno jasen in čist zvok. Na voljo je tudi poseben dodatek Quick Reader, ki omogoča udoben prenos materialov brez uporabe WiFi. Preprosto jih priključite v fotoaparat, shranite datoteke na kartico SD, nato jih priključite v telefon, da začnete urejati!

Skrbno premišljen dizajn
Ta edinstvena kamera vas lahko spremlja skoraj povsod. Je izjemno lahek in kompakten, hkrati pa trpežen. Odlikuje ga tudi vodoodpornost. Brez strahu ga lahko potopite do globine 5 m. Še več, izboljšan nastavek omogoča hitro menjavo leč, plošča za odvajanje toplote pa poskrbi, da se ONE RS ne bo pregreval. Na voljo je tudi vetrobransko steklo za mikrofon, zahvaljujoč kateremu lahko posnamete odličen zvok tudi v težkih pogojih. Poleg tega baterija s 1445 mAh zagotavlja še daljši čas delovanja.

Enostavno urejanje materialov
Z aplikacijo Insta360 postane urejanje vaših materialov lažje kot kdaj koli prej. Številne inteligentne funkcije vam bodo omogočile, da bodo vaši videoposnetki privlačnejši in jim dali edinstven značaj. Deep Track 2.0 med snemanjem ohranja vaš motiv v središču kadra, ustvarite pa lahko fantastične posnetke s časovnim zamikom in časovnim zamikom. Upočasnite svoj tempo do 8× z objektivom 4K Boost Lens – s počasnim posnetkom je vse mogoče! Še več, ljudje, ki raje gradivo urejajo na računalniku, lahko izkoristijo brezplačni program Insta360 Studio ali vtičnike za Adobe Premiere Pro.

Več kot le športna kamera
Insta360 ONE RS je več kot le kamera. Deloval bo tudi kot spletna kamera. Združljiv je s platformami, kot sta Zoom in Microsoft Teams. To je odlična rešitev za študij ali delo na daljavo! Na voljo so tudi dodatki za lažje snemanje, kot so različni adapterji in nastavki ter vodotesno ohišje za objektiv 4K Boost.

Vključeno
Kamera Insta360 ONE RS
4K Boost Lens
Baterijska baza ONE RS
ONE RS Montažni nosilec
Polnilni kabel
64 GB kartica

Specifikacija

Splošno

Proizvajalec Insta360
Model ONE RS 4K Edition
Bluetooth 5.0
Wi-Fi 5 GHz 802.11a/n/ac (standardni doseg do 20 m, maks. hitrost prenosa pribl. 20 MB/s)
Kartica microSD Priporočamo kartice microSD formatirane v exFAT z vmesnikom UHS-I in video hitrostnim razredom V30 (točno ta razred – ne višji ne nižji) z maksimalno kapaciteto 1 TB.
Kapaciteta baterije 1445 mAh
USB-C vmesnik za polnjenje
Čas polnjenja Pribl. 70 minut (izklopljena naprava)
Delovna temperatura –20°C – 40°C
Avdio format 48kHz, AAC
Kompatibilnost
iOS: naprave s čipi A11 ali novejšo različico iOS 11.0 ali novejšo, naprave kot so iPhone SE 2, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone X, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Mini, iPad Air (2020), iPad Pro in novejši modeli iPad;
Android: naprave s čipi

Zemljevid

tomaz2007

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Jugovzhodna Slovenija, Slovenija
Oglas je objavljen
02.05.2024. ob 17:55
Do poteka še
Oglas je prikazan
93 -krat

tomaz2007

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Jugovzhodna Slovenija, Slovenija