• POSLOVNO STANOVANJSKI OBJEKT V VINICI (prodaja)
  • Ne zamudite priložnosti

POSLOVNO STANOVANJSKI OBJEKT V VINICI (prodaja)

Cena
700.000 €
  • Potrebuješ kredit?
Šifra oglasa: 6394264
  • Površina
    802,00 m²
  • Namembnost
    Kombiniran prostor

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Črnomelj, Črnomelj
Namembnost poslovnega prostora
Kombiniran prostor
Površina
802,00 m²
Nadstropje
3
Leto izgradnje
1999
Energetski razred
D (60 - 105 kWh/m2a)
Vrsta cene
Skupna cena
Interna številka oglasa
490341006-39

Opis oglasa

V Vinici prodamo večji poslovno stanovanjski objekt površine 802,2 m2, zgrajen leta 1999 na zemljišču površine 1.197 m2. Obsega pritličje, nadstropje in mansardo. Cena: 700.000,00 EUR.

Poslovni del zajema 688,7 m2 v dveh etažah, trenutno se izvaja proizvodna dejavnost, prodaja se brez opreme. Stanovanjski del z ločenim vhodom je v mansardi, površine 113,5 m2, svetlo, prostorno in moderno 3 sobno stanovanje, prodaja se opremljeno. Možnost nakupa dodatnih zemljišč.

Infrastruktura: centralno ogrevanje na kurilno olje, telekomunikacijski priključek, javna kanalizacija, 18 urejenih parkirnih mest pred stavbo. Objekt se ponaša z novo fotovoltaično elektrarno na sončne celice moči 43 kW. Poslovno stanovanjski objekt je samooskrben z električno energijo za potrebe proizvodnje, ogrevanja in polnjenja električnih avtomobilov. Višek električne energije prodajo na trg.

Namembnost poslovnega dela: stavba je primerna za različne dejavnosti: gostinsko, trgovsko dejavnost, pisarniško, nastanitveno. Možnost nakupa podjetja z dejavnostjo in zaposlenimi.

Po lokacijski informaciji, osnovna namenska raba: območje stavbnih zemljišč, podrobnejša namenska raba je območje proizvodnih dejavnosti (I) - območja proizvodnih dejavnosti, ki so pretežno namenjena industrijskim, proizvodnim in obrtnim ter spremljajočim storitvenim ter servisnim dejavnostim in gospodarskih con (IG), ki so namenjena obrtnim, skladiščnim, prometnim, trgovskim, poslovnim, proizvodnim in spremljajočim dejavnostim. Zaradi bližine meje z Republiko Hrvaško je lokacija zanimiva za domače podjetnike in podjetnike čez mejo. Stavba s pripadajočim zemljiščem se prodaja kot celota in se lahko razširi.

Objekt se nahaja v gospodarski coni, 1 km oddaljen do mejnega prehoda Vinica/Pribanjci in 3 km do avtomobilskega priključka Bosiljevo, avtomobilske ceste Zagreb – Split. Objekt je kvalitetno grajen.
Oglaševana cena je neto cena in ne vsebuje davka na dodano vrednost.

Prodajalčev pogoj prodaje je, da kupec plača del stroškov prodaje v višini 2 % + davek na dodano vrednost od dogovorjene pogodbene vrednosti.

Za vse dodatne informacije in ogled sem vam na voljo.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

Nepremičninska družba d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
26.02.2021. ob 00:15
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
1428 -krat

Nepremičninska družba d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija