Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Denon DRA-800H
  • Denon DRA-800H
  • Denon DRA-800H
  • Denon DRA-800H

Denon DRA-800H

Cena
399 €

+ 5,97 € dostava

+ 15,96 € zaščita kupca

Storitev BREZ SKRBI - Denar za izdelek nakažete na nevtralni račun bolha.com. Če prejeti izdelek ni enak naročenemu ali izdelek ni bil dostavljen, vam vrnemo denar. Pred naročanjem pozorno preberite Navodila in pogosta vprašanja.

Šifra oglasa: 12636432

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Vič Rudnik, Brdo
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam odličen, nekaj mesecev star receiver Denon DRA-800H. Brezhiben, prodajam zaradi neuporabe.

DRA-800H
Nadgradite vinil in domači kino z dvokanalnim sprejemnikom Hi-Fi Denon DRA-800H. Podpira Hi-Res zvok, brezžično pretakanje glasbe, nadzor glasbe in 4K UHD na 5 vhodih HDMI.
Prenos zvoka na slušalke Bluetooth
FUNKCIONALNOSTI - DRA-800H
2kanalni Hi-Fi Omrežni Sprejemnik
Pregled
Uživajte v dvokanalnih omrežnih sprejemnikih Hi-Fi Denon DRA-800H z visokokakovostnimi zvočnimi zmogljivostmi ob poslušanju analognih in digitalnih virov. Z radiem FM / DAB +, široko paleto povezljivosti, vključno s Phono vhodom, omrežno integracijo in HDMI-jem, boste nadgradili izkušnjo poslušanja in domačega kina. Z naprednim dizajnom ojačevalnikov po meri in močnim napajanjem DRA-800H zagotavlja, da vaši zvočniki poganjajo natančno sliko zvoka. DRA-800H se s 4K Ultra HD HDMI in najnovejšimi brezžičnimi tehnologijami za pretakanje glasbe (Wi-Fi, AirPlay 2, vgrajen Bluetooth in HEOS) brez težav povezuje z vašim televizorjem, glasbenimi storitvami in Hi-Fi sistemom. Uživajte v omrežnem pretoku in predvajanju zvoka USB na sprednji plošči MP3, WAV, FLAC, ALAC in DSD (2,8 / 5,6 MHz). Opremljen z A / B zvočniškimi terminali, dvojnim izhodom nizkotonskega zvočnika, tremi digitalnimi in dvema analognima vhodoma, enim pfono (MM) vhodom in ARC za televizijski zvok, DRA-800H ponuja vrhunsko stereo poslušanje za vašo glasbeno zbirko in domači kino ogled.

Več info: https://www.denon.com/sl-si/shop/avreceiver/dra800h

Zemljevid

Oglas je objavljen
01.05.2024. ob 13:09
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
223 -krat