• Garmin Tacx Neo Bike Smart Trenažer, kot nov v Garanciji.
  • Garmin Tacx Neo Bike Smart Trenažer, kot nov v Garanciji.
  • Garmin Tacx Neo Bike Smart Trenažer, kot nov v Garanciji.
  • Ne zamudite priložnosti

Garmin Tacx Neo Bike Smart Trenažer, kot nov v Garanciji.

Cena
2.100 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 9294444

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Tezno
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Verjetno najboljši pametni trenažer (smart bike) trenutno na trgu! Izjemen in neverjetno tih »pametni« trenažer, opremljen s funkcijami kot so Virtual Shifting, Gear Feel in izredna simulacijo spusta.

Trenažer Tacx NEO BIKE Smart

Najnovejši Tacxov trenažer se imenuje NEO BIKE Smart! Poudarek je na BIKE, ker gre v bistvu za celotno sobno kolo vpeto v nam že dobro znan NEO Smart trenažer!
Vsi tisti, ki so do zdaj kolebali ali je njihovega kolesa »škoda« za »zimsko« treniranje ali ne, imajo zdaj na voljo trenažer, ki je neverjetno tih in izjemen, saj gre za »pametni« trenažer, kar pomeni da je opremljen s funkcijami kot sta Virtual Shifting, Gear Feel in izredno simulacijo spusta! Ima najbolj inovativen in napreden pametni pogon, ki ponuja najbolj realistično kolesarsko izkušnjo.
Združljiv je seveda z najbolj priljubljenimi aplikacijami, kot so Tacx, Trainer Road in Zwift.

LASTNOSTI:
Realistično: Simulacija kolesarjenja na prostem pod streho! Funkcije kot so Dynamic Interia, Road Feel in Gear feel, ponujajo najbolj pristno sliko kolesarjenja na prostem v vaš prostor za vadbo.
Tišina: S pomočjo NEO Smart tehnologije in notranje izdelave trenažerja je Tacxu uspelo narediti najbolj tih trenažer do zdaj. Tisti, ki so ga že poganjali pravijo, da gre za najbolj tihega med vsemi!
Neverjetna moč: Trenažer NEO Bike Smart omogoča šprinte do 2200W in vzpenjanje do 25% naklona! Na tej mašini lahko trenirajo najboljši kolesarji na svetu.
Natančen in zanesljiv: Uporabniki takega trenažerja zahtevajo najboljše zato je Tacx naredil najbolj natančen in zanesljiv stroj, ki zanesljivo poda vse potrebne podatke, ki jih kolesar ustvarja med poganjanjem. Ta pametni trenažer je edini, ki ne potrebuje kalibracijskega postopka, moč izmeri z največ 1% odstopanja.
Dinamična vztrajnost: Dinamična vztrajnost je razvita za nadzor masne vztrajnosti (občutek vožnje), kar se da realistično. V nasprotju z masno vztrajnostjo vztrajnika dinamična vztrajnost kompenzira težo, hitrost in naklon. To zagotavlja najbolj realistično in smotrno vožnjo.
Interaktivni fen: Dva fena, ventilatorčka na balanci so vemo zakaj, ne? Zato, da je občutek vožnje še boljši in zato, da nam ni prevroče. Ker gre za pametni trenažer tudi ventilatorja delujeta tako, kar pomeni, da bolj ko gonite v klanec bolj delata, hitreje ko obračate pedala še hitreje delata, skratka, zračni tok je nastavljen na hitrost, moč in vaš srčni utrip. Lahko pa ju nastavite na poljubno hitrost delovanja.
Virtualno prestavljanje: Tako kot prestavljate na svojem cestnem kolesu, lahko tudi na NEO BIKE Smartu, le da gre tu za virtualno početje! V kateri prestavi imate vam prikazuje ekranček na balanci. Virtualne prestave so prilagodljive z Tacx Utility aplikacijo.
Analiza pedaliranja: NEO BIKE Smart meri pozicijo, nastavitev leve in desne noge. S to funkcijo lahko zelo natančno merite in analizirate vašo tehniko pedaliranja. Saj vemo, da kolesarji strmimo k popolnemu obratu, kajne? No, ta funkcija vas bo najhitreje natrenirala, da boste že v eni zimi doživeli neverjeten napredek!
Občutek ceste in prestavljanja: Na tem trenažerju boste lahko občutili tudi »belgijske« kocke kot tudi prestavljanje kot se to sliši na običajnem menjalnku, celo verigo boste slišali, da ne razlagamo o vibracijah in kmalu boste imeli zaresni občutek, da ste zunaj na cesti.
Simulacija spusta: Ko boste prispeli na vrh vašega najbolj priljubljenega klanca (uporabo aplikacij so Tacx, Trainer Road ali Zwift, močno priporočamo), boste nagrajeni z enkratnim občutkom, ki ga doživljate na običajnem kolesu, ko drvite v dolino! Da, ta mašina omogoča, da doživite občutek spuščanja, ovinkastega in zahtevnega ter hitrega spusta! Uživajte!
Tacxove aplikacije: Čar pametnih trenažerjev je virtualno kolesarjenje, celo tekmovanje z drugimi, ki so prek interneta povezani z vami! To je glavni čar vsega tega. Tacx je s tem razbil monotonost poganjanja pedal nna mestu, zdaj niste več sami, povezani ste lahko s celim svetom in tekmujete lahko na največjih kolesarskih dirkah in maratonih. Naložite si Tacxovo aplikacijo na telefon, tablico, računalnik, projecirate na vašem pametnem televizorju in…vozite in tekmujete!

Kupljen December 2023 - AGP Kranj. Priložen račun, škatla.V garanciji.

Delovanje/upravljanje:Avtomatsko
Največja zavorna moč (10 sec.):2.200 W
Programska oprema:Tacx aplikacije, druge aplikacije, možna nadgradnja za MS Windows
Realistična simulacija vzpona:klanci do 25%
Upor:Direktni pogon
Vztrajnostna masa vztrajnika:125kg

Prevzem kjerkoli, ogled možen v MB. Dodam nov Tacx znojnik.

https://www.grasca.si/trenazer-tacx-neo-bike-smart

Zemljevid

mateycek

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Podravska, Slovenija
Oglas je objavljen
15.05.2024. ob 06:10
Do poteka še
Oglas je prikazan
2156 -krat

mateycek

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Podravska, Slovenija