• Seiko Snoopy Limited Edition SRPK25K1
  • Seiko Snoopy Limited Edition SRPK25K1
  • Ne zamudite priložnosti

Seiko Snoopy Limited Edition SRPK25K1

Cena
450 €
Šifra oglasa: 12460142

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Podutik
Stanje
novo

Opis oglasa

Nova nenošena v garanciji. Prodajam zaradi nakupa druge ure.

Opis uradnega prodajalca:

Predstavljamo omejeno serijo ure Seiko SRPK25 5 Sports ob 55. obletnici PEANUTS. Praznujte 55. obletnico Seiko 5 Sports leta 2023 s to ekskluzivno uro, ki je rezultat sodelovanja med Seikom in PEANUTS, priljubljeno serijo stripov, ki osvaja srca že od leta 1950.

Ura SRPK25 s Snoopyjem, svetovno znanim beaglom, prikazuje njegovo ljubezen do deskanja, kot je prikazano v originalnem stripu. Ta ura z izvirnim dizajnom Seiko 5 Sports surfboard na številčnici izžareva edinstven šarm, ki ga lahko ponudi samo to sodelovanje.

Vsak vidik tega jubilejnega modela je bil natančno izdelan za oboževalce in zbiratelje. Podoba ARAŠIDOV na uri je zvesto reproducirana iz originalnih časopisnih stripov, kar zagotavlja pristen in nostalgičen občutek.

Uro Seiko SRPK25 5 Sports 55th Anniversary PEANUTS Limited Edition poganja zanesljiv samodejni navijalni mehanizem kalibra 4R36, ki ponuja rezervo moči približno 41 ur. Debelina 12,1 mm, premer 38,0 mm in razmik zatičev 44,2 mm zagotavljajo udobno in elegantno prileganje zapestju.

Z robustno konstrukcijo ima ta ura kristal hardlex za vzdržljivost in jasen pogled na številčnico. Luminescentni LumiBrite na rokah in rokah zagotavlja odlično vidljivost v vseh svetlobnih pogojih, kar povečuje praktičnost te ure.

Ročno narisan scenarij Charlesa Schulza, ustvarjalca PEANUTS, ki uteleša duh sodelovanja, krasi zaslon z okvirjem in tej omejeni izdaji ure doda pridih pristnosti. Poleg tega se na kroni nahaja Snoopyjev potisk ali bolje rečeno "odtis tačke", ki navdušuje oboževalce in uporabnika potopi v svet ARAŠIDOV.

Kot pravi zbirateljski primerek ima ura Seiko SRPK25 5 Sports 55th Anniversary PEANUTS Limited Edition oznako ekskluzivnosti z vgraviranim "LIMITED EDITION" na zadnji strani ohišja. Zaradi izjemnega dizajna in pozornosti do detajlov je ta ura obvezna oprema tako za navdušence nad urami kot tudi za oboževalce ARAŠIDOV.


Proslavite trajno zapuščino PEANUTS in brezčasno privlačnost Seiko 5 Sports z uro SRPK25 Limited Edition. Izkusite veselje ob nošenju koščka stripovske zgodovine na zapestju in s tem izrazite svojo izjavo

Zemljevid

Objekti v bližini

2010and

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1118 LJUBLJANA, Osrednjeslovenska, Slovenija
Oglas je objavljen
27.04.2024. ob 14:52
Do poteka še
Oglas je prikazan
113 -krat

2010and

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1118 LJUBLJANA, Osrednjeslovenska, Slovenija