• The Deviants - Garbage
  • The Deviants - Garbage
  • The Deviants - Garbage
  • The Deviants - Garbage
  • Ne zamudite priložnosti

The Deviants - Garbage

Cena
15 €
Šifra oglasa: 11329148

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Izven Slovenije - Hrvaška, Zagreb mesto, Novi Zagreb - Zapad
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

vg + kondicija plošče. Brez najlona na omotu. Ovo je 10" vinyl. Skraćena verzija prvog albuma "Ptoof" iz 1967. Drugačiji omot.
(google Translate na slovenščino) Motorhead je nastal iz skupine Hawkwind in Pink Fairies. In iz skupine The Deviants so nastali Pink Fairies. V 1970tih letih so ljudje iz tistih 5 skupin Deviants/Fairies/Hawkwind/Motorhead/Warsaw Pakt nenehno sodelovali in se družili. Mick Farren iz Deviants je z Lemmyjem napisal pesmi: Lost Johnny, Keep Us On the Road in Damage Case za Hawkwind in Motorhead. Tu je tudi kitarist Andy Colquhoun iz Warsaw Pakta in Pink Fairies, Warsaw Pakt, kjer je Farren prav tako pisal pesmi, prvi bobnar Motorheada pa je po odhodu iz Motorheada končal na bobnih u Warsaw Paktu. Tu je prvi kitarist Motorhead Larry Wallis (pred tem vodja Pink Fairies)... Torej so ti 4 bendi plus W.Pakt in plus njihovi solo projekti vsebovali člane teh bendov. To je kompilacija, ki sledi tudi solo albume The Deviants, Micka Farrena, na katerih so bili ti ljudje, in številnim drugim (poglejte line up `Vampires Stole My Lunch Money' na Discogs, kjer so bili tudi dodatni ljudje, kot so Chrissie Hynde, Wilko Johnson iz Dr Feelgood , itd.). Ti ljudje so bili tudi na solo projektih pevca Hawkwind Roberta Calverta, na katerih so bili tudi Brian Eno, Adrian Wagner (pravnuk pravega klasicista Wagnerja), Arthur Brown iz Crazy World Of Arthur Brown, Lemmy seveda, Wayne Kramer iz MC5 itd.... To je ekipa, ki je za seboj pustila ogromno albumov tako v skupinah kot solo projektih, albumih, pa tudi singlih pod drugimi imeni, od Lunar Malice do Tanz Der Youth..

Tags: Animatori, Pankrti, Lačni Franz, Miladojka, Riblja Čorba, Haustor, Azra, Prljavo Kazalište, Parni Valjak, Kud Idijoti, Hladno Pivo, Đavoli, Termiti, Piloti, Aerodrom, Patareni, Parlament, Patrola, Zvijezde, KBO, Smak, Bajaga, Šarlo Akrobata, Disciplina Kičme, Boye, Luna, La Strada, Leb I Sol, Rambo Amadeus, Balašević, Džukele, Zabranjeno Pušenje, Elvis J Kurtovich, Film, Idoli, Paraf, Majke, let 3, Bombaj Štampa, Buldožer, Rolling Stones, Beatles, Hendrix, Pink Floyd, AC/DC, Hawkwind, Sam Gopal, Rockin Vickers, Satriani, Steve Vai, Queen, Europe, Deep Purple, U2, Nirvana, Yes, The Doors, Can, The Clash, King Crimson, UFO, Bob Dylan, Elvis Presley, Byrds, The Who, The Kinks, Led Zeppelin, Jefferson Airplane, Mamas and the papas, Creedence, MC5, Yardbirds, Zappa, Stooges, Santana, zz top, Dire Straits, bon jovi, R.E.M., The police, duran duran, Ramones,

Zemljevid

Objekti v bližini

PinkFairies

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Hrvaška
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Hrvaška, Hrvaška
Oglas je objavljen
25.04.2024. ob 11:21
Do poteka še
Oglas je prikazan
193 -krat

PinkFairies

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Hrvaška
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Hrvaška, Hrvaška